Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
acho.rs написа: Може да пробва в БозаТВ - там несъмнено ще бъде приет с разбиране

Това е ебаси и помиярската телевизия. Особено новините в 22.00ч днес. Нито връзката им връзка , нито информацията им актуална. Интересно обаче каква перфектна връзка и картина имаха от Бургас , при представянето на Р.П за Президент от Б.Б ,колко честен и почтен човек бил, и как не бил член на ДС.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз не казвам смърт за всички цигани , но тези които са станали като сицилиански нарко босове - 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
задържали са 127 човека ... http://www.btv.bg/videos/emisii/video/4 ... inite.html
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
jordanov написа:задържали са 127 човека ... http://www.btv.bg/videos/emisii/video/4 ... inite.html
Как си го каза... няма такава пед*****а телевизия направо думи нямам...Всичко започна като криминален инцидент с прегазен младеж

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Това, което трябва да свърши държавата, тя си измива ръцете като Пилат Понтийски. Ако този "цар", беше обект на разследване, откъде и как, сега нямаше да се стигне до тук. А когато на хората им кипне и поискат справедливост, излизат виновни и ще бъдат наказани. Да аз подкпрепям, че чуждата собственост е неприкосновенна и т.н. Но не подкрепям в държавата да има "царе", кланове, територии, някакви независими съдилища и обичаи, хора, които са във вреда на цялата държава, а тя да ги обгрижва, пази, защитава и по този начин насърчава. Това е дискриминация и насажда омраза между различните етноси. И това е държавна политика. После същите тия държавници, ми говорят за етнически мир, начело с Доган. Че и заплашват с него. А те тоя същия тоя "цар" преди време заплаши, че щяло да стане второ Косово тук. Само че, първо неговата глава ще падне.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пичеловка
Eстествено в тази държава футболните фенове излязоха виновни.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
^_^ написа:Eстествено в тази държава футболните фенове излязоха виновни.
най-организираните след циганите, бате ... евала им правя, че се вдигат, ама завършилият втори е първият губещ и в този случай!
Е т'ва ли беше само... Бълха го ухапала... А от нашите 127 арестувани... Машала...
Трябва да се съберат агитките на всички футболни отбори на местни нива и да се погват техните сигански махали и т'ва е... Разбира се, че няма да са само агитките, но е важно някой да даде старта, че да се включим всички...Има и хора сред циганите, но са процент едва достигащ сигурно и 10%... Останалите 90% на сапун, мама им крастава жабурнясала

Трябва да се съберат агитките на всички футболни отбори на местни нива и да се погват техните сигански махали и т'ва е... Разбира се, че няма да са само агитките, но е важно някой да даде старта, че да се включим всички...Има и хора сред циганите, но са процент едва достигащ сигурно и 10%... Останалите 90% на сапун, мама им крастава жабурнясала

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Цар Киро след тая вечер е с поне 1 млн. назад. само щети. Но аз съм сигурен че един 19 годишен живот, струва поне 1 млн. + смъртна присъда за извършителя и доживотен за поръчителя
Жандармерията постъпи доста разумно според мен. Отдръпна се, така че да си пази само камионетките и даде ход свободен на действията. Хвала
на "безпричинно щурмуващите футболни запалянковци" 

Жандармерията постъпи доста разумно според мен. Отдръпна се, така че да си пази само камионетките и даде ход свободен на действията. Хвала

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
Защо винаги агитките трябва да действат?
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Е т'ва ли беше само... Бълха го ухапала... А от нашите 127 арестувани... Машала...![]()
![]()
бате аре не некви оптимистични и нереални статистики ... 1% от циганите да са свестни и да работят ... заеби ги тия 10%
^_^ написа:Защо винаги агитките трябва да действат?
Казах да започнат, 'щото "средностатистичният" българин никога няма да го започне... Няма го това хулиганското, като в агитките... После като се започне, сме на принципа на овцете, така че...
Йорданов, зависи от гледната точка...
- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
За това винаги някой ще разчита на другите. Айде нали нашите коли са хулигани, това-онова. Що не се организираме тук, ми чакаме младите фенове да ядат пак палките на полицията безучастно. Да бъдат пребивани и наричани хулигани и изруди по телевизията
^_^ написа:За това винаги някой ще разчита на другите. Айде нали нашите коли са хулигани, това-онова. Що не се организираме тук, ми чакаме младите фенове да ядат пак палките на полицията безучастно. Да бъдат пребивани и наричани хулигани и изруди по телевизията
В интерес на истината, преди няма и 15мин влязох в раздела за сбирки на Пловдив, за да видя дали има тема за там, някакви организации, нещо, но уви - никой-нищо...
То и без това съборът е край Пловдив, поне да бяхме направили извънреден такъв

Последна промяна uCnaHeTcA на 25 Сеп 2011, 2:04, променена общо 1 път