Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Elesar74 написа:Абе...колко пъти съм виждал българите как гледат сеир, а цигани как се събират, гаче ли телепатична връзка имат. Можем да се поучим на солидарност от циганите, ако не друго. Пък и да се слагат всички цигани под един знаменател...Мен много повече ме е срам от това че съм българин, заради други българи, отколкото от циганите. Не ми се говори.
P.S. Поредния стратег. А гледам си от Пловдив колега, какво правиш пред комютъра, върви трепи мангали, па после се върни тука и се похвали колко си утрепал.
Защо не запалите къщите на неромите, които ви разграбиха и продадоха за скрап икономиката?
Защо не запалите къщите на контрабандистите от неромски произход?
Защо не запалите незаконните палати на престъпниците от неромски произход?
Защо не запалите къщите на политиците, с чиято помощ всичко това става?
Аз ще отговря вместо вас - защото те са като вас. И вие сте като тях. Вие си казвате - един ден аз може да съм на далаверата, затова - по-добре да не ги пипаме...
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
EBEEMVACIA написа:Elesar74 написа:Абе...колко пъти съм виждал българите как гледат сеир, а цигани как се събират, гаче ли телепатична връзка имат. Можем да се поучим на солидарност от циганите, ако не друго. Пък и да се слагат всички цигани под един знаменател...Мен много повече ме е срам от това че съм българин, заради други българи, отколкото от циганите. Не ми се говори.
P.S. Поредния стратег. А гледам си от Пловдив колега, какво правиш пред комютъра, върви трепи мангали, па после се върни тука и се похвали колко си утрепал.
Защо не запалите къщите на неромите, които ви разграбиха и продадоха за скрап икономиката?
Защо не запалите къщите на контрабандистите от неромски произход?
Защо не запалите незаконните палати на престъпниците от неромски произход?
Защо не запалите къщите на политиците, с чиято помощ всичко това става?
Аз ще отговря вместо вас - защото те са като вас. И вие сте като тях. Вие си казвате - един ден аз може да съм на далаверата, затова - по-добре да не ги пипаме...
И като им запаля къщите, какво? Не е ли по-добре да им съсипя бизнеса, да им отнема всичко и да ги вкарам в затвора? Нещата с палежи и погроми ли се решават? Май нищо не сте научили от историята, а казват че същата е учителка на живота. Насилието ражда само насилие.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
С добро какво научиха циганите? Нищо! За тях си трябва бой и това е
Tux0 Ca !

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
euronews

БТВ тази сутрин :
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... nitsa.html
- дано се вземе предвид от органите на закона
It started after a Roma man driving a van, ran over a young Bulgarian in what some villagers thought was a deliberate action.

БТВ тази сутрин :
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... nitsa.html
- дано се вземе предвид от органите на закона

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Аха, щом и модераторите са за бой над циганите, работата е ясна. Тия правила в тоя форум, може да си запаля печката с тях.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Elesar74 написа:Аха, щом и модераторите са за бой над циганите, работата е ясна. Тия правила в тоя форум, може да си запаля печката с тях.

Наистина ли това, което те притеснява в момента са правилата на форума?! Ама сериозно те питам?? Дано т'ва 74 не е набора ти..
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Elesar74 написа:Аха, щом и модераторите са за бой над циганите, работата е ясна. Тия правила в тоя форум, може да си запаля печката с тях.
Колега то всеки в скапаната ни държава наглася правилата както на него го устройват

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Ето един от мангалите, да ви каже как стоят работите: http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... _Kiro.html
Пък и да ви кажа ли, на никой от тука не му стиска да иде да се бие с някакви цигани. Иначе я умеете клавиатурната гимнастика, няма спор. Да питам, колегата acer, какво стана с джиповете, оръжията, нещо кухнята май е била в някой катун, а? Мен ме притеснява, че в България беззаконието си е построило дворци и палати и се чувства комфортно. И да '74 набор съм и имам глава на раменете. И не съм расист.
Пък и да ви кажа ли, на никой от тука не му стиска да иде да се бие с някакви цигани. Иначе я умеете клавиатурната гимнастика, няма спор. Да питам, колегата acer, какво стана с джиповете, оръжията, нещо кухнята май е била в някой катун, а? Мен ме притеснява, че в България беззаконието си е построило дворци и палати и се чувства комфортно. И да '74 набор съм и имам глава на раменете. И не съм расист.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Работата е ясна. Цар Киро наистина си е цар. Защото в момента е от ГЕРБ, макар и Бойко да отрича. Но през годините е бил от всички партии, като ги е спонсорирал и им е осигурявал гласове. Отделно са подкупвани регулярно висши съдии, прокурори, полицаи и други длъжностни лица. И това е ставало с пари от престъпна дейност. Междувременно през цялото това време си правеше и доста успешен пи ар. Малко ли звезди демонстрираха приятелство с него. Колко пъти съм го гледал при Слави, в Нова и къде ли не. И сега на всички тези хора им е много трудно да се отрекат от него. Ако беше за нещо друго, една камара партии и лица да са яхнали протестите. Сега всеки си трае, защото го има в тефтерите на Киро. Има и някакво леко(може би не леко) информационно затъмнение по въпроса. Почти не се излъчват новини за събитията.
В тая връзка Бойко направо ме уби с тъпотията си. Още преди 10 дни дни бил разпоредил проверки( http://dnes.dir.bg/news/razsledvane-boyko-borisov-romi-tzar-kiro-kiril-rashkov-bezreditzi-catunitza-9558305?nt=4 ).
Абе тикво, казаха ли ти експертите по пи ар в твоята партия да си мълчиш. Ама ти все трябва да кажеш нещо. А мълчанито е злато( в твоя случай диаманти, шлифовани по 300 карата единия
). Вземай пример от Цецо. Дума не обели тия дни.

В тая връзка Бойко направо ме уби с тъпотията си. Още преди 10 дни дни бил разпоредил проверки( http://dnes.dir.bg/news/razsledvane-boyko-borisov-romi-tzar-kiro-kiril-rashkov-bezreditzi-catunitza-9558305?nt=4 ).

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Елесар74 е много прав - какво го нападате . Разбира се , че расата на Киро циганина ескалира силно протеста . Има българи които са много по-големи изруди от него , но от друга страна проблема с циганите и циганията е толкова натежал и набъбнал , че трябва да стане нещо много сериозно за да почне да се мисли адекватно по въпроса .
Защото за сега циганите 95% са безработно племе , занимаващо със паразитен живот от помощни а много често - кражби , измами , проституция (а другите 5% интелигенти или не могат или не искат да се занимават с дивите си събратя) . Обаче пък много обичат да гласуват и са силна карта на избори , заради което все още се толерират от властта .
Тъй че - трябват мерки !
Защото за сега циганите 95% са безработно племе , занимаващо със паразитен живот от помощни а много често - кражби , измами , проституция (а другите 5% интелигенти или не могат или не искат да се занимават с дивите си събратя) . Обаче пък много обичат да гласуват и са силна карта на избори , заради което все още се толерират от властта .
Тъй че - трябват мерки !
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acho.rs написа:Елесар74 е много прав - какво го нападате . Разбира се , че расата на Киро циганина ескалира силно протеста . Има българи които са много по-големи изруди от него , но от друга страна проблема с циганите и циганията е толкова натежал и набъбнал , че трябва да стане нещо много сериозно за да почне да се мисли адекватно по въпроса .
Защото за сега циганите 95% са безработно племе , занимаващо със паразитен живот от помощни а много често - кражби , измами , проституция . Обаче пък много обичат да гласуват и са силна карта на избори , заради което все още се толерират от властта .
Тъй че - трябват мерки !
Една образователен ценз при гласуването ще реши проблема. Който нямя средно а може и висше да не гласува.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
BMW_RIDER написа:acho.rs написа:Елесар74 е много прав - какво го нападате . Разбира се , че расата на Киро циганина ескалира силно протеста . Има българи които са много по-големи изруди от него , но от друга страна проблема с циганите и циганията е толкова натежал и набъбнал , че трябва да стане нещо много сериозно за да почне да се мисли адекватно по въпроса .
Защото за сега циганите 95% са безработно племе , занимаващо със паразитен живот от помощни а много често - кражби , измами , проституция . Обаче пък много обичат да гласуват и са силна карта на избори , заради което все още се толерират от властта .
Тъй че - трябват мерки !
Една образователен ценз при гласуването ще реши проблема. Който нямя средно а може и висше да не гласува.
или който не плаща данъци...

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
А що не и двете?! За шофьорските книжки затегнаха положение.Да го направят и с гласуването 

8.32
гражданско общество не се изгражда чрез упреци и нападки! ако не сме будни, колкото гърците, че и повече, промяна няма да видите! има 1 милион закони, които трябва да бъдат променини!
а на въпроса-нищо не е станало, лястовица пролет не прави
а на въпроса-нищо не е станало, лястовица пролет не прави
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд