Статия за Денислав Шишев
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Статия за Денислав Шишев
Случайно попаднах на тази статия в Е90Пост "Teen Builds V10 Powered Z3 M Coupe" http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=418262
Надявам се да не е репост, ужким пуснах едно търсене...
Надявам се да не е репост, ужким пуснах едно търсене...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Статия за Денислав Шишев
Абе не,че нещо ама всичко това е дадено наготово.Баща му има лев и му помога-няма лошо.Вероятно и с много от нас щеше да се случи това,но не всеки "стартира" с такава преднина.Не го познавам момчето ама като гледам снимките в процеса на работа го няма никакъв на нито една и статията неправилно е озаглавена според мен,защото на практика сигурно един болт не е завил и половината работи из колата не са му ясни...тъй,че това заглавие... 

8.32
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
се таа, момчето си кара, което е по-важно. много правачи малко карачи 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- PIONEER
- ентусиаст
-
Прав си бате...ама ако знаеш колко хора познавам дето карат ама просто нямат лев да си купят и направят подходящи коли,че после и за самите участия да заделят.Тъй че има карачи-нямат просто излишни кинти 

8.32
хахахаха не говори глупости. Ако искаш Баща му да си раздели парите с тея твоите приятели които нямат???
хахахахах Не гледай в чуждото канче - автомобилния спорт е СКЪП и НЕ Е ЗА ВСЕКИ!
БРАВО НА ДЕНИС и нека също както нашите адмирации така и чуждата злоба и завист те бута напред!
хахахахах Не гледай в чуждото канче - автомобилния спорт е СКЪП и НЕ Е ЗА ВСЕКИ!
БРАВО НА ДЕНИС и нека също както нашите адмирации така и чуждата злоба и завист те бута напред!

- PIONEER
- ентусиаст
-
Умирам от яд....мами*цата му искам и аз да съм като него
Вземи се стегни.Каква злоба и завист,какви пари те вълнуват?!Да съм поискал от някого нещо?! Или теб просто те е яд,че не споделям мнението на повечето и не съм му фен,защото не ме впечатлява с нещо кой знае какво.Злобарите и тия дето "забиват ножове" в голяма част от случаите са тия дето го играят приятели и фенове и постоянно се навъртат не от нещо друго ами от лицемерие

Вземи се стегни.Каква злоба и завист,какви пари те вълнуват?!Да съм поискал от някого нещо?! Или теб просто те е яд,че не споделям мнението на повечето и не съм му фен,защото не ме впечатлява с нещо кой знае какво.Злобарите и тия дето "забиват ножове" в голяма част от случаите са тия дето го играят приятели и фенове и постоянно се навъртат не от нещо друго ами от лицемерие

8.32
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Евала на момчето! Не съм му следил изявите и не мога да го коментирам.
Съгласен съм обаче с Pioneer, че точно защото моторния спорт е скъп, в България предимно карат тези, които имат пари. В чужбина има школи, където от ранна детска възраст развиват таланти и има спонсори, които подсигуряват талантливите пилоти. У нас за съжаление не е така. Имам преки наблюдения и при други спортове - тука бащата е богат бизнесмен, или е председател на федерацията, или е бивш шампион...
Съгласен съм обаче с Pioneer, че точно защото моторния спорт е скъп, в България предимно карат тези, които имат пари. В чужбина има школи, където от ранна детска възраст развиват таланти и има спонсори, които подсигуряват талантливите пилоти. У нас за съжаление не е така. Имам преки наблюдения и при други спортове - тука бащата е богат бизнесмен, или е председател на федерацията, или е бивш шампион...
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
My chick is Bulgarian and she can't even turn on our gas grill... this kid just built a supercar!
цитат от ония форум

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
PIONEER написа:Умирам от яд....мами*цата му искам и аз да съм като него![]()
Евала на хора като теб който казват каквото мислят въпреки че не всеки би го одобрил!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
PIONEER написа:....
1. ДЕНИС не го познавам лично и следя кариерата му само от интернет!
2. Ти ннамеси парите на баща му! Защо гледаш в чуждата паница? Всички ли трябва да почнат от нулата и да се мъчат? Доста дребнаво мислене
3. Момчето може да кара на 18г. На 30г. може да се е научил и да прави коли, но засега кара!
4. Способностите му да кара НЕ са му дадени на готово - той си ги е развил със собствени усилия и време. Това е типично за БГ - мъж за всичко - трябва да може да прави коли, да кара, да мапва и т.нат.
Евалата, че момчето се е съсредоточило в спорта и е концентриран в една посока, вместо да се лута в десет! Евала, че баща му инвестира пари в спорта, а не в кока за детето си

и пак да кажа - тесен ти е мирогледа!
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Той Денис си има регистрация в форума,ама едва ли ще види темата,да обясни как стоят нещата.Иначе неговия талант е да кара,а не да прави коли.Вярно,че ако не е баща му да се захвани с него от малък с картинги и впоследствие с автомобилите,няма да е това ,което е сега.На нас ни остава само да му се кефим,на карането и автомобилите.Винаги ме изпълва като мина покрай моргата,да мерна компакта със S50B32,Е30ската с S62,Е92 М3,Е46 М3 и другите чарколяци,най-ме е яд на е30ската,че я заеба така отвън,но сигурно щото съм си бедно момче и е непосилна мечта да имам такъв звяр. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Колеги евала на Цецо / бащата / за това че подкрепя Денис и помага за сбъдването на мечтите му / в часност и собствените си мечти /
Познавам бащата още отпреди да има всчки М-ки в автоморгата си, впрочем още преди да има автоморга и знам колко беше запален самият той по автомобилните спортове.
До колегата по-горе който пише че има много карачи без пари: моето мнение е че има стойкаджии и позоьори, не карачи.
Познавам бащата още отпреди да има всчки М-ки в автоморгата си, впрочем още преди да има автоморга и знам колко беше запален самият той по автомобилните спортове.
До колегата по-горе който пише че има много карачи без пари: моето мнение е че има стойкаджии и позоьори, не карачи.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Имаше го пускано в основен форум . Там някъде се каза , че тоя пич отдавна не е с това БМВ и сега кара Лансър ЕВО 

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Херо написа:До колегата по-горе който пише че има много карачи без пари: моето мнение е че има стойкаджии и позоьори, не карачи.
Ако всеки имаше такъв шанс доста шофьорчета щяха да излязат пък според мен. Денис е зад волана (да не кажа голяма дума ама ..) откакто е почнал училище... Че стойкаджии и позьори има - има, ама има но не съм напълно съгласен с теб

M - The most powerful letter in the world
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4