Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Знам ,че това не е новинарски сайт ,НО това направо ме втрещи
http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-tzar-k ... za-9548392
Господи, има ли накъде да стане още по зле???????

http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-tzar-k ... za-9548392
Господи, има ли накъде да стане още по зле???????

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Айде сега да видим до колко ще действа полицията и прокуратурата , защото ако и след този случай всичко се потули по старо му

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
журналя

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
acho.rs написа:Айде сега да видим до колко ще действа полицията и прокуратурата , защото ако и след този случай всичко се потули по старо му![]()
![]()
Надявам се този път да има последствия !!!!
Само в БГ може да се случи подобно нещо и мангасарките да са още живи....... та дори и полицаите ги охраняват.
Не съм съгласен парите които даваме за данъци да отиват за охрана на убиици на Българи !!!!
Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
EBEEMVACIA написа:журналя![]()
![]()
![]()
Какво, не е вярно ли

близкия ми приятел е пострадал също, след като буквално цялото село е хукнало да пали къщата на киро..сега го разпитват в асеновград... нямате си напредстава каква душичка беше момчето, това е не мислимо!!!! и в монета, ако не се вдигне цяла българия..... тоо ние сме най-жалкият народ
само ще кажа, че киро е бил на маса с Костов.... и си направете, колко пропаднала държава сме, че да го защитва полиция от 3 града?!?!?!?!?!!!! значи е звъннал на някой горе и съотвеното този е звъннал на всички окръжни... още не мога да повярвам... а приятеля ми от катуница реве и трепери, а и има сърце на нийл армстронг
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Anordetic
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue
А сега пък полицията пази хасиендата на циганина ??!
Ами нас кой ще пази ? Аз да съм един полицай и тея мангали да премажат трима колеги...ами няма да ги пазя. Не може този произвол да продължава. Преди дни се появи тема, в която цигани пребиха шофьор на бус до смърт, сега направо размазаха мозъка на българин по тротоара...а се молех да не ставаме повече свидетели та подобни отвратителни сцени
Има няма мина седимица и ето пак българска жертва...Изпускаме му края приятели, изпускаме го... Само се чудя, ако в САЩ негри минат с един Ескалейд през трима полицаи какво ще стане, само това питам аз 

целия свят ни се подиграва, тва ако беше не в америка, а в гърция, в момента в катуница щеше да става война..... ако този случай, когато невинно момче бива прегазено, щот някой имал да си отмъстки се потули... сериозно се замислям кво става в наща държава.. може да бъде и вашият син утре..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
acho.rs написа:Айде сега да видим до колко ще действа полицията и прокуратурата , защото ако и след този случай всичко се потули по старо му![]()
![]()
" Полиция се принуди да скрие родата на Кирил Рашков и да я пази " ето деиства как да не деиства

kiko написа:" Полиция се принуди да скрие родата на Кирил Рашков и да я пази " ето деиства как да не деиства
Полицията пази родата на Рашков от саморазправа, което си е в реда на нещата.
По-интересно е дали няма да ги пази и от наказание и защо не се събира от една цяла област полиция и жандармерия за да пазят българите при подобна ситуация (спомнете си скорошния случай в който българин с бус прегази циганче на пътя и беше линчуван на момента ...)
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Т'ва като го чета само ме избива на яд и агресия, не знам на роднините и приятелите на момчето кво им е. Тия цигани мама им мръсна все повече ги мразя!
Да се избият ми се струва прекалено крайна мярка, ама поне кастрация. Те тия деца ги правят само за децки помощи ... кинтите излизат от нашия джоб!

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Май българите са станали много толерантни... или просто вече са по-страхливи и от мангалите... Народ, от който са треперили дори великите византийци, сега е тъпкан от корумпирани политици и шепа богати цигани. Даже най-смешното беше как репортерът на БТВ каза, че чакали цар киро да се обади на редакционните телефони и да се извини! За кое да се извини, че е убил 19-годишно дете!?... Така ли става вече в булгаристан?!.. Аз преди 15 години убих един, който ме нападна и десет години се влачих по съдилища, като най-накрая заключението беше: "Подсъдимия е виновен, че е превишил правата на неизбежна самоотбрана, но не се наказва, защото е действал в състояние на уплаха и смущение". Разбира се трябваше да платя 70 000лв кръвнина на роднините му, които той периодически е пребивал, но в съда се оказа, че е бил "света вода ненапита". Ето затова след време от тази държава ще останат само циганите и отрепките, а нормалните хора ще се изселят. Замисляте ли се защо мултимилонер като цар киро има такава подкрепа и защита от полицията и не го закачат за данъци и незаконни бизнеси?
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
мангалите са извадили късмет, ако полицията беше закъсняла с 15мин, проблема е щял да бъде решен трайно... но и сега няма да им се размине, прегазиха момче с адски много приятели и то най-вече от средите на бойните изкуства и частната охрана..
и тва, че щели да останат само отрепики тук са пълни глупости
и тва, че щели да останат само отрепики тук са пълни глупости
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
acer написа:целия свят ни се подиграва, тва ако беше не в америка, а в гърция, в момента в катуница щеше да става война..... ако този случай, когато невинно момче бива прегазено, щот някой имал да си отмъстки се потули... сериозно се замислям кво става в наща държава.. може да бъде и вашият син утре..
Нямам думи на какви неща сме свидетели в тази държава