Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от Bavarcho » 27 Сеп 2011, 19:41

тая тема не е ли за катинар вече?
стана си като спам тема :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Сеп 2011, 19:47

К'ъв катинар, като протестите продължават ?!
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 27 Сеп 2011, 19:50

Bavarcho написа:тая тема не е ли за катинар вече?
стана си като спам тема :no:

Aз мисля, че е хубаво темата да не се заключва защотото тук хората си обменят информация...а не като новините там нищо не можеш да разбереш..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 27 Сеп 2011, 19:52

krystal написа:
ukelichko написа:.....................................

Съжалявам за преживяванията, които си имал ти и семейството ти, още повече съжалявам да прочета мисленето ти и нежеланието да прозреш, че чрез насилие, ти по никакъв начин не би бил по различен и така не се решава проблема. Въпросите ми към теб бяха риторични. Сигyрно биячите не са осъдени, щото съдията е циганин? Полицаите и те предполагам? Изобщо в момента гледаш от собствевата си камбанария и отсъждаш емоционално. За децата, които искат смърт разбирам, 20 годишните също, но ти с 40 годишния си акъл би трябвало да дадеш пример, пък yви..
Не съм на протеста, не защото нямам желание да се вдигна, а защото си гледам и възпитавам децата в къщи, които нямат място там. В събота мисля и аз да се присъединя, зависи от стеклите се събития.

Всъщност да си призная наистина пиша всичко това от безсилие, защото проблемът е в системата а не в циганите. Те че са прости са прости, но се простират колкото им се позволи. И почти бях забравил собствените си неволи, а и нали всичко мина благополучно. Майната им на съдиите и на полицаите. Когато полицай те води можеш да се върнеш, но когато поп те води връщане няма.... И все пак от някъде трябва да се започне. И запалването на Партийния дом не беше цивилизовано, но изигра своята роля като катализатор на останалите събития. И когато млатнаха оня с камъка по главата пред парламента 96-та. Тогава полицаите бяха много по-злобни и биеха по-гадно. Защото си бяха комунистически възпитаници с промити мозъци. Ние пък бяхме хиляди. Ама после започна революцията. И след няколко месеца комунягите паднаха. И не знам, много е сложно. И обречено. Ако не бяха агитките, не че са ми любимци, да запалят къщите на Киро, всичко вече щеше да е забравено. Лошото е, че в нашата държава никога политиците не са вземали на сериозно мирните протести. А не ме свърта, ама и аз като теб имам семейство, работа, къща, две котки и имам какво да губя. За да си революционер, трябва да нямаш какво да губиш. Обаче в събота и аз съм на линия. Дано има повече на моите години, че ме е срам :oops: И дано този път политиците се разберат от мирен протест.

Аватар

Мнение от Хаос » 27 Сеп 2011, 20:08

ukelichko написа:Ама после започна революцията.

и някакви си 2 години след това:
http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs

за съжаление няма оправия
или по-точно има, но никой няма да се наеме със сериозни репресии в днешната икономическо-политическа обстановка
а такива трябват, спрямо управляващата клика, всички кръгове
и не какви да е репресии, а със затвори и разстрели
иначе престъпността винаги ще е едно със държавата
немислимо е да разделиш парите и властта
Последна промяна Хаос на 27 Сеп 2011, 20:11, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 27 Сеп 2011, 20:10

Пуснете си Скат.Има предаване с В.Енчев и както вчера сигурно и днес ще има преки включвания и пряка информация от мястото на събитието :)
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 27 Сеп 2011, 20:52

smamf написа:
acer написа:преди малко се връщам от катуница. приятелчето ми разказа, че 15мин след убийството на ангел рашков е отишъл с още 10 човека и влезнали да вандалстват из къщата и като влезнали "АХ!!!" дори климатиците били изнесени! киро циганина може да е арогантен, но не и глупак, 30г не е посмял 1 човек да нарани, никога не би премазал дете за да си навлече хорския гняв.. хоп изведнъж в навечерието на предизобрна кампания убива човек, говори по-арогантно от кадафи и "случайно" всичко от къщата е изнесено, дори и килимите! мойто мнение е, че тва е много добре спретнат "удар под кръста" за герб и включително гафа на миролюба.. можете ли да си представите да застанате на място, където е станала страшна трагедия и пред хиляди хора и България , "случайно" да ги наречете "упортребили алкохол"?!!! и един мърмот!! трябва или да си психично болен да го кажеш или да си продажен!

http://www.blitz.bg/news/article/119013 :winky:

Или много вероятно, некой с много повече реална власт в момента :idea:
ц.ц.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 27 Сеп 2011, 20:55

Подменили шофьора убиец в Турция
Цялата статия тyк..http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1055520

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 27 Сеп 2011, 21:09

Като гледах новините и изказването на адвоката на тоя дето е прегазил момчето, ако не е общественото мнение и протестите си излизаше като едното нищо или щеше да мине с няколко години при лек режим. А дали е той, а кой го е накарал.....Еби му майката и държава и всичко.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Сеп 2011, 21:34

ukelichko написа:Като гледах новините и изказването на адвоката на тоя дето е прегазил момчето, ако не е общественото мнение и протестите си излизаше като едното нищо или щеше да мине с няколко години при лек режим. А дали е той, а кой го е накарал.....Еби му майката и държава и всичко.

То тоя манго беше баси и наглия, честно. Вика на съдията не го видях :shock: "ми сега съжалявам младо момче, ама станало сега кво да прайми, ако може да ме пуснете да си ходя вкъщи" :shock: Направо нямам думи, то бива наглост, ама тва беше баси и изцепката. Ама като гледам как му помагат отстрани ще го оневинят като стой та гледай. Ще му лепнат или условна или за убийство по непредпазливост и ако не е съден преди познай - нещо минимално, годинка, две и тва ше е :no:
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 27 Сеп 2011, 21:46

Не виновен който яде баницата, а който му я дава. Години наред политиците разчитаха на ромските гласове, като ги оставяха в замяна да правят каквото си искат и да си мислят, че за тях наказания няма. Кой е виновен в такъв случай?
И не е необходимо покрай сухото да гори и мокрото. Виновните да си понесат суровите последствия и толкова- няма защо да влизаме във някакъв филм с налисие, щото от там трудно се излиза. Сега преди изборите му е майката да се притиснат политиците и да видят, че народа не е стадо. Осавете ги тия призиви "циганите на сапун" и подобни.
И истинските граждански протести нямат нищо общо с погромите, които се случват. Разумът и силата, но чрез контрол могат да победят всичко!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 27 Сеп 2011, 22:10

ktv написа:Не виновен който яде баницата, а който му я дава. Години наред политиците разчитаха на ромските гласове, като ги оставяха в замяна да правят каквото си искат и да си мислят, че за тях наказания няма. Кой е виновен в такъв случай?
И не е необходимо покрай сухото да гори и мокрото. Виновните да си понесат суровите последствия и толкова- няма защо да влизаме във някакъв филм с налисие, щото от там трудно се излиза. Сега преди изборите му е майката да се притиснат политиците и да видят, че народа не е стадо. Осавете ги тия призиви "циганите на сапун" и подобни.
И истинските граждански протести нямат нищо общо с погромите, които се случват. Разумът и силата, но чрез контрол могат да победят всичко!

:yes: :bchug:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Сеп 2011, 22:31

Миндила Миролюба е при Славчо да се оправдава.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Сеп 2011, 22:34