Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от Elesar74 » 25 Сеп 2011, 10:38

makaveli316 написа:
Elesar74 написа:И за какво да осъдят "Цар" Киро, за подстрекателство към умишлено убийство? И как ще стане тая работа? Ако не си признае извършителя и подбудителя, забравете. Те да не са луди. Какви са доказателствата? Никакви. Само това можем явно, да палим и да рушим. Еле пък у форума, мале мале, срамота. Има как да се хване този цар, ама няма кой. И повече ще го заболи и за срам ще стане и т.н. Ама....

Ква присъда бе човек, важното в случката е че народа се е дигнал и че очевадно политиците го закрилят тоя мангал. Всичко ще излезне на яве, а тоя мангал нищо чудно да го отрепат, за което се моля и го желая от сърце. Също така се надявам тия от ГЕРБ да пукнат всичките от тумор в мозъка.

Сега мой ред ли е да питам, на колко си години? Ами какво да кажем за политиците, които са в комбина с много българи и перат пари, мисля даже, че цар Киро е дребна риба. И като ще си говорим за истината и справедливостта, тя не е ограничена само до циганите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 25 Сеп 2011, 10:39

makaveli316 написа:.................и че очевадно политиците го закрилят тоя мангал.................

Не само тоя, всички мангали. А и сега са избори. Осигури ти няколко хиляди гласа и теб ще те защитават. И полицията ги защитава манговците, защото им падат дребни далверки. Палене и протести му е майката. А дано го гръмнат мазния цигански педераст. И онова педалче внучето, дето се иживява като състезател.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 25 Сеп 2011, 10:40

magareto_yori написа:
Bavarcho написа:
sean-john написа:Колега точно това е начина...защото в България нещата работят така и само така... мислиш ли,че ако народа не се вдигне ще го осъдят тоя мангал (то и да се вдигне не е сигорно,че ще го осъдят) и да ти кажа не ме бърка кой ще плати,защото ние една карама време плащаме на някого имотите,палатите и какво ли не.. поне то път да има файда...

Ако ще и папата да се вдигне няма да го осъдят!!!
Или ако го осъдят ще е някаква смешна присъда и какво?
Една присъда равна ли е на човешки живот?
Я си помисли ако беше твоето дете?

шон джон на колко години си?Питам,щото мислиш по детски.Казах,че ако някой трябва да се дигне то не е в Катуница.
Една присъда не е равна на човешки живот,тва е ясно.Ти предлагаш да се стреляме по улиците ли :shock: По адекватно е доживот ми са види.Неадекватните действия на държавата във времето са виновни,не циганина

За теб мисля по детски ок,няма да те разубеждавам,а ако ти ми предложиш по добър начин как в тая държава нещата да станат ще те поздравя...аз не съъм тук да се карам или да обеждавам някой в нещо,просто докато не се вдигнем и/или вдигаме за щяло и нещяло така ще е тук...богатите ще си имат "закрилата" и ние ще го духаме,я със жертви на собствените ни деца я със тормоз я със заплахи и т.н. Също така се чудя как не те дразни колко е надъхан и как надммено говори тоя "цар" ...защо мислиш,че говори така? защото има закрила на управниците и знае,че българчетата сме офце е за тва...
Последна промяна sean-john на 25 Сеп 2011, 10:48, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Сеп 2011, 10:41

Elesar74 написа:И за какво да осъдят "Цар" Киро, за подстрекателство към умишлено убийство? И как ще стане тая работа? Ако не си признае извършителя и подбудителя, забравете. Те да не са луди. Какви са доказателствата? Никакви. Само това можем явно, да палим и да рушим. Еле пък у форума, мале мале, срамота. Има как да се хване този цар, ама няма кой. И повече ще го заболи и за срам ще стане и т.н. Ама....

Единствения шанс е притиснати от предизборен популизъм да осъдят УБИЕЦА и да направят пълна проверка на Киро - от къде идват парите му , колко данъци дължи , да се преразгледат всичките обвинения срещу него . . . Нещо което е почти съм убеден , че няма да стане , тъй че това което става си единственото адекватно решение на нещата ... за съжаление .

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 25 Сеп 2011, 10:46

добре де,кат тва е единственото адекватно решение колко време според вас ще трябват да се обиколят всички като царя и да им запалим къщите и колите.Не е ли по адекватно да се почне от тея дет им дават правя на такива като тоя циганин.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 25 Сеп 2011, 10:48

acho.rs написа:Единствения шанс е притиснати от предизборен популизъм да осъдят УБИЕЦА и да направят пълна проверка на Киро - от къде идват парите му , колко данъци дължи , да се преразгледат всичките обвинения срещу него . . . Нещо което е почти съм убеден , че няма да стане , тъй че това което става си единственото адекватно решение на нещата ... за съжаление .

Никакъв шанс. Нали циганския педраст е от Герб. Имаше го публикувано преди няколко страници в тази тема. А и на шофьора е обещана закрила от царя. Защо мислите, че се е върнал. Айде мен да ме гонят за убийство и да съм минал успешно границата и знаеш ли кога ще се върна. Просто всичко е нагласено за да се замаже общественото мнение. Ще се позабрави случая и без доказателства на циганския шофер най много акт да му направят за превишена скорост....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Сеп 2011, 10:54

Никакъв шанс. Нали циганския педраст е от Герб. Имаше го публикувано преди няколко страници в тази тема. А и на шофьора е обещана закрила от царя. Защо мислите, че се е върнал. Айде мен да ме гонят за убийство и да съм минал успешно границата и знаеш ли кога ще се върна.

- не бях се замислял - защо по дяволите избягал убиец ще се върне обратно в България , без да го депортират :banghead:
Оня Мангал държи много гласове и е ясно , че всички до сега са го закриляли заради парите му или гласове на изборите ... А то й продължава да ни трови с фалшив алкохол , което е най-млакото :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 25 Сеп 2011, 11:41

Пловдив. 14:30 - пл. Съединение! София. 15:00 - НДК, Пилоните! Варна. 14:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"! Всеки на който му е писнало от циганския терор трябва да присъства!

:bowdown:
http://www.facebook.com/#!/pages/%D0%92 ... 6607162340

Не знам до колко е вярно...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 25 Сеп 2011, 12:00

Не е виновен тоя който яде баницата, а тоя дето му я дава :wave: . Кой го направи тоя Кирил Рашков "Цар"? Кой го търпи? Кой не му пречи, не го проверява, не иска да знае с какво се занимава, откъде са му парите и т.н.? Къде са спали следователи, прокурори, съдии, данъчни, митници през всичките тези години? Кой е за бой в случая? Кирил Рашков ли? Да, може би и той, но повече тия в София. Кирил Рашков за мен е само един от незаконно забогателите българи/цигани/турци и други етноси, през т.нар преход. Той е цар, колкото аз съм патриарх. Незнам и защо го кичите и у форума с тази титла, все едно го признавате за такъв. Типично за българската действителност е да се слага каруцата пред коня и да се прави нещо, едва когато вече е късно. В този случай, г-на Рашков трябва да му смъкнат кожата от проверки на имуществото и бизнеса, но предвид на обвързаността му с политическата система и осигуряваните от него гласове от циганското малцинство, едва ли ще излезе нещо сериозно и ефективно. Та както казах и преди, нас ни управляват хора, избрани от разни малцинства. А мнозинството умни българи, които презират циганите и са готови на линч, си стоят у тях, гледат телевизора и псуват, заканват се, колят, дерат, разпъват на кръст и т.н. След един месец имате шанс, да промените нещо. Пак оставете циганите да казват кой да е. Те поне могат да се организират, а ние можем ли? След тази случка, представям си каква мобилизация има по циганските гета в Пловдив и не само. Това ли е начина?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Сеп 2011, 12:06

bTV :!: :mhihi:
И Рокерите отидоха, ред е и на БМВистите :bang: :bang:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Сеп 2011, 12:07

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 25 Сеп 2011, 12:14

uCnaHeTcA написа:bTV :!: :mhihi:
И Рокерите отидоха, ред е и на БМВистите :bang: :bang:

По БНТ видя ли...журналистиката го разпитва разни работи оня приказва,че си бил в Катуница,нямал по-специална охрана,защото полицията била длъжна да го пази и 2-3 пъти повтори да не ги предизвиквали.Тоя е толкова нагъл,че сам не осъзнава,че налива масло в огъня,в който ще изгори :bang:
Изображение
8.32

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 25 Сеп 2011, 12:21

http://focus-news.bg/?id=n1569346

След агитките, и рокерите... :mrgreen:
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 25 Сеп 2011, 12:23

emiliqn.gqurov написа:Пловдив. 14:30 - пл. Съединение! София. 15:00 - НДК, Пилоните! Варна. 14:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"! Всеки на който му е писнало от циганския терор трябва да присъства!

:bowdown:
http://www.facebook.com/#!/pages/%D0%92 ... 6607162340

Не знам до колко е вярно...

Отиваме, защото ни е писнало?
... заради 2те момчета?
... за сеира?
... заради нечия политико/предизборна 'игра' ?

Ок ... там сме :yes:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 25 Сеп 2011, 12:32

рокерите как пречеха на Миролюбка да говори ...
и пак по БТВ разцепиха с тъпотата си. Тая дето води емисията, благодари на Миролюба за "инфарктното включване" :banghead: :banghead: :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата