Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от ms » 26 Сеп 2011, 20:29

emiliqn.gqurov написа:
Явор написа:...а кой ще чисти улиците...

:mhihi: :mhihi: : :ahah: :ahah: :weed:

не е смешно- трагично е... и напълно вярно- ти ли ще чистиш улиците :?: или брат ти :?: или съученик някой :?: или съседа ти българин :?: Кой ще чисти улиците и казаните :?:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Сеп 2011, 20:31

Те пък нали едно чистене ги чистят.. ако концесионерите на боклука спрат да си купуват яхти, самолети и лимузини и почнат да плащат добра заплата каквато се полага за подобен труд много бели хора ще искат да го правят предполагам.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 26 Сеп 2011, 20:31

то само в България е прието, че циганите трябва да чистят улиците или изхвърлят боклука. Навсякъде другаде си е работа като работа.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 26 Сеп 2011, 20:35

bum_bum написа:Те пък нали едно чистене ги чистят.. ако концесионерите на боклука спрат да си купуват яхти, самолети и лимузини и почнат да плащат добра заплата каквато се полага за подобен труд много бели хора ще искат да го правят предполагам.

seven-eight написа:

то само в България е прието, че циганите трябва да чистят улиците или изхвърлят боклука. Навсякъде другаде си е работа като работа.

баш :yes:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар

Мнение от ms » 26 Сеп 2011, 20:37

bum_bum написа:Те пък нали едно чистене ги чистят.. ако концесионерите на боклука спрат да си купуват яхти, самолети и лимузини и почнат да плащат добра заплата каквато се полага за подобен труд много бели хора ще искат да го правят предполагам.

прав си разбира се, но в сегашното положение кой друг ще се хване да чисти улиците и казаните освен някой мангал ;)

срещу една нормална заплата що да не отида да събирам боклука- срамна работа няма... въпроса е да се плаща подобаващо труда...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Е34 530

Мнение от alitsiap » 26 Сеп 2011, 20:38

ms написа:
emiliqn.gqurov написа:

:mhihi: :mhihi: : :ahah: :ahah: :weed:

не е смешно- трагично е... и напълно вярно- ти ли ще чистиш улиците :?: или брат ти :?: или съученик някой :?: или съседа ти българин :?: Кой ще чисти улиците и казаните :?:

Опитват се да правят спекулации с тая чистота. Демек ха ся-затънахте в боклуци без нас.
Всички можем да излезем и да си почистим (пред нас) но, защо след като те ще си получат заплатите пак.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 26 Сеп 2011, 20:39

Много добре се получава трябва да се научат,че тази държава е НАША на Българите ,а не на някакви недорасли,необразовани племена...Определено нещо трябва да се промени,баси жалкото е ,че от толкова познати и приятели НИКОЙ не посмя да тръгнем натам,вярна си е приказката,че пред KB-то сме много силни... всеки преди ми приказва,как ако имало протест за нещо което си заслужава щял да отиде бла бла...а сега ами аз съм на работа ами аз туй аз онуи...ама като препият могат болнични да си вземат и какво ли не... аз не искам да отида да троша и да паля искам да отида за да покажа своята позиция и нетърпимостта към случващото се последните 20 години... ако не се опълчим след някоя друга година мангалите и турците ще си на тъпчат както никога до сега :censored:

И тия от европата като видяха за каква СГАН става въпрос набързо ни ги върнаха а... да ги държат там да ги интегрират там...ем пари имат ем програми какво ли още не... също така не трябва изобщо да ни бъде страх от ЕС и тем подобни глупости по въпроса за "демокрацията" и "расовата дискриминация" защото след като ние не ги искаме тук или те нямат място да бъдат тук или да си знаят мястото (например в някои "ограден" квартал или нещо такова) а не оня ми ти циганьор да се изживява като богоизбран и да ръси какви ли не заплахи за населението на тази държава :banghead: :censored:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 26 Сеп 2011, 20:50

аз имам приятел които има 2 виши образования и в момента е "боклукчия"......в new york и не смята да се връща.......
bedrock city racing

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 26 Сеп 2011, 20:51

kristianis написа:Администратоира от Бургас, съобщи, че само преди минути са му се обадили негови приятели които са забелязали огромна група мангали която скандира смърт за българите и с кирки и лопати са се запратили към центара, където протестират националистите...

някакво допълнително инфо? :bang: :bang: :bang:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Мнение от Kinopi » 26 Сеп 2011, 20:52

колегата е с малко мнения и ще трябва време докато се одобрят :confused:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Сеп 2011, 20:55

Още малко простотия и да удрям катинара? Не ви разбирам, честно... явно ви е голям кеф да хейтите, псувате и простеете във форума, явно ви помага... ама освен да създавате форумно напрежение, друго не виждам какво...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 26 Сеп 2011, 20:58

А бе хора верно ли във Варна има здрав бой в циганската махала, защото всички в Фейсбук това пишат... :bang: :bang: :bang: :bang:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 26 Сеп 2011, 21:01

Mollov написа:Още малко простотия и да удрям катинара? Не ви разбирам, честно... явно ви е голям кеф да хейтите, псувате и простеете във форума, явно ви помага... ама освен да създавате форумно напрежение, друго не виждам какво...

Де го това форумно напрежение?Вярно,че някои колеги са леко крайни в изказванията си но все пак не прекалено крайни.Също така мисля,че от тази тема можеш да почерпиш малко по-истинска информация за събитията от тези дни отколкото да кажем родните телевизии.

Аватар

Мнение от ms » 26 Сеп 2011, 21:03

emiliqn.gqurov написа:А бе хора верно ли във Варна има здрав бой в циганската махала, защото всички в Фейсбук това пишат... :bang: :bang: :bang: :bang:

и да има едва ли е сериозно- все щях да чуя екшъна, не живея толкова далеч...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 26 Сеп 2011, 21:08

в максуда в Варна е мазало точно пред нас са мятат
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата