Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Преди няколко дни имаше изказване на Гоце Три-пера по новините, че ситуациятае предреволюционна, като припомни ученото по научен комунизъм, как властимащите не може ли да управляват по старому, а народа не искал да бъде управляван също по старому. Малко се позачудих откъде президента има такава информация , след като не е част от тайните служби и зачаках да видя какво ще се случи.
Ето случи се то ! Истинските къщи, където живее Цар Киро, са непокътнати от снощните палежи в Катуница, според местните, предаде репортер на Радио „Фокус” - Пловдив. Полиция охранява целия район. Говори се, че Цар Киро е изкупил цялата махала и същинските му домове са навътре, по-далеч от мястото, където снощи бяха запалени три празни къщи и разрушени входните арки и оградите. Там стоят непокътнати и лично неговите автомобили. На място има полиция и жандармерия. Не се допускат медии до самите къщи на фамилията.
Ето случи се то ! Истинските къщи, където живее Цар Киро, са непокътнати от снощните палежи в Катуница, според местните, предаде репортер на Радио „Фокус” - Пловдив. Полиция охранява целия район. Говори се, че Цар Киро е изкупил цялата махала и същинските му домове са навътре, по-далеч от мястото, където снощи бяха запалени три празни къщи и разрушени входните арки и оградите. Там стоят непокътнати и лично неговите автомобили. На място има полиция и жандармерия. Не се допускат медии до самите къщи на фамилията.
Последна промяна EBEEMVACIA на 25 Сеп 2011, 10:30, променена общо 1 път
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
DirtySouth написа:+1 за сайт , а иначе не си прав че кирчо е назад с 1мл лева , защото това всичко е застраховано и той ще си върне парите
Мисля , че застраховките нямаха покритие при военни конфликти , терористични актове и действия от сорта на тези в Катуница .
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
В такива моменти ме е яд, че не съм си в Бг. Време беше народа да се вдигне.
А ГЕРБ си теглиха куршума с тая история и ме съмнява някой да гласува пак за тях.
А ГЕРБ си теглиха куршума с тая история и ме съмнява някой да гласува пак за тях.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Аз не мога да повярвам,че 13 страници се кефите,че колите и имотите на "цар" Киря били запалени и унищожени.Същите тия коли и имоти ще бъдат платени от държавата,демек от нас.
Ако трябваше да се пали нещо то не е в Катуница,ами на жълтите павета.Къде спа до са управата,всичките тия години докато царя царуваше.Ма са НАП щяли да го проверява-евала,па на време.Разберете,че на циганина на мястото стоят и много българи.Тука не е въпрос за българи и цигани,а за хора,които са толерирани и не наказвани по една или друга причина.Адекватно действие е арест-осъждане-затвор.Ако продължим да палим скоро няма да има нищо останало.И кат пускате цитати на Левски не е зле да помислите над тях..
Ако трябваше да се пали нещо то не е в Катуница,ами на жълтите павета.Къде спа до са управата,всичките тия години докато царя царуваше.Ма са НАП щяли да го проверява-евала,па на време.Разберете,че на циганина на мястото стоят и много българи.Тука не е въпрос за българи и цигани,а за хора,които са толерирани и не наказвани по една или друга причина.Адекватно действие е арест-осъждане-затвор.Ако продължим да палим скоро няма да има нищо останало.И кат пускате цитати на Левски не е зле да помислите над тях..
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Пак обърнахте темата
Какво значение има дали ще му правят проверки или не?
Или че са му запалили две тъпи коли?
Ми той ще си купи пак!
Къв е тоя че си позволява такива волности, а?
Разпънат на площада да го запалят! Другото са глупости!

Какво значение има дали ще му правят проверки или не?
Или че са му запалили две тъпи коли?
Ми той ще си купи пак!
Къв е тоя че си позволява такива волности, а?
Разпънат на площада да го запалят! Другото са глупости!

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Колега точно това е начина...защото в България нещата работят така и само така... мислиш ли,че ако народа не се вдигне ще го осъдят тоя мангал (то и да се вдигне не е сигорно,че ще го осъдят) и да ти кажа не ме бърка кой ще плати,защото ние една карама време плащаме на някого имотите,палатите и какво ли не.. поне то път да има файда...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Това горното не е казано от френския президент Никола Саркози. Макар че има доста верни неща в текста, това не е казано от него. Защото това би било политическо самоубийствпо и грандиозен скандал. Такъв текст и аз мога да напиша. Няма линк, няма нищо, откъде е това? Същото като на гръцкия премиер преди време. Моля, не бъдете толкова елементарни.
P.S. магарето йори е много прав.
P.S. магарето йори е много прав.
Последна промяна Elesar74 на 25 Сеп 2011, 10:21, променена общо 1 път
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
sean-john написа:Колега точно това е начина...защото в България нещата работят така и само така... мислиш ли,че ако народа не се вдигне ще го осъдят тоя мангал (то и да се вдигне не е сигорно,че ще го осъдят) и да ти кажа не ме бърка кой ще плати,защото ние една карама време плащаме на някого имотите,палатите и какво ли не.. поне то път да има файда...
Ако ще и папата да се вдигне няма да го осъдят!!!
Или ако го осъдят ще е някаква смешна присъда и какво?
Една присъда равна ли е на човешки живот?
Я си помисли ако беше твоето дете?

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
magareto_yori написа:Аз не мога да повярвам,че 13 страници се кефите,че колите и имотите на "цар" Киря били запалени и унищожени.Същите тия коли и имоти ще бъдат платени от държавата,демек от нас.
Сега в Катуница, Coming Soon Жълтите павета. То ако пичовете не бяха запалили къщите на циганския педераст, дали щяха да ми вземат по-малко данъци. Или мангалите нямаше да се облажат от афери с ДДС, като разбира се дадат полагащата се вноска на управляващите. Много промени и конфликти са започвали именно от такива на пръв поглед дребни случки. Надявам се всичко това да прерастне в нещо по-мащабно и най-накрая политиците да се освестят. Аз съм дърто копеле и много добре си спомням събитията от 89-та и след това подпалването на партийния дом, протестите в началото на 97-ма, когато цялата Витошка от НДК до Шератон беше пълна с протестиращи. Мисля, че и сега нещата назряват за нещо такова, защото политическата класа се самозабрави.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И за какво да осъдят "Цар" Киро, за подстрекателство към умишлено убийство? И как ще стане тая работа? Ако не си признае извършителя и подбудителя, забравете. Те да не са луди. Какви са доказателствата? Никакви. Само това можем явно, да палим и да рушим. Еле пък у форума, мале мале, срамота. Има как да се хване този цар, ама няма кой. И повече ще го заболи и за срам ще стане и т.н. Ама....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
Bavarcho написа:sean-john написа:Колега точно това е начина...защото в България нещата работят така и само така... мислиш ли,че ако народа не се вдигне ще го осъдят тоя мангал (то и да се вдигне не е сигорно,че ще го осъдят) и да ти кажа не ме бърка кой ще плати,защото ние една карама време плащаме на някого имотите,палатите и какво ли не.. поне то път да има файда...
шон джон на колко години си?Питам,щото мислиш по детски.Казах,че ако някой трябва да се дигне то не е в Катуница.
Една присъда не е равна на човешки живот,тва е ясно.Ти предлагаш да се стреляме по улиците ли

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Истинските къщи, където живее Цар Киро, са непокътнати от снощните палежи в Катуница, според местните, предаде репортер на Радио „Фокус” - Пловдив. Полиция охранява целия район. Говори се, че Цар Киро е изкупил цялата махала и същинските му домове са навътре, по-далеч от мястото, където снощи бяха запалени три празни къщи и разрушени входните арки и оградите. Там стоят непокътнати и лично неговите автомобили. На място има полиция и жандармерия. Не се допускат медии до самите къщи на фамилията.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Elesar74 написа:И за какво да осъдят "Цар" Киро, за подстрекателство към умишлено убийство? И как ще стане тая работа? Ако не си признае извършителя и подбудителя, забравете. Те да не са луди. Какви са доказателствата? Никакви. Само това можем явно, да палим и да рушим. Еле пък у форума, мале мале, срамота. Има как да се хване този цар, ама няма кой. И повече ще го заболи и за срам ще стане и т.н. Ама....
Ква присъда бе човек, важното в случката е че народа се е дигнал и че очевадно политиците го закрилят тоя мангал. Всичко ще излезне на яве, а тоя мангал нищо чудно да го отрепат, за което се моля и го желая от сърце. Също така се надявам тия от ГЕРБ да пукнат всичките от тумор в мозъка.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- magareto_yori
- ентусиаст
-
ukelichko написа:magareto_yori написа:Аз не мога да повярвам,че 13 страници се кефите,че колите и имотите на "цар" Киря били запалени и унищожени.Същите тия коли и имоти ще бъдат платени от държавата,демек от нас.
Сега в Катуница, Coming Soon Жълтите павета. То ако пичовете не бяха запалили къщите на циганския педераст, дали щяха да ми вземат по-малко данъци. Или мангалите нямаше да се облажат от афери с ДДС, като разбира се дадат полагащата се вноска на управляващите. Много промени и конфликти са започвали именно от такива на пръв поглед дребни случки. Надявам се всичко това да прерастне в нещо по-мащабно и най-накрая политиците да се освестят. Аз съм дърто копеле и много добре си спомням събитията от 89-та и след това подпалването на партийния дом, протестите в началото на 97-ма, когато цялата Витошка от НДК до Шератон беше пълна с протестиращи. Мисля, че и сега нещата назряват за нещо такова, защото политическата класа се самозабрави.
Прав си,че няма да плащаш по малко данъци,но вместо да плащаш къщите на киро можеше да плащаш детски градини за децата на БГ

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Bavarcho написа:sean-john написа:Колега точно това е начина...защото в България нещата работят така и само така... мислиш ли,че ако народа не се вдигне ще го осъдят тоя мангал (то и да се вдигне не е сигорно,че ще го осъдят) и да ти кажа не ме бърка кой ще плати,защото ние една карама време плащаме на някого имотите,палатите и какво ли не.. поне то път да има файда...
Колега нещо не ме разбра,мнението ми беше в отговор на колегата над теб...защо сме се кефили на запаленото имущество на мангала,е как да не се кефя...иначе на тоя ще му е малко да го линчуват и запалят на центъра на селото,защото много добре мога да си представя какъв тормоз и какво ли не налага върху съселяните си и не само...а не искам да коментирам,че се има за богоизбран...косово щело да стани,тоя усъзнава ли какво ще стане ако всички българи стане...много взе да си позволява