Е36 самолет или луксозно Ауди

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Е36 самолет или луксозно Ауди

Мнение от boksioraE39 » 25 Сеп 2011, 0:01

acho.rs написа:Ами по - горе казаха
Nickelback написа:Че то тая А8-ца върви горе-долу като твоята Е36-ца. Поне до 120-130, натам не съм пробвал :mhihi:

За тва писах тия цифри . Инак няма смисъл да спорим - поста ти за А8цата беше изчерпателен :yes:

:yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 25 Сеп 2011, 0:09

Оставете "цифрите" :mhihi: Малко личен опит - моята 28-ца на старта остава половин кола назад от такова Ауди (299 коня дето говори боксьора), след което до 80 съм го застигнал и го подминавам и така до почти края на 3-та го държа на една кола зад мен... Натам почва да се набира и най-вероятно ще ме подмине :dunno: Та така, не е страшната фурия, дето всички му се плашат :mhihi: Но не може и да става на въпрос, че "не върви". Върви си и си има комфорта :yes:
И 28-цата не е самолет, както е заглавието на темата :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 25 Сеп 2011, 0:16

Nickelback написа:Оставете "цифрите" :mhihi: Малко личен опит - моята 28-ца на старта остава половин кола назад от такова Ауди (299 коня дето говори боксьора), след което до 80 съм го застигнал и го подминавам и така до почти края на 3-та го държа на една кола зад мен... Натам почва да се набира и най-вероятно ще ме подмине :dunno: Та така, не е страшната фурия, дето всички му се плашат :mhihi: Но не може и да става на въпрос, че "не върви". Върви си и си има комфорта :yes:

Колега ще ти кажа че много от тия 8ци са пълни гробове! (То тук кой ли коли не са де но все пак) Гарантирам ти че читава такава ще те остави изненадан! :) Не искам да я хваля но на черното бяло не мога да кажа,колата е далече от състезателна но си върви прилично! :) Не ти знам 28цата и не споря! :yes:
Комфорта на колата е на ниво като се има предвид че почва да се прави от 94та година!
Ако си решил да е такъв тип кола защо не видиш и Е38 по-здрава е!!! :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 25 Сеп 2011, 0:28

То и Б28 присаденяци гробове пак бол :yes: Всеки си хвали бившата/настоящата, то е ясно :mhihi: Ама точно тия две коли са на кантар до "разумни скорости". Вземи и две читави, все са на кантар. Смея да твърдя, че съм попаднал на читава 28-ца и може би затова такъв е резултата...
Аз не споря, просто останах с впечатление от така поставената тема, че Аудито не вървяло, пък Е36-цата била самолет, разбираш ли :mhihi: А те са баш на кантар според мен. И извода за мен е, че ако колегата ще я кара доста и извънградско, разбира се, че Аудито печели с комфорта си и ресурса от въртящ момент :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318ti компот
Мечтае да кара: самолет

Мнение от MadSc » 25 Сеп 2011, 0:41

В компота съм направо влюбен колеги - няма такова изживяване. То не е ли на 3та да ти мрадне гъза при изпреварване ..... тръпка си е. Тая А8ца ми е на далавера много. Идеята е, че трябва да разкарам една от двете или компота или А8-ка. Черока не го махам па, ако ще турско да стане. Взех го от институцията в която работя. Закупен е през 1999 г в БГ от бизнесмен на, който му слагат запор на имуществото. Мята служба го вземат и влиза в гараж до 2007г. За тия 8 години беше пален 2 пъти. Стана каквото стана и го взех за 4 години - ох не е казал. Няма по - кадърна машина за мен от старите off-road -ри (вкарван е от САЩ). Но това не е темата на разговор. Имал сам А6 - так от първите дето са с купето на ауди 100 - ремонтите са такава цифромания, че частите на компота в началото ми се видяха като жълти стотинки. Фатката е, че съм го понапудрил - определено, но от друга гледна точка ако го зема тоя туч , как ще го продавам след време (все пак нямам намерение да ме заравят с него!). Нали се сещате, че никой няма да си земе тая стара горелка след някоя и друга година. Само данъците и са сумати пари. Като гледам какъв оборот е на автопазара в БГ........ думи нямам. Зема ли го, от сега мога да му туря табелата продава се, с цел да го разкарам поне след 3 години. А компота винаги мога да го направя донор и набързо да си събера парите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadSc » 25 Сеп 2011, 0:50

