Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
emiliqn.gqurov написа:Явор написа:...а кой ще чисти улиците...
![]()
:
![]()
![]()
не е смешно- трагично е... и напълно вярно- ти ли ще чистиш улиците

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Те пък нали едно чистене ги чистят.. ако концесионерите на боклука спрат да си купуват яхти, самолети и лимузини и почнат да плащат добра заплата каквато се полага за подобен труд много бели хора ще искат да го правят предполагам.
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Явор написа:...а кой ще чисти улиците...
то само в България е прието, че циганите трябва да чистят улиците или изхвърлят боклука. Навсякъде другаде си е работа като работа.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
bum_bum написа:Те пък нали едно чистене ги чистят.. ако концесионерите на боклука спрат да си купуват яхти, самолети и лимузини и почнат да плащат добра заплата каквато се полага за подобен труд много бели хора ще искат да го правят предполагам.
seven-eight написа:Явор написа:...а кой ще чисти улиците...
то само в България е прието, че циганите трябва да чистят улиците или изхвърлят боклука. Навсякъде другаде си е работа като работа.
баш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ms
-
-
bum_bum написа:Те пък нали едно чистене ги чистят.. ако концесионерите на боклука спрат да си купуват яхти, самолети и лимузини и почнат да плащат добра заплата каквато се полага за подобен труд много бели хора ще искат да го правят предполагам.
прав си разбира се, но в сегашното положение кой друг ще се хване да чисти улиците и казаните освен някой мангал

срещу една нормална заплата що да не отида да събирам боклука- срамна работа няма... въпроса е да се плаща подобаващо труда...
ms написа:emiliqn.gqurov написа:Явор написа:...а кой ще чисти улиците...
![]()
:
![]()
![]()
не е смешно- трагично е... и напълно вярно- ти ли ще чистиш улицитеили брат ти
или съученик някой
или съседа ти българин
Кой ще чисти улиците и казаните
Опитват се да правят спекулации с тая чистота. Демек ха ся-затънахте в боклуци без нас.
Всички можем да излезем и да си почистим (пред нас) но, защо след като те ще си получат заплатите пак.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Много добре се получава трябва да се научат,че тази държава е НАША на Българите ,а не на някакви недорасли,необразовани племена...Определено нещо трябва да се промени,баси жалкото е ,че от толкова познати и приятели НИКОЙ не посмя да тръгнем натам,вярна си е приказката,че пред KB-то сме много силни... всеки преди ми приказва,как ако имало протест за нещо което си заслужава щял да отиде бла бла...а сега ами аз съм на работа ами аз туй аз онуи...ама като препият могат болнични да си вземат и какво ли не... аз не искам да отида да троша и да паля искам да отида за да покажа своята позиция и нетърпимостта към случващото се последните 20 години... ако не се опълчим след някоя друга година мангалите и турците ще си на тъпчат както никога до сега 
И тия от европата като видяха за каква СГАН става въпрос набързо ни ги върнаха а... да ги държат там да ги интегрират там...ем пари имат ем програми какво ли още не... също така не трябва изобщо да ни бъде страх от ЕС и тем подобни глупости по въпроса за "демокрацията" и "расовата дискриминация" защото след като ние не ги искаме тук или те нямат място да бъдат тук или да си знаят мястото (например в някои "ограден" квартал или нещо такова) а не оня ми ти циганьор да се изживява като богоизбран и да ръси какви ли не заплахи за населението на тази държава

И тия от европата като видяха за каква СГАН става въпрос набързо ни ги върнаха а... да ги държат там да ги интегрират там...ем пари имат ем програми какво ли още не... също така не трябва изобщо да ни бъде страх от ЕС и тем подобни глупости по въпроса за "демокрацията" и "расовата дискриминация" защото след като ние не ги искаме тук или те нямат място да бъдат тук или да си знаят мястото (например в някои "ограден" квартал или нещо такова) а не оня ми ти циганьор да се изживява като богоизбран и да ръси какви ли не заплахи за населението на тази държава

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
аз имам приятел които има 2 виши образования и в момента е "боклукчия"......в new york и не смята да се връща.......
bedrock city racing
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
kristianis написа:Администратоира от Бургас, съобщи, че само преди минути са му се обадили негови приятели които са забелязали огромна група мангали която скандира смърт за българите и с кирки и лопати са се запратили към центара, където протестират националистите...
някакво допълнително инфо?

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Още малко простотия и да удрям катинара? Не ви разбирам, честно... явно ви е голям кеф да хейтите, псувате и простеете във форума, явно ви помага... ама освен да създавате форумно напрежение, друго не виждам какво...
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
А бе хора верно ли във Варна има здрав бой в циганската махала, защото всички в Фейсбук това пишат...

Mollov написа:Още малко простотия и да удрям катинара? Не ви разбирам, честно... явно ви е голям кеф да хейтите, псувате и простеете във форума, явно ви помага... ама освен да създавате форумно напрежение, друго не виждам какво...
Де го това форумно напрежение?Вярно,че някои колеги са леко крайни в изказванията си но все пак не прекалено крайни.Също така мисля,че от тази тема можеш да почерпиш малко по-истинска информация за събитията от тези дни отколкото да кажем родните телевизии.
- ms
-
-
emiliqn.gqurov написа:А бе хора верно ли във Варна има здрав бой в циганската махала, защото всички в Фейсбук това пишат...![]()
![]()
![]()
и да има едва ли е сериозно- все щях да чуя екшъна, не живея толкова далеч...
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3