Идиоти на пътя, проклятие или лош късмет ...
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Re: Идиоти на пътя, проклятие или лош късмет ...
ти тоя форд за няква сигурна кола ли го имаш
иначе вярно в БГ е предизвикателство да караш.важното е че си ти си читав

ами тук съм напълно съгласен с alx
щом си катастрофирал 3 пъти значи нещо не е наред със задкормилното устройство
замисли се
просто не караш безопасно, а само си мислиш, че караш безопасно и правиш катастрофи
това, че другите са блеели не означава, че ти трябва да катастрофираш
щом си катастрофирал 3 пъти значи нещо не е наред със задкормилното устройство
замисли се
просто не караш безопасно, а само си мислиш, че караш безопасно и правиш катастрофи
това, че другите са блеели не означава, че ти трябва да катастрофираш
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Предишния удар беше с ауди 80 , същата скорост, ма претърпях зверски камшик и ако не бях с колан носа беше във волана 101% . А тука не мръднах, само за части от секундата усетих как на колата и се надигна задницата и пак падна ... и в следващият момент видях как пасат прави обратен кат шперосано бмв 
Хаос, а ти замислили се, че за да имам ситуации за толкова катастрофи, явно карам малко повече от средностатистическия кафеджия
.

Хаос, а ти замислили се, че за да имам ситуации за толкова катастрофи, явно карам малко повече от средностатистическия кафеджия

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
на кривата ракета космоса й е крив
кво се хабя и аз
кво се хабя и аз
Последна промяна Хаос на 27 Сеп 2011, 0:37, променена общо 2 пъти
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Тва, че ти си се появил на белия свят означава ли, че вашите са блее ли или е просто писано да стане ?
Задръстванията в пиковите часове във всеки един град са от тарикати, не от блейки. Щото една блейка освен да я засърби гъза, като пропусне първите 7 секунди зелено, друго нищо не може да стане. Ма един тарикат дето реши да се изнесе по-рисково, сакън да не чака другия светофар, може да направи по-голяма беля
На чуждия гръб и сто тояги са малко. Не ти пожелавам да ти се случват нещата, които аз съм преживял. Ся не предизвиквай съдбата, като изтъкнеш, че караш "безопасно"

Задръстванията в пиковите часове във всеки един град са от тарикати, не от блейки. Щото една блейка освен да я засърби гъза, като пропусне първите 7 секунди зелено, друго нищо не може да стане. Ма един тарикат дето реши да се изнесе по-рисково, сакън да не чака другия светофар, може да направи по-голяма беля

На чуждия гръб и сто тояги са малко. Не ти пожелавам да ти се случват нещата, които аз съм преживял. Ся не предизвиквай съдбата, като изтъкнеш, че караш "безопасно"

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Идиоти на пътя, проклятие или лош късмет ...
Идиоти колега, идиоти...

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Aз пожелавам на всички ви лъскави БМВ-та никога неудряни, и безавариино каране.
Не спорете прекалено много, и двете групи шофьори, които споменахте са опасни.
Зад волана се кара, и се внимава всяка една ЧАСТ от секундата, защото за толкова става белята. И най-важното, което ме е научил дядо ми, който предно не е виждал дори (съжалявам ако се повтарям) - Не усещаш ли колата с гъза си, просто не се качвай да караш.
Не спорете прекалено много, и двете групи шофьори, които споменахте са опасни.
Зад волана се кара, и се внимава всяка една ЧАСТ от секундата, защото за толкова става белята. И най-важното, което ме е научил дядо ми, който предно не е виждал дори (съжалявам ако се повтарям) - Не усещаш ли колата с гъза си, просто не се качвай да караш.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Витанов написа:Идиоти на пътя, проклятие или лош късмет ...
Идиоти колега, идиоти...
абсолютно съм съгласен...
оняден за 80км каране, 2 ситуации
МЛ изпреварва в завой без видимост, аз спускам с 80км/ч, добре че триеската спира та се разминахме, спрях от 80 до 0 за да може да ме избегне, иначе челен!
след 3 минути отново същата ситуация, само че фиат пунто с 4 човека се опитва да изпревари камион в баир, аз отново идвам отгоре с 80км/ч и спрях до 0 за да може фиата да се прибере, този поне го видях отдалеч, но побеснях!

не може да разчиташ на 2-ма други шофьори да спасят живота ти и този на пътниците в колата! честно с е46-цата (не, че е кой знае каква кола), но ако плесна това пунто с 30-40 км/ч челно (и той с 60) ще стане на попара!

пътя е добре познат от Новачене до Мездра (случките са надолу след изкачването на завоите без видимост, а там също изпреварват доста идиоти)
днес един с лада мина на червен светофар и се сети някъде в началото да набие спирачки и мина през цялото кръстовище с неуправляемия си автомобил... ако бях потеглил на зелено щеше или да ме убие или да попилее колите! добре, че се замотах с тръгването!

и те така!

страх ме е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Идиоти бе, Ога, кво се чудиш... Ако беше се задържал още малко в Атина, щеше да се научиш да намаляш и на зелено
Това, че си с предимство не означава, че винаги ще минеш пръв... Приеми тия случки като полезен урок и се радвай, че не си пострадал
ПП: Аз па си помислих отначало, че си ударил Колата, то било некъф форд

ПП: Аз па си помислих отначало, че си ударил Колата, то било некъф форд

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
alx написа:челния удар често е критерии за слабо шофиране или блеене...
принципно съм съгласен със alx, че да челосаш в града се изисква усърдност наистина. принципно имаш най-добрата видимост и възможност за реакция право пред тебе и в никоя друга посока. ама мнението ти е пресилено. има няколко ситуации с малка видимост разбира се къде е много възможно да стане, примерно улица с коли паркирали под ъгъл, която е с дъга надясно и двупосочна (младост спирката на 213 след поликлиниката), ако някой изкара задницата точно пред тебе и има някой в насрещното си "pretty much done" както казват американците. 1 път ми се случи късмет, че нямаше някои в насрещното и избягах щото време за спиране нямаше. другото което се сещам е караш направо, имаш трамвай отляво и някой в насрещното прави завои наляво, като не изчаква и сече трамвая, идва ти от никъде просто и си право във вратите му. разбира се може и ако някой направи обратен пред тебе, така че колега alx ако те вземат за невидим и шумахер да си пак може да правиш маска, броня и капак.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е да се прави обратен на огромен булевард си е запазена марка предимно за таксиметрови шофьори и полицаи. На мост също, аз лично за една бройка не съм отнасял такъв самоубиец. Но както каза дори шефа на КАТ - Това е като да скочиш от 8-мия етаж, и да очакваш да оцелееш

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
човек има такива идиоти, че съм слизал от колата ми да проверя дали е невидима 

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Абе който не кара той не катастрофира,дето викат хората - като се обърне каруцата пътища много ,нали си се отървал жив и здрав ,според мен по-важно от това няма ...,ламарини се изправят 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
ogata написа:И в трите случая бях с червен, служебен автомобил, каращ в ограничението ,

Никой не мое ма връне на селу!
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Ако в София поне 1 на ден нямаш ситуация за ПТП все едно не си карал
Колега не се нервирай. Ламарини се правят, важното е че си жив и здрав

Колега не се нервирай. Ламарини се правят, важното е че си жив и здрав

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4