Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Сеп 2011, 15:55

flame написа:
uCnaHeTcA написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4153511
""Следва да се укаже на компетентните органи на МВР, осъществяващи охрана на масовите мероприятия, да използват незабавно и в пълен обем правомощията си по чл. 63 ЗМВР и НПК спрямо извършителите на подобни прояви", нарежда главния прокурор.
"
:ranting: :ranting: :ranting:
Кои са им правомощията бе ?! Да забраняват свободата на словото ?! Да бият ?! Да охраняват мангалите ?! Или к'во... Аман от гъзолизци :bang: :bang: :bang: :bang:

:clap: :clap: :clap:
Освен това член 1 от Наказателния кодекс трябва да гласи: "Циганите са виновни до доказване на противното и ако циганин извърши престъпление наказанието е двойно.".
Когато има безредици, в които са замесени цигани, циганите не трябва да бъдат охранявани и на българите не трябва да им бъде пречено да ги бият и убиват!
В израз на свободата на словото на всички медии, които изказват дори най-малко съмнение във виновността на цигани, да им бъдат незабавно отнемани лицензите!
:kuku: :kuku: :kuku:

Е к'во пък, съгласен съм и то напълно :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 27 Сеп 2011, 16:00

flame написа:
Elesar74 написа:Мисля, че много българи достатъчно дълго време са търпели цигани да ги крадат, лъжат, дори убиват и изнасилват безнаказано. Това не е от вчера. Това не е само в Пловдив или Родопите. Българите се чувстват като емигранти в собствената си държава.

Да ти кажа концепцията ти много напомня на тази на младотурците, които провеждат арменския геноцид преди век. На интелигентен и начетен човек като теб не му отива просто...
Това, че циганите са най-долната, необразована и криминогенна общност в България - спор няма. И това трябва да се промени. Но мисля, че геноцид не е начинът.
Това за безнаказаността струва ми се си го подчертал без да се замислиш - че 80-90% от обитателите на затвори у нас са именно цигани.
За емигранта в собствената държава също - освен ако не живееш в някое гето.

Абе брато къде точно живееш, да се преселя и аз. Явно е някакво райско място, защото тук при нас в реалността нещата са други. Тук в нашия свят не е необходимо да живееш до някое гето за да пострадаш от мангали. Тук при нас полицията пръста си не мърда ако мангал направи престъпление. Тук циганите горят българското знаме или бесят кучета на него, размахват ножове и сипят заплахи безнаказано. Тук при нас може да се скъсаш от работа и накрая пак да си преебан я от някоя институция, я от някой скапан шеф. Тук в нашия свят циганите могат да убият някой по особено жесток начин и накрая ако изобщо ги осъдят, то е на няколко години. Е с такива цигани са пълни затворите. Защото циганин за кражба няма осъден. Ако имаше, в Столипиново щяха да живеят 100 човека. Тук при нас циганите си купуват книжки и не спазват нито едно правило за движение. И и се гаврят с българите и им викат гяур. Тук при нас единствено политиците крадат повече от циганите. В нашия свят съм виждал циганин да подкупва данъчен инспектор с два сока. Тук при нас мангалите не плащат ток, вода, здравни осигуровки, данъци, интернет и всико. Тук при нас полицаите си мият безплатно колите в циганските автомивки и за това икономическа полиция не закача собствениците. Тук при нас политиците купуват гласове. Купуват та се късат. Но ГЕРБ измисли нова тактика. Осигурява си гласове, не чрез кебапчета а чрез обещанието срещу определен брой гласове полицията да не закача циганските босове(лично от мангал съм го чул). Та къде живееш, да се преместя и аз в този твой изпълнен с правда и принципи свят.
Последна промяна ukelichko на 28 Сеп 2011, 10:46, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Сеп 2011, 16:00

uCnaHeTcA написа:Е к'во пък, съгласен съм и то напълно :mhihi:

Ако беше майтап и аз щях да се посмея. Лошото е, че има хора, които го мислят насериозно...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Сеп 2011, 16:01

uCnaHeTcA написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4153511
""Следва да се укаже на компетентните органи на МВР, осъществяващи охрана на масовите мероприятия, да използват незабавно и в пълен обем правомощията си по чл. 63 ЗМВР и НПК спрямо извършителите на подобни прояви", нарежда главния прокурор.
"
:ranting: :ranting: :ranting:
Кои са им правомощията бе ?! Да забраняват свободата на словото ?! Да бият ?! Да охраняват мангалите ?! Или к'во... Аман от гъзолизци :bang: :bang: :bang: :bang:

Правомощията по съответният член са много ясни и прости:

Чл. 63. (1) Полицейските органи могат да задържат лице:

1. за което има данни, че е извършило престъпление;

2. което след надлежно предупреждение съзнателно пречи на полицейски орган да изпълни задължението си по служба;

3. което показва тежки психични отклонения и с поведението си нарушава обществения ред или излага живота си или живота на други лица на явна опасност;

4. малолетен нарушител, който е напуснал своя дом, настойник, попечител или специализирана институция, където е бил настанен;

5. при невъзможност да се установи самоличността му в случаите и по начините, посочени в чл. 61, ал. 2;

6. което се е отклонило от изтърпяване на наказанието лишаване от свобода или от местата, където е било задържано като обвиняем в изпълнение на разпореждане на полицейски орган или на орган на съдебната власт;

7. обявено за международно издирване по искане на друга държава във връзка с неговата екстрадиция или в изпълнение на Европейската заповед за арест;

8. в други случаи, определени със закон.

(2) В случаите по ал. 1 лицето може да бъде настанено в специално помещение и спрямо него могат да бъдат взети мерки за лична сигурност, ако поведението му и целите на задържането налагат това.

(3) Когато задържаното лице не владее български език, то незабавно се информира за основанията за задържането му на разбираем за него език.

(4) Задържаното лице има право да обжалва пред съда законността на задържането. Съдът се произнася по жалбата незабавно.

(5) От момента на задържането си лицето има право на защитник.

(6) За задържането съответният орган е длъжен незабавно да уведоми лице, посочено от задържания.

Аз не се притеснявам от правата на полицаите- притеснявам се, че някой трябва да им каже да прилагат наредба която трябва да знаят наизуст и да не се замислят дали трябва да те задържи или не... извода за мен е, че досега НЕ са прилагали правомощията си и са виновни за напрежението по време на протестите...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Сеп 2011, 16:11

Къде видя да говоря за геноцид? Циганина трябва да се научи да спазва законите в тази страна. Както аз съм научен, като ти, както много други. Трябва, защото не е научен. А ако отказва да се научи и то в продължение на години, следва ето това. Аз не виня хората за бунта, техните искания са справедливи. А виновниците да се стигне до тук, позволили да се случва горното, са трижди по-виновни, защото заради тях днес плащеме това безхаберие с човешки животи. Дали на някой съдия, прокурор, следовател, тежи на съвестта смъртта на тези две момчета? Съмнявам се. Това трябва веднага да спре. Флирта на политическата класа с циганското малцинство. Повтарям се.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Сеп 2011, 16:13

преди малко се връщам от катуница. приятелчето ми разказа, че 15мин след убийството на ангел рашков е отишъл с още 10 човека и влезнали да вандалстват из къщата и като влезнали "АХ!!!" дори климатиците били изнесени! киро циганина може да е арогантен, но не и глупак, 30г не е посмял 1 човек да нарани, никога не би премазал дете за да си навлече хорския гняв.. хоп изведнъж в навечерието на предизобрна кампания убива човек, говори по-арогантно от кадафи и "случайно" всичко от къщата е изнесено, дори и килимите! мойто мнение е, че тва е много добре спретнат "удар под кръста" за герб и включително гафа на миролюба.. можете ли да си представите да застанате на място, където е станала страшна трагедия и пред хиляди хора и България , "случайно" да ги наречете "упортребили алкохол"?!!! и един мърмот!! трябва или да си психично болен да го кажеш или да си продажен!

учудвам се на себе си, че се вързах на този театър.... само ми е интересно, кой и колко хора стоят зад тази болна идея
Последна промяна acer на 27 Сеп 2011, 16:17, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 27 Сеп 2011, 16:17

acer написа:преди малко се връщам от катуница. приятелчето ми разказа, че 15мин след убийството на ангел рашков е отишъл с още 10 човека и влезнали да вандалстват из къщата и като влезнали "АХ!!!" дори климатиците били изнесени! киро циганина може да е арогантен, но не и глупак, 30г не е посмял 1 човек да нарани, никога не би премазал дете за да си навлече хорския гняв.. хоп изведнъж в навечерието на предизобрна кампания убива човек, говори по-арогантно от кадафи и "случайно" всичко от къщата е изнесено, дори и килимите! мойто мнение е, че тва е много добре спретнат "удар под кръста" за герб и включително гафа на миролюба.. можете ли да си представите да застанате на място, където е станала страшна трагедия и пред хиляди хора и България , "случайно" да ги наречете "упортребили алкохол"?!!! и един мърмот!! трябва или да си психично болен да го кажеш или да си продажен!

http://www.blitz.bg/news/article/119013 :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Сеп 2011, 16:17

ukelichko написа:Абе брато къде точно живееш, да се преселя и аз. Явно е някакво райско място, защото тук при нас в реалността нещата са други. Тук в нашия свят не е необходимо да живееш до някое гето за да пострадаш от мангали. Тук при нас полицията пръста си не мърда ако мангал направи престъпление. Тук циганите горят българското знаме или бесят кучета на него, размахват ножове и сипят заплахи безнаказано. Тук при нас може да се скъсаш от работа и накрая пак да си преебан я от някоя институция, я от някой скапан шеф. Тук в нашия свят циганите могат да убият някой по особено жесток начин и накрая ако изобщо ги осъдят, то е на няколко години. Е с такива цигани са пълни затворите. Защото циганин за кражба няма осъден. Ако имаше, в Столипиново щяха да живеят 100 човека. Тук при нас циганите си купуват книжки и не спазват нито едно правило за движение. И и се гаврят с българите и им викат гяур. Тук при нас единствено политиците крадат повече от циганите. В нашия свят съм виждал циганин да подкупва данъчен инспектор с два сока. Тук при нас мангалите не плащат ток, вода, здравни осигуровки, данъци, интернет и всико. Тук при нас полицаите си мият безплатно колите в циганските автомивки и за това икономическа полиция не закача собствениците. Тук при нас политиците купуват гласове. Купуват та се късат. Но ГЕРБ измисли нова тактика. Осигурява си гласове, не чрез кебапчета а чрез обещанието срещу определен брой гласове полицията да не закача циганските босове(лично от мангал съм го чул). Та къде живееш, да се преместя и аз в този твой изпълнен с правда и принципи свят. А до тогава: Циганите на сапун. Аз съм расист. И съм за геноцид. И за избиване на мангалите. И за бесене. И те така.....

Живея като много други хора - в град с цигани. Като мина през гетото се оглеждам на четири и поначало избягвам да минавам оттам. Тук циганите правят престъпления - също като българите. И ги осъждат на толкова години, колкото и българите. За циганин с купена книжка съм чувал, а българин съм виждал с очите си. В нашия град не съм чул цигани да викат "Гяур", ама българин не съм чул да се обърне с "Господине" към циганин. Данъчните при нас всичко вземат като подкуп - от цигари до пачки. И изобщо не им пука от кой ги взимат, щото парите не миришат. Имаше голям проблем с тока и водата, но от няколко години на циганите вече им резнаха "безплатния абонамент". Купуване на гласове? Оха, и питаш! Че те българи си продават гласовете, че цигани ли няма?!

И да ти кажа при горната обстановка не съм имал проблеми. Не бих седнал с някой средностатистически циганин на 1 маса, но всеки ден си се разминавам с такива и не ми пречат. Също както гейовете и лесбийките. Също както чужденците. Също както феновете на футболния съперник. Също както много други, които са различни от мен по нещо. Може би щото не съм некой комплексар (като Хитлер например) дето всички (или нарочени от него) му пречат и агресията е единственият начин за решаване на проблемите. "Есть человек — есть проблема нет человека — нет проблемы!" - както беше казал Сталин, избил към 20 милиона свои сънародници. Евала на такива хора! Това е начинът! Историята го е показала!
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
:kuku: :kuku: :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 27 Сеп 2011, 16:19

Ogi написа:Вчера в Плевен е било мазало... тълпа от над 500 човека... обикалят целия град и трошат цигански къщи и цигански глави на ред... полицаите стоят и гледат без да предприемат нищо... за което им правя евала... мисля че е време мангалите да се осетят че са в чужда държава и трябва да се държат като чужденци... не като царе

:bowdown: :bowdown: :bowdown: моят град! защо не съм си сега в плевен, има едни мангали над площад македония дето много са ми тровили живота като тинейджър..
Към Буковлък няма ли да се ходи?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 27 Сеп 2011, 16:21

ukelichko написа:Абе брато къде точно живееш, да се преселя и аз. Явно е някакво райско място, защото тук при нас в реалността нещата са други. Тук в нашия свят не е необходимо да живееш до някое гето за да пострадаш от мангали. Тук при нас полицията пръста си не мърда ако мангал направи престъпление. Тук циганите горят българското знаме или бесят кучета на него, размахват ножове и сипят заплахи безнаказано. Тук при нас може да се скъсаш от работа и накрая пак да си преебан я от някоя институция, я от някой скапан шеф. Тук в нашия свят циганите могат да убият някой по особено жесток начин и накрая ако изобщо ги осъдят, то е на няколко години. Е с такива цигани са пълни затворите. Защото циганин за кражба няма осъден. Ако имаше, в Столипиново щяха да живеят 100 човека. Тук при нас циганите си купуват книжки и не спазват нито едно правило за движение. И и се гаврят с българите и им викат гяур. Тук при нас единствено политиците крадат повече от циганите. В нашия свят съм виждал циганин да подкупва данъчен инспектор с два сока. Тук при нас мангалите не плащат ток, вода, здравни осигуровки, данъци, интернет и всико. Тук при нас полицаите си мият безплатно колите в циганските автомивки и за това икономическа полиция не закача собствениците. Тук при нас политиците купуват гласове. Купуват та се късат. Но ГЕРБ измисли нова тактика. Осигурява си гласове, не чрез кебапчета а чрез обещанието срещу определен брой гласове полицията да не закача циганските босове(лично от мангал съм го чул). Та къде живееш, да се преместя и аз в този твой изпълнен с правда и принципи свят. А до тогава: Циганите на сапун. Аз съм расист. И съм за геноцид. И за избиване на мангалите. И за бесене. И те така.....

Ок и така да е, само не разбрах, що до сега не си тръгнал да ги избиваш? Поне един yтрепа ли или само така си пишеш, за най лесно?
Може и да не ми отговаряш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 27 Сеп 2011, 16:21

acer написа:преди малко се връщам от катуница. приятелчето ми разказа, че 15мин след убийството на ангел рашков е отишъл с още 10 човека и влезнали да вандалстват из къщата и като влезнали "АХ!!!" дори климатиците били изнесени! киро циганина може да е арогантен, но не и глупак, 30г не е посмял 1 човек да нарани, никога не би премазал дете за да си навлече хорския гняв.. хоп изведнъж в навечерието на предизобрна кампания убива човек, говори по-арогантно от кадафи и "случайно" всичко от къщата е изнесено, дори и килимите! мойто мнение е, че тва е много добре спретнат "удар под кръста" за герб и включително гафа на миролюба.. можете ли да си представите да застанате на място, където е станала страшна трагедия и пред хиляди хора и България , "случайно" да ги наречете "упортребили алкохол"?!!! и един мърмот!! трябва или да си психично болен да го кажеш или да си продажен!

учудвам се на себе си, че се вързах на този театър.... само ми е интересно, кой и колко хора стоят зад тази болна идея

:yes: :yes: :yes: Това беше много ясно от самото начало :!: Нищо случайно не става :yes: Някой си играе сериозно с
бензина и запалката.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 27 Сеп 2011, 16:21

alitsiap написа:...

Стига сте публикували снимка която е нескопосан фотошопски опит...
Изображение
Това е оригинала.

Иначе по темата: време е вече политиците да покажат воля че законите са за всички, не само за определена част от населението..

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Сеп 2011, 16:21

smamf написа:

не се иска много, ама ми е трудно да асимилирам, че има хора, готови да убият младо момче.... за да постигнат успех
заслужават да бъдат изгорени публично и на бавен огън
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Сеп 2011, 16:23

Peter Angelov написа:

:yes: :yes: :yes: Това беше много ясно от самото начало :!: Нищо случайно не става :yes: Някой си играе сериозно с
бензина и запалката.....

Аве по-скоро някой си играе сериозно с народа.... :no:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Сеп 2011, 16:24

acer написа:учудвам се на себе си, че се вързах на този театър.... само ми е интересно, кой и колко хора стоят зад тази болна идея

Аз лично съм на принципа, че важни решения се вземат на трезва глава - а силните емоции пречат на трезвата преценка.
Щото като разрушим нещо или убием някой - после колкото и да повтаряме, че не сме били прави - връщане няма.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата