Предсрочно прекратяване на договор към глобул?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Предсрочно прекратяване на договор към глобул?
Има и по-фрапиращи неща - примерно: златен номер в мтел ти е 3600 лева, във виваком 900, а в Глобул 600 

steeN написа:http://www.globul.bg/images/CBM_FRM_021.pdf за този вариант нищо не казахте ?
добре де защо все си мислите че някой иска да ви клати???????? с колегата jordanov сме явно колеги във фирмата колко пъти да ви казваме какви са вариантите,някаква полза да имаме да Ви лъжем освен да ви помогнем друго не виждам

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
cherepa83 написа: добре де защо все си мислите че някой иска да ви клати????????
Ами колега, да плащаш за нещо, което реално няма да ползваш ако не е клатене не знам какво е. Добре взел съм отговорност, ама аз съм клиент, не изпълнител. Изпълнителя трябва да е този, който да поема ангажименти, отговорности, евентуално да плаща неустойки за недоставена услуга и т.н., клиента е този, който би трябвало да може да се отказва в почти всеки даден момент...както и си е в белите страни и по принцип нали.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
xpl0d написа:cherepa83 написа: добре де защо все си мислите че някой иска да ви клати????????
Ами колега, да плащаш за нещо, което реално няма да ползваш ако не е клатене не знам какво е. Добре взел съм отговорност, ама аз съм клиент, не изпълнител. Изпълнителя трябва да е този, който да поема ангажименти, отговорности и т.н., клиента е този, който би трябвало да може да се отказва в почти всеки даден момент...както и си е в белите страни и по принцип нали.
ТИ си подписал договор, значи се съгласяваш с условията,каквито и да са !
Иначе едно време можеше да подадеш молба за безсрочен договор и след това една за прекратяване с едномесечно предизвестие...едно време само така успяхме да се отървем от БТК...стационарен телефон.

Много като тебе вече плакаха ...
xpl0d написа:cherepa83 написа: добре де защо все си мислите че някой иска да ви клати????????
Ами колега, да плащаш за нещо, което реално няма да ползваш ако не е клатене не знам какво е. Добре взел съм отговорност, ама аз съм клиент, не изпълнител. Изпълнителя трябва да е този, който да поема ангажименти, отговорности, евентуално да плаща неустойки за недоставена услуга и т.н., клиента е този, който би трябвало да може да се отказва в почти всеки даден момент...както и си е в белите страни и по принцип нали.
добре де нали по-горе те попитах какво не ти харесва в твоя план и към кой ти трябват минути ако мога да ти помогна,а това за белите държави сме многоооо далеч от тях,питах на едно събрание гърка защо не подаряваме апарати от типа на нокиа н8 и ябълка и знаеш ли какво каза: В БГ все още че не сме изкоренили това мислене,което те води до там че да подпишеш договора,взимаш апарат за 1000 лв безплатен, и го продаваш на заложна къща за 500лв и хвърляш картата,после като не плащаш няма кой да покрие субсидията на този апарат,щото много хора мислят по този начин все още и затова скоро няма да се оправим....
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ronka написа:xpl0d написа:cherepa83 написа: добре де защо все си мислите че някой иска да ви клати????????
Ами колега, да плащаш за нещо, което реално няма да ползваш ако не е клатене не знам какво е. Добре взел съм отговорност, ама аз съм клиент, не изпълнител. Изпълнителя трябва да е този, който да поема ангажименти, отговорности и т.н., клиента е този, който би трябвало да може да се отказва в почти всеки даден момент...както и си е в белите страни и по принцип нали.
ТИ си подписал договор, значи се съгласяваш с условията,каквито и да са !
Иначе едно време можеше да подадеш молба за безсрочен договор и след това една за прекратяване с едномесечно предизвестие...едно време само така успяхме да се отървем от БТК...стационарен телефон.
Абе аз ще намеря тези дни договора, ама 100% никъде не е писано, че се дължат такива неустойки. И съм 100% сигурен, че ако им го кажа тва ще кажат "ми да ама тва е в нашите си вътрешни правила, можете да ги намерите в сайта" и обикновено са скрити зад някакъв точен линк, който ако го нямаш само с цъкане не можеш да го достъпиш. Иначе да, подписал съм, съгласен съм, ама не съм съгласен да трябва да искам да си прекратя договора и да плащам неустойки, при положение, че първо няма да ползвам вече услугите им и второ аз не ги ощетявам по никакъв начин, не им причинявам какъвто и да е демидж, че да плащам неустойки. Де да беше, като на БТК пууууу щях да ги черпя даже, честно.

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3