Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Ето произхода на тази гнуслива сган :http://eltimir.ucoz.ru/news/cigani_romi_ili_chandala/2011-09-25-2372
Опожарените къщи на фамилията Рашкови са били старателно разчистени преди палежите.
Феновете, които първи влезли в палатите, установили, че вътре липсват мебелите, техниката и всякакви други вещи. В първата къща единственото ценно нещо бил огромен кристален полилей, който бил толкова тежък, че явно не е могъл да бъде изнесен, пише "Марица".
Предполага се, че цялото обзавеждане е било изнесено през бункерите на къщите. Подземията на всички къщи били свързани с топла връзка и мебелите вероятно са били изнесени от там. Което означава, че сценарият с палежите е бил предвиден.
Според запознати част от феновете са били тръгнали с молотовки и към спиртоварната, но там ги е чакала сериозна охрана, въоръжена до зъби. Информация, че дестилерията вече не е собственост на клана, е отказала феновете от по-нататъшни действия.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
EBEEMVACIA написа:
"Който щади престъпниците, той вреди на честните хора." - Сенека Млади

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Проблема е сериозен, а се подходжа несериозно. На мен също ми е писнало от безнаказаност. Всичко си има своите причини. Е, krystal ви го е написала. Режисирано или не, България май от утре няма да е същата. Аз никъде не съм казал, че защитавам престъпници. Казвам, че престъпниците трябва да си получат заслуженото според закона. А не според българското мешере.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Elesar74 написа:... Казвам, че престъпниците трябва да си получат заслуженото според закона. А не според българското мешере.
колега ти май че падаш от луната ??? ЗАКОН - що е то и има ли почва у нас ???
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
nightdriver написа:Elesar74 написа:... Казвам, че престъпниците трябва да си получат заслуженото според закона. А не според българското мешере.
Закон незнам ама силовия закон в пловдив важи на 100% ако знает там що бой ядат манговците просто не истина и там такива защитен вид ги няма невинен нема яко бой и тва с белезници на парното в районото управление и кой мине бой

П.с аз съм бил свидетел на всичко това

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Като гледах в пресконференцията на Пловдивското МВР колко нагло се държаха шефовете на МВР-Пловдив, ми стана ясно че работата е червива. Явно за всички е, че те са на хранилка при Рашков и нямат интерес той да напусне община Пловдив. На журналистически въпрос "Защо досега прокуратурата не се е самосезирала за имотите на Рашков", отговора към журналиста беше "А вие защо не самосезирахте прокуратурата" - с нагъл поглед впит в питащия! Журналиста отговори "Защото това не е моя работа", а онзи наглец разпери ръце и каза "Е, ми... следващия въпрос!"...
Началника на МВР Пловдив със зализаното си бритонче и мазния поглед защити полицията като каза че нямало преписки срещу Рашков - всички били приключили! А въпроса е защо всички преписки се приключват още на следващия ден и по нито една няма наказание? Защо няколко часа след като пуска жалба за отправена заплаха, идва кола с трима полицаи да предупредят човека да си оттегли жалбата срещу Рашкови и му викат "Не ни прави на балъци", минути преди убийството!? Това цяла България го вижда, а само Бойко Борисов ли не го вижда? Премиере, ако искаш да не загубиш президентските избори, уволни корумпираното ръководство на МВР Пловдив! Или и ти си на хранилка при Киро Циганина?
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
nedkoo написа:nightdriver написа:Elesar74 написа:... Казвам, че престъпниците трябва да си получат заслуженото според закона. А не според българското мешере.
Закон незнам ама силовия закон в пловдив важи на 100% ако знает там що бой ядат манговците просто не истина и там такива защитен вид ги няма невинен нема яко бой и тва с белезници на парното в районото управление и кой мине бой![]()
П.с аз съм бил свидетел на всичко това
И кво идва края на месеце и мангото пак си взима помощи интеграция от данакоплатеца ,а той не е такъв ! И си продължава да прави мизерии ...
I'm slowly drifting

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
vasilmm написа:http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/814083186-Romi_ne_otidoha_na_rabota_v_Plovdiv_ot_strah.html![]()
![]()

всичко е нагласено заради изборите...

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
У Вас във Франция, колега nightdriver, сигурно има закон. У нас в България, за съжаление закона е врата в полето. Както за цигани, така и за българи.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Elesar74 написа:У Вас във Франция, колега nightdriver, сигурно има закон. У нас в България, за съжаление закона е врата в полето. Както за цигани, така и за българи.
И няма никаква етническа дискриминация спрямо нишата твар дето се събрала в франция
emiliqn.gqurov написа:vasilmm написа:http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/814083186-Romi_ne_otidoha_na_rabota_v_Plovdiv_ot_strah.html![]()
![]()
![]()
Баща ми преди малко се прибра от работа и ми каза че тяхните манговци отишли на работа в 2 часа
Нарали са се яко... А и негов колега който е Българин е бил на мача на Ботев и му е казал че някой давал по 20лв на човек за да отидат в катуница
Струва ми се, че
Наистина днес много мангали не са мръднали от махалата

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
vasilmm написа:emiliqn.gqurov написа:vasilmm написа:http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/814083186-Romi_ne_otidoha_na_rabota_v_Plovdiv_ot_strah.html![]()
![]()
![]()
Баща ми преди малко се прибра от работа и ми каза че тяхните манговци отишли на работа в 2 часа
Нарали са се яко... А и негов колега който е Българин е бил на мача на Ботев и му е казал че някой давал по 20лв на човек за да отидат в катуница
Струва ми се, че
Наистина днес много мангали не са мръднали от махалатаА за това с плащаето на хора от агитките не съм чул,но мога да разпитам веднага.Айде аз отивам на паметника
Ми и на мен не ми се вярва, но и аз като всички каквото чуя и поствам тук

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Значи, манговците дето ядът бой им е малко, крадливи племета. Но ако продължава така..мисля че в България може и да настъпи гражданска война, а това е немислимо. Според мен трябва Българите абсолютно всички...не само десетина-двайсетина българи а всички да се вдигнат на сериозни протести, така че да блокира цялата система в България...ако ще и на работа да не се ходи, бе въобще всичко. И мисълта ми е протести за налагане на промени, и нови закони, нещо като забрана за повече от еди колко си деца в едно семейство да кажем повече от 3 деца да не може да има в 1 семейство. Но това както винаги, би нарушило един вид “правата“ на хората и затова вместо забрана може да се наложи яка глоба, нещо от сорта 10 000 лв ако ти се роди 4-то дете. Поне в Китай знам че е така, ако ти се роди 2-ро дете глобата е била 50 000 долара. И второ, да се наложат още правила в социалните помощи и изисквания. Изисквания като например човек трябва да е работил минимум...2 или 3 години, преди да ползва каквито и да било социални помощи или борса. И циганите задължително да си плащат сметките, но ако това се направи пак нашите “политици“ ще загубят гласовете на много хора. И един вид си мисля нека да не плащат данъци ток и вода, но за да получават те това безплатно трябва да работят за държавата, нещо като да чистят улиците по често и по редовно. Въобще да им се създава някаква работа....иначе няма ток, вода и там другите екстри та да се научи да работи това крадливо племе. Така като ви чета постовете и аз се ядосвам, афектиран съм и ми иде да взема някой калашник и да мина на посещение из България....