Nickelback написа:То и Б28 присаденяци гробове пак бол :yes: Всеки си хвали бившата/настоящата, то е ясно :mhihi: Ама точно тия две коли са на кантар до "разумни скорости". Вземи и две читави, все са на кантар. Смея да твърдя, че съм попаднал на читава 28-ца и може би затова такъв е резултата...
Аз не споря, просто останах с впечатление от така поставената тема, че Аудито не вървяло, пък Е36-цата била самолет, разбираш ли :mhihi: А те са баш на кантар според мен. И извода за мен е, че ако колегата ще я кара доста и извънградско, разбира се, че Аудито печели с комфорта си и ресурса от въртящ момент :ok:

Служебно ми попадна за близо седмица такава 8ца преди 3 или 4 години не помня вече. Незнам защо, но определено съм с чувството,че компота върви повече. Е да аудито има старт заради това 4х4, но усета за скорост е много по- различен в компота. Пък и сега като се замисля компота ми гори 10.5 до 11.5 в града, а аудито.... направо си клони към двойно. Извън градското му е разлика в литър и нещо на 100 км. Това се ядва. Благодаря и на колегите дето ми предлагат е38 или е39. Не се и съмнявам за двете, но в моя случай имам оферта именно за ауди - ако не ми беше на сметка този разговор нямаше и да го водим дори. Просто аудито ми излезе на кирия и сега се чудя какво да предприема

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Сеп 2011, 0:52

Да не мислиш , че ще има повече интерес към А8 4,2 ? Тези коли или ги даваш без пари или наливаш един тон пари у тях ... докато не се счупят пак или ти писне да доливаш масло .

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 25 Сеп 2011, 0:53

Според мен си търкаляй компота,щом си ,си го напудрил ,както ти харесва,пък като ти гледам мненията ,май не ти се разделя много,много с него.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MadSc » 25 Сеп 2011, 1:00

SPEED_GABROVO написа:Според мен си търкаляй компота,щом си ,си го напудрил ,както ти харесва,пък като ти гледам мненията ,май не ти се разделя много,много с него.

Абе има нещо такова колега. Черока за машина '96 година мога да ти кажа, че почти не отстъпва по екстри на аудито. Пък и има до 3.8 тона допустима прикачена маса :mhihi: Ако искам лукс - и той го предлага, ама като знам колко пара налях в компота..... пък и друго си е на една страна в завоя......Не съм решил още, но утре ще ходя да правя пазарлък за аудито ще видя какво ще се разберем и ще пиша за резултата.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Сеп 2011, 1:17

колега знам кво те гложди с компота могат да се правят золуми, които с аудито неможе да стане на въпрос. ама ако ти го предлагат така мн на сметка и се изкушаваш незнам кво да ти кажа и аз на твое място бих се колебал.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 25 Сеп 2011, 1:30

Aко мислиш, че си налял много пари в Компакта, вземи си друга премиум марка да видиш какво означава наливане на пари!
Аз като се върнах обратно на Е36, сякаш камък ми падна от врата по отношение разходи, а слизам от изключително безпроблемна кола...

Иначе Ауди винаги са ми били несподелена слабост. Особено А8... Ама наистина си прецени добре. Всичко се оправя, консумативите не са събарящи цифри, но...

Аз също бих гледал встрани от А8ицата. Нещо в посока Е39/Е38 4.4 или някоя C-класа 4.3, ако ми се караше такава разсипия! :)
Колкото до Audi, като А5 остарее още няколко години, съм се заканил да го пробвам. Много ме радва тази кола.

Аватар

Мнение от Хаос » 25 Сеп 2011, 3:05

lilof ти нали караше мерцедес и то некво лачено купенце
нали не го питам с лошо, ама кризата ли те удари, че слезе на Е36, просто ми е интересно
нали щото къде е мерцедес купе около 2000-та, къде е Е36
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 25 Сеп 2011, 11:15

Не ме е удряла кризата много.:) Предложиха ми добри пари за нея и я дадох. Не исках да робувам на кола и да се вманиачавам повече.
И после мислих малко какво да взема, но все клонеше към Е36 и така... :)
Тя и Е36ицата е лачена ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 25 Сеп 2011, 11:39

Не знам каква е тази омраза към е36, все едно като слезнеш на е36 си изпаднал или си отрепка, баси!liloff пусни ми няколко снимки на купето на л.с да се порадвам!
П.С: Да не съм съвсем голословен, доста коли съм имал възможността да пробвам и винаги за мен най-добрата ще е А8, но не тази която е показал колегата а феислифта на следващата с цялата решетка просто няма друга такава кола!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 25 Сеп 2011, 17:55

E36 ме кефи стига да не е компакт... лично мнение ;)
защо не си помислиш за Е46 (без компакт,че мн грозно)
:)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата