Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
не се бъзикам, защо мислиш е измислен фейсбук и защо се наливат милиарди в него?
за да ни е удобно на нас? : )
или за да бъде събирана информация за предпочитанията, социалния кръг, дейността и възгледите на грамотното население?
за да ни е удобно на нас? : )
или за да бъде събирана информация за предпочитанията, социалния кръг, дейността и възгледите на грамотното население?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Хаос написа:vicho написа:https://www.facebook.com/btv.official?sk=wall
да ги наплюем!
писах от алтернативния фейсбук профил
не че ползвам фейсбук, ама каквото сложиш в интернет може да бъде използвано срещу теб...
Aко могат да ме гепят ше им дам да ми направят една свирка. През МАС на виртуалка и с прокси в Германия успех им желая в хващането

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
баречката преди малко предаваше на живо,прави се на професионалист в отразяването на действителността.
да направят интервю с родителите на починалите момчета тея скапани журналисти,за да се почуства тежестта на проблема
да направят интервю с родителите на починалите момчета тея скапани журналисти,за да се почуства тежестта на проблема
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
павката написа:баречката преди малко предаваше на живо,прави се на професионалист в отразяването на действителността.
Всъщност Нова Тв направиха това,зададоха по някой въпрос на плачеща майка и наистина може да се усети тежестта на проблема,също така изтъкнаха доста криминалното минало на джипси кинга,чак съм учуден!
Последна промяна Greaddy на 25 Сеп 2011, 22:08, променена общо 1 път
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
По Нова дадоха в новините. Готви се нападение на Столипиново. Иначе Бойко и Калин Георгиев само повтарят, че е хванат извършителя. Дреме ми на мене на дедовия. Трябваше да го хванете извършителя преди много години....сега е твърде късно. България се събужда. Макар и новините все още да го отразяват като някакви си бунтове в едно село и на някакви вандали

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
vicho написа:https://www.facebook.com/btv.official?sk=wall
да ги наплюем!
Maмито има мръсна, наели са някъв бот нон-стоп ми трие постовете и коментарите да го еба в устата кална педерастка

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Да, трият ги, но аз си ги пиша пак и пак
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 0332837885
П.П Канал 3

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 0332837885
П.П Канал 3

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
"абе , какво се въоражават до сутринта ще има нова марка сапун
армейци,левскари преди няколко часа потеглиха на там . > ))" от ФБ...

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
acer написа:"абе , какво се въоражават до сутринта ще има нова марка сапунармейци,левскари преди няколко часа потеглиха на там . > ))" от ФБ...
Кажи верно кво става че не съм толкова запознат.....значи фенове на Левски и ЦСКА идват към Пловдив?
xpl0d написа:vicho написа:https://www.facebook.com/btv.official?sk=wall
да ги наплюем!
Maмито има мръсна, наели са някъв бот нон-стоп ми трие постовете и коментарите да го еба в устата кална педерастка
не ги трие бот, а са в секцията за коментари, не постинги от самата телевизия, цъкни горе на другия раздел на стената
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
бащата на блъснатото момче от миналата вечер стои заключен в тях под полицейски кордон и с негови роднини, да не вземе да си посегне на живота. Майка му от много години е на гурбет в Гърция, и незнам дали по репортажите са давали нея или някоя друга жена. Иначе момчето беше 2 пъти шампион по киокошин...

quickshare написа:acer написа:"абе , какво се въоражават до сутринта ще има нова марка сапунармейци,левскари преди няколко часа потеглиха на там . > ))" от ФБ...
Кажи верно кво става че не съм толкова запознат.....значи фенове на Левски и ЦСКА идват към Пловдив?
дам, преди малко ми звъннаха едни познати, които отиват натам, ама както знаете съм с патерици и едва ли ще съм много в помощ.. единия от познатите ми е с ... питбул!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
acer написа:quickshare написа:acer написа:"абе , какво се въоражават до сутринта ще има нова марка сапунармейци,левскари преди няколко часа потеглиха на там . > ))" от ФБ...
дам, преди малко ми звъннаха едни познати, които отиват натам, ама както знаете съм с патерици и едва ли ще съм много в помощ.. единия от познатите ми е с ... питбул!
Кажи на приятела си да се прибира, глупци надали са необходими - ще ескалира не като обществен проблем, а като хулиганска проява и расизъм!