Пит Бул
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Пит Бул
zlatko_baretata написа:zlatko_baretata написа:boksioraE39 написа:zlatko_baretata написа:Ко се плашите толко от пит-бул-и, бре.
Бахти и псето 30-тина кила, като му лепна един шут и дотам ще е.
Не сте виждали изтрещел мъжки ротвайлер 65 кила, та затова му страхувате толкова на пит-а.
Даваи 65-килограмовия ротвайлер срещу моя скоромен пит които не е повече от 28-килограма в момента но си вземи носи кърпички и черен чувал после да го прибереш,аз съм от кв. Горна баня заповядай да ги пуснем!![]()
Подробности на ЛС!
Страх ме е!
Аве, смешник, аз ако видя, че двама души си пускат кучетата да се бият, направо ще ги трепя и двамата.
Къса ти е пишката ли, та требва кучето да ти я удължава.
Първо смешника си ти и целия форум го знае,второ аз не си пускам кучето принципно но говориш тъпотий (както винаги де) и исках да ти покажа колко си се объркал за "боя с кучета" породи и т.н,иначе тука в форума много трепеш ама куче което много лае не хапе!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
zlatko_baretata написа:bmw_324d написа:zlatko_baretata написа:Колега, дано не попаднеш на така наречения "вълчак" - куче тип Немска овчарка, ама два пъти по-голямо, едно сиво такова, като вълк.
Аз съм го виждал само веднъж през живота си и ме респектира само с вида си. Знам, че го отглеждат (или поне в близкото минало го отглеждаха) по балканските турлашки села. Главата му е като саксия за фикус. Не знам дали разбирам от породи, ама не ми се ще да си мисля какво ще се случи с бойното кучИ пит-бул...![]()
А ти като си по-начетен откъм породи, поинтересувай се какво е Немска овчарка ГДР-тип.
Относно шутовете, на един приятел пит-була навремето ме беше много "харесал", та чак ми беше трудно да мина покрай него. Ама една вечер, на две водки, като излязах на двора в къщата им в Банкя да пикам насред природата и оня миндил като ми се спусна, а на мен шмайзера ми навънка, вервай ми, не ми требваха тренировки от спец-частите, такъв шут му набих, че онова куцаше после цяла седмица и дишаше трудно.
Ами заповядай ако имаш път към Велико Търново , ще ти държа моето да му набиеш един шут , че няма да успееш ако не е хванато и после пак ще говорим
Предавам се.![]()
Това е най-якото куче.
Не бе пич , разбирам любовта ти към немска овчарка ГДР тип или вълчак с глава като саксия от фикус , но няма как да ги сравниш с пит бул.Костна структура , мускулна маса и издражливост , нямат дори база за сравнение...
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
те затова всички следователи имат за помощник по една овчарка, 'щото няма как да се сравняват с откачените питбули 

never drive faster, than your guardian angel can !
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
boksioraE39 написа:Първо смешника си ти и целия форум го знае,второ аз не си пускам кучето принципно но говориш тъпотий (както винаги де) и исках да ти покажа колко си се объркал за "боя с кучета" породи и т.н,иначе тука в форума много трепеш ама куче което много лае не хапе!![]()
Баце, да не си някой бавноразвиващ се, сигурно кучето ти ще пише по-грамотно?
Отне ми време да разбера смисъла на йероглифите ти, макар и с букви от кирилицата.
Кат си толкова наясно с "боя с кучета", я дай да се видим (както казваш, подробности на ЛС), че мен това ми част от работата? Пусни си телефончето или адрезя на ЛС, моля, да не занимаваме другите в темата и да я разваляме.

Radinka написа:те затова всички следователи имат за помощник по една овчарка, 'щото няма как да се сравняват с откачените питбули
Много телевизия гледате...кучетата не са виновни за това в което ги превръщат откачените им собственици!И както каза колегата , ухапванията от немски овчарки са в пъти повече от тези от пит були

Последна промяна bmw_324d на 25 Сеп 2011, 0:31, променена общо 2 пъти
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Дал съм ти телефона на ЛС "баце" 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
bmw_324d написа:Много телевизия гледате...кучетата не са виновни за това в което ги превръщат откачените им собственици!И както каза колегата , ухапванията от немски овчарки са в пъти повече от тези от пит були
МНОГО ! Комисар Рекс ми е промил мозъка !

never drive faster, than your guardian angel can !
- zlatko_baretata
-
-
В интерес на истината, ротвайлера е по-умен от немската овчарка.
Което не означава по-контролируем
Даже напротив.
Всяка порода има специфики, на всичкото отгоре всеки индивид от съответната порода има свои специфики.
Истината е някъде там.
Всичко е въпрос на:
1. Опит;
2. Усет;
3. Любов към животинката,
Виждал съм пит-були, пълни лиглоьвци, виждал съм и болонки с нрав на изтрещел ротвайлер...
Да завърша по темата: обичайте си хайванчетата и се грижете за тях, независимо от каква порода са и колко са кисели.
Най-страшното е да си повярвате, че кучето може да е оръжие, точно защото може да е такова. Тогава става страшно за околните. Но не забравяйте, че става страшно и за самите вас, и за животинката. Няма как да продължи дълго.
Което не означава по-контролируем

Даже напротив.
Всяка порода има специфики, на всичкото отгоре всеки индивид от съответната порода има свои специфики.
Истината е някъде там.
Всичко е въпрос на:
1. Опит;
2. Усет;
3. Любов към животинката,
Виждал съм пит-були, пълни лиглоьвци, виждал съм и болонки с нрав на изтрещел ротвайлер...

Да завърша по темата: обичайте си хайванчетата и се грижете за тях, независимо от каква порода са и колко са кисели.

Най-страшното е да си повярвате, че кучето може да е оръжие, точно защото може да е такова. Тогава става страшно за околните. Но не забравяйте, че става страшно и за самите вас, и за животинката. Няма как да продължи дълго.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

Златко баретката отново изтрепа рибата

65 кила ротвайлер- КЪДЕ БЕ.

Моля те, спри да пишеш или поне почни да пишеш смислени и действителни неща, недей само да усир@ш темите

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- zlatko_baretata
-
-
Не че от снимките ще се добие представа, ама все пак.
И нали знаеш какво разправят за Люлинския тунел... че бил ускорител на елеменрарни частици.
И нали знаеш какво разправят за Люлинския тунел... че бил ускорител на елеменрарни частици.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

е тва е неква дебела мастия
иначе аз съм гледал как се би ротвайлер с питбул
питбула захапа крака на ротвайлера и не пуска, а ротвайлера му дъвка цялата глава
резултата беше спукана артерия в носа на питбула и горкия за малко не умря
иначе аз съм гледал как се би ротвайлер с питбул
питбула захапа крака на ротвайлера и не пуска, а ротвайлера му дъвка цялата глава
резултата беше спукана артерия в носа на питбула и горкия за малко не умря
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- zlatko_baretata
-
-
Ела да видиш как дебелата мастия (която между другото е слаба на снимките), ще те направи Хюсейн Болт. 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Едни 5 стотинки от мен по темата - виждал съм с очите си как един надъхан ротвайлер 50+ кила беше РАЗПРАН като стар чаршаф от един най-обикновен стафордшир (стафа беше на мой приятел, кучето почина от старост за съжаление)....
Si non confectus, non reficiat.
- zlatko_baretata
-
-
То и аз съм виждал как 65 кг. боксьорче пребива 100 кг. бабаит без грам опит, ама това колко често се случва? 

- habracadabra
- Потребител
-
- Кара: без масло
- Мечтае да кара: със масло
A бе не знам пит була какво хапе, ама ротвайлера трошеше дървета с дебелина колкото тазобедрена кост а за игра. А и при последната ни среща без никакви усилия подхвърли ~90-килограмовия си собственик, за да ме изяде.