Made in Ловеч

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Made in Ловеч

Мнение от Nukem » 24 Сеп 2011, 16:09

Прав си колега, съвсем различен клас са като нови, но ние гледаме от другата страна, не сме като стандарт както богатите страни и принципно можем да отделим 30к за 3г. какво ще си вземем! Иначе ако е за драките няма грешка, но пак стигаме до въпроса ако ще е за драките, защо пак да не се вземе нещо старо до 10к! Просто истината е че с този стандарт сме осъдени да износваме старите дрешки, на батковците от Западна Европа, според мен цените на тези китайските колички трябваше да е още една идея по-ниска за да си заслужават!
Има и още нещо окс, зимаш Х5-та за 30к след 3 години я продаваш за 20к, а тази китайската кола колко ще и е остатъчната стойност след 3г, казвам го защото имам приятелче купиха си ново Форд Мондео за 52к след 4г. сега им го изкупуват за 18к, представи си тези китайските колко ще струват!
Нали знаеш Българина много го боли като се прекара :lol: , жалко но сме си такива!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 24 Сеп 2011, 16:17

Колата е пасив (с малки изключения) - няма как да не се обезценява.
Селото се оказа точно във града

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 24 Сеп 2011, 16:34

Nukem написа:Колегата по-горе подмина X5-та, аз пък ще подмина елементарния типично балкански национализъм който лъха от поста му, и ще питам друго нещо, как стой въпроса с краш тестовете, на този китайския SUV и X5-та като сравнение!?

Ти па като си купувал 36цата сигурно си я избирал по резултатите от краш тестовете :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 25 Сеп 2011, 21:41

Nukem написа:Има и още нещо окс, зимаш Х5-та за 30к след 3 години я продаваш за 20к, а тази китайската кола колко ще и е остатъчната стойност след 3г, казвам го защото имам приятелче купиха си ново Форд Мондео за 52к след 4г. сега им го изкупуват за 18к, представи си тези китайските колко ще струват!
Нали знаеш Българина много го боли като се прекара :lol: , жалко но сме си такива!

За 3 г колко пари ще вкараш в старата Х5 и в гаранционния българо-китаец? Аз съм отявлен критик на китайското автомобилостроене и изобщо не съм таргет на новата кола, но има надежда в България нещата да се случат. И не за друго, а защото китайците гледат с тези коли към Европа, тоест ще бъдат много внимателни и взискателни. А като потръгне един завод, току виж направили и втори, я на пежо, я на БМВ... Верно, че тук само ще сглобяваме, но добавената стойност (това дето прави цялото повече от сбора на частите му) се случва в България. Ако приемем, че тази кола таргетира клиентите на Дачия, аз лично й предсказвам едно отлично бъдеше. Дано само не й се случат другите български неща.
Never mistake motion for action...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 25 Сеп 2011, 22:37

ogata написа:Водка исках да кажа.
Оголвахме една 1500 за цялостно боядисване и зад кората на шофера изкочи стъклото. Началника се прехапа и общо взето беше забавно щото последва фотосесия с експонатите ( ей ся ще преровя за някоя снимка).

А влд - за комунистите имаше един друг лаф едно време, че са педерази, ма за зелените лафа за жалост не го знам :mhihi:
Не ме познаваш, за да кажеш кво знам, кво мога, кво съм ремонтирал, на кво съм се возил и кво съм карал.
Наклона на члена - отказан ;)

ПП.
Ще те помоля най-учтиво, за напред да си спестяваш коментарите, относно моята персона.

Ще те коментирам както си искам, моето мнение за теб е изградено спрямо това което пишеш!

Каквото сам си направиш, никой неможе да ти го направи!
Ти както и още няколко драскачи в извън темата преобладавате с остроумие, то няма как да не бъде забелязано от масовката, това че рядко някой ви засича незначи че не се вижда.
Тия лафчета дето ги позваш са старички и не са модерни вече.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 26 Сеп 2011, 19:01

Месец след баловете идваха в Габрово с един такъв Hover H5 да ни правят презентация. И се записах нали за повече инфо да видя какво представляват нещата. Извикаха ме в Ловеч на интервю. Та да ви кажа завода е доста голям, но все още строят яката ... Иначе моделите са взаимствани от други марки. Бяха ни донесли едно моделче, където беше почти 1 към 1 със Toyota Auris.

Ако можех да си позволя нова кола бих си взел всичко друго но не и китайско ;)

А иначе тва дето мязаше на тойота бяха казали че е към 13 бона и нагоре в зависимост от екстрите ...
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 27 Сеп 2011, 16:29

сбирщайн са им моделите, вярно е това

окачване от исузу, двигатели муцибиши, интериори от останалите японски марки..

на пловдивския панаир говорих с човек от литекс моторс, каза че до януари ще задоволяват нуждите на пазара с коли

произведени в китай

до 2 седмици се очаква да пристигнат 2 кораба-автовози и да разтоварят

след това почваме да бълваме ние :)
No bling at the Ring

Предишна

Назад към Извън Темата