Колеги малко помощ...
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Napalmcho
- Потребител
-
- Кара: E30 320i и Seat Toledo TDI AFN :))
Колеги малко помощ...
Пускам темата, тук, защото смятам, че не е от най-техническите...
Колеги проблема ми е следния:
Преди време ми се откачи рамото на чистачките на Е30-ката. Проверявахме с приятел за това което съм оградил на снимката дали се продава отделно и дали може да се поръча... в realoem излезе, че това е "BMW RUBBER BOOT" с някакъв си номер, който не помня... обаче се оказа, че не е това - след като го поръчахме.
Някой има ли идея, как се води това, продава ли се отделно, има ли някакъв номер и т.н. или трябва да си купя рамената?
Ето това пластмасовото, в което влиза ябълката от рамото на шофьорската чистачка.
Колеги проблема ми е следния:
Преди време ми се откачи рамото на чистачките на Е30-ката. Проверявахме с приятел за това което съм оградил на снимката дали се продава отделно и дали може да се поръча... в realoem излезе, че това е "BMW RUBBER BOOT" с някакъв си номер, който не помня... обаче се оказа, че не е това - след като го поръчахме.
Някой има ли идея, как се води това, продава ли се отделно, има ли някакъв номер и т.н. или трябва да си купя рамената?
Ето това пластмасовото, в което влиза ябълката от рамото на шофьорската чистачка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Колеги малко помощ...
Втулката върви с рамото за съжаление, защо не вземеш друг цял механизъм, или държиш да е чистак ново ? 

- Napalmcho
- Потребител
-
- Кара: E30 320i и Seat Toledo TDI AFN :))
Re: Колеги малко помощ...
Разбирам. Благодаря за информацията...
А цял механизъм....не знам... пък и моя е от 90-та година и се е износил... каква е гаранцията, че като взема друг няма да стане същото, за това ми беше мисълта да си купя само тази част от него... обаче явно остава вариант да взема цял.
Между другото колко ориентировъчно струва?
А цял механизъм....не знам... пък и моя е от 90-та година и се е износил... каква е гаранцията, че като взема друг няма да стане същото, за това ми беше мисълта да си купя само тази част от него... обаче явно остава вариант да взема цял.
Между другото колко ориентировъчно струва?
3 мнения
• Страница 1 от 1