Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от BadAngel » 27 Сеп 2011, 16:32

пичове не знам, ама тоя бойко..

сутринта го видях на откриването на пловдивския панаир

малко след него тръгнах и бях на откриването на голф турнира в правец - той пак беше там

вечерта се прибирам у нас и гледам по новините - бойко обиколил освен горните две неща и още две - катунци и некво друго там

кой му ги плаща тия разходки?

за да сметнем тунджата - бмв е65 - бронирано, и два ленд крузера В8
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Е34 530

Мнение от alitsiap » 27 Сеп 2011, 16:36

blackgod написа:
alitsiap написа:...

Стига сте публикували снимка която е нескопосан фотошопски опит...

Това е оригинала.

Иначе по темата: време е вече политиците да покажат воля че законите са за всички, не само за определена част от населението..

Това е метафора като оговор кой ги покровителства. Естествено власта,управляващите.
Не какво ви се поднася, а защо ??

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 27 Сеп 2011, 16:39

acer написа:преди малко се връщам от катуница. приятелчето ми разказа, че 15мин след убийството на ангел рашков е отишъл с още 10 човека и влезнали да вандалстват из къщата и като влезнали "АХ!!!" дори климатиците били изнесени! киро циганина може да е арогантен, но не и глупак, 30г не е посмял 1 човек да нарани, никога не би премазал дете за да си навлече хорския гняв.. хоп изведнъж в навечерието на предизобрна кампания убива човек, говори по-арогантно от кадафи и "случайно" всичко от къщата е изнесено, дори и килимите! мойто мнение е, че тва е много добре спретнат "удар под кръста" за герб и включително гафа на миролюба.. можете ли да си представите да застанате на място, където е станала страшна трагедия и пред хиляди хора и България , "случайно" да ги наречете "упортребили алкохол"?!!! и един мърмот!! трябва или да си психично болен да го кажеш или да си продажен!

учудвам се на себе си, че се вързах на този театър.... само ми е интересно, кой и колко хора стоят зад тази болна идея

да настина вариантите са два, или е постановка шамарче за ГЕРБ или случката е породена от арогантността на Цар Киро и в момента ГЕРБ не знаят каво да направят
Но въпреки всичко не вярвам детето само да се е хвърлило под колата. Какато и момчето преди няколко месеца във Видин дето го убиха група роми с тапли да се е самоубил ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Сеп 2011, 16:40

че да не е ходил по к**ва? ходи по работа, ако ще и в самолет да го карат, все ми е тая. не го харесвам, но от всички други депутати, той е най-малкото зло! десетки мърши само чакат той да падне и да ни върнат в 16-ти век... имам приятели от бсп и кристално знам как бачкат - крадат като за последно без да ги вълнува абсолютно никой! (крадяха) ;)
Последна промяна acer на 27 Сеп 2011, 16:42, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 27 Сеп 2011, 16:41

acer написа:че да не е ходил по к**ва? ходи по работа, ако ще и в самолет да го карат, все ми е тая. не го харесвам, но от всички други депутати, той е най-малкото зло! десетки мърши само чакат той да падне и да ни върнат в 16-ти век... имам бая приятели от бсп и кристално знам, кво правят те - крадат като за последно ;)

пощипване на хостесите и лигавене на голфа как точно се вписват в работните му задължения :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tin » 27 Сеп 2011, 16:43

acer написа:че да не е ходил по к**ва? ходи по работа, ако ще и в самолет да го карат, все ми е тая. не го харесвам, но от всички други депутати, той е най-малкото зло! десетки мърши само чакат той да падне и да ни върнат в 16-ти век... имам бая приятели от бсп и кристално знам, кво правят те - крадат като за последно без да ги вълнува абсолютно нищо! (крадяха) ;)

наистина от трябва на изборите да преценим кое зло е по малко .... до сега си мислех че е ГЕРБ... има време до изборите.

НО ХОРА , БРАТЯ ЗА КОЙТО И ДА ГЛАСУВАТЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ !!!!! МОЛЯ ВИ !

в противен случай купените гласове натежават ... а така и силите на такива като Цар Киро.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 27 Сеп 2011, 16:47

tin написа:
НО ХОРА , БРАТЯ ЗА КОЙТО И ДА ГЛАСУВАТЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ !!!!! МОЛЯ ВИ !

в противен случай купените гласове натежават ... а така и силите на такива като Цар Киро.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Сеп 2011, 16:52

BadAngel написа:пощипване на хостесите и лигавене на голфа как точно се вписват в работните му задължения :)

виж, ако и ти си като моите фр, дето ми казват, мен не ме интересува държавата, искам АЗ да съм добре, кажи ми ще те разбера! но и ще те упрека в липса на далновидност, както преди упрекнах приятеля ми, че като си прати детето на училище със скъп часовник/кола и някой мангал/бедняк му пререже гърлото (както наскоро стана за 50лв), тогава ще разбере, кво съм имал впредвид. ако се качи доган,станишев и прочие......по-скоро марсианци ще почнат да работят в макдоналдс, отколкото да ни чака нещо хубаво, това са хора консуматори и вредители, жадни за милиарди и власт, за които видя, че човешкият живот на малдо момче не струва нищо.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Сеп 2011, 16:59

BadAngel написа:пичове не знам, ама тоя бойко..

малко след него тръгнах и бях на откриването на голф турнира в правец - той пак беше там

вечерта се прибирам у нас и гледам по новините - бойко обиколил освен горните две неща и още две - катунци и некво друго там

Ми айде да си седи в дома и да люпи семки , че да спестява от бензин на служебните коли :kuku:
acer - ако това което казваш е вярно , ББ няма да губи време и веднага ще го оповести , дори да няма никакви доказателства .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 27 Сеп 2011, 17:01

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Сеп 2011, 17:02

acho.rs написа:

Ми айде да си седи в дома и да люпи семки , че да спестява от бензин на служебните коли :kuku:

Или да ходи пеша, че да спести държавни разходи :kuku:
А също и да ходи с костюми втора употреба, щото в крайна сметка ние ги плащаме :kuku:
Некои хора като почнат шаблонно да говорят глупости без да се замислят...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 27 Сеп 2011, 17:02

acho.rs написа:

acer - ако това което казваш е вярно , ББ няма да губи време и веднага ще го оповести , дори да няма никакви доказателства .

трябваше да го видиш как се разхожда с руския посланник и след него движат бронираните коли

досущ като разходката на александър белов от руския сериал бригада

не е правилно това, не знам кво смятате вие
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Сеп 2011, 17:05

Смятам , че премиера го обсъдихме вече няколко хиляди пъти в тоя форум и викам - АЙДЕ СТИГА ТОЛКОЗ , мен ми писна да чета , не знам на вас как не ви писна да пишете .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tin » 27 Сеп 2011, 17:14

абе тия от ДАНС как не са изтрили темата вече :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 27 Сеп 2011, 17:17

krystal написа:
ukelichko написа:Абе брато къде точно живееш, да се преселя и аз. Явно е някакво райско място, защото тук при нас в реалността нещата са други. Тук в нашия свят не е необходимо да живееш до някое гето за да пострадаш от мангали. Тук при нас полицията пръста си не мърда ако мангал направи престъпление. Тук циганите горят българското знаме или бесят кучета на него, размахват ножове и сипят заплахи безнаказано. Тук при нас може да се скъсаш от работа и накрая пак да си преебан я от някоя институция, я от някой скапан шеф. Тук в нашия свят циганите могат да убият някой по особено жесток начин и накрая ако изобщо ги осъдят, то е на няколко години. Е с такива цигани са пълни затворите. Защото циганин за кражба няма осъден. Ако имаше, в Столипиново щяха да живеят 100 човека. Тук при нас циганите си купуват книжки и не спазват нито едно правило за движение. И и се гаврят с българите и им викат гяур. Тук при нас единствено политиците крадат повече от циганите. В нашия свят съм виждал циганин да подкупва данъчен инспектор с два сока. Тук при нас мангалите не плащат ток, вода, здравни осигуровки, данъци, интернет и всико. Тук при нас полицаите си мият безплатно колите в циганските автомивки и за това икономическа полиция не закача собствениците. Тук при нас политиците купуват гласове. Купуват та се късат. Но ГЕРБ измисли нова тактика. Осигурява си гласове, не чрез кебапчета а чрез обещанието срещу определен брой гласове полицията да не закача циганските босове(лично от мангал съм го чул). Та къде живееш, да се преместя и аз в този твой изпълнен с правда и принципи свят. А до тогава: Циганите на сапун. Аз съм расист. И съм за геноцид. И за избиване на мангалите. И за бесене. И те така.....

Ок и така да е, само не разбрах, що до сега не си тръгнал да ги избиваш? Поне един yтрепа ли или само така си пишеш, за най лесно?
Може и да не ми отговаряш.

С ъс закъснение, че играх някакъв покер и не съм го видял...Да, само така си пиша за по-лесно. И съм страхливец пред компа. С очилца, хърбав, дето на мушицата път прави. И тук ми е паднало да се изявявам. Форумна нинджа съм. .......Кристъл, с нож са ме ръгали, в кома съм лежал, много пъти съм бил манекен на анкерпласт, ама като направя една равносметка, май повече съм бил отколкото съм бил бит. Ако бях на 20 щях да съм на протестите и да ходя да бия мангали. Ама по мое време беше модерно да ходим на протести да освобождаваме страната от комунисти. Та тогава, през 90-те, моите полицейски палки си ги изядох. Сега съм дърто копеле(40+) и ме мързи, но ако се наложи пак ще съм на първа линия. А и от моето семейство снощи имаше човек на протестите. А от твоето? Нали трябва да остане и някой в къщи та да може да го измъкне от полицията ако се наложи. И ако ти си на мястото на родителите на убитото момче какво щеше да пишеш. Само че моя син оживя. И после путките от полицията започнаха да го разследват, че бил обидил на "циганин" единия от мангалите. И понеже беше непълнолетен, тръгнаха да ме викат мен да давам обяснения. Нали не мислиш, че някой от биячите беше осъден. Това преди три години. До тогава бях като Фламето. Гледах света през розови очила. И възпитавах децата си в дух на зачитане на човешките права и хуманизъм.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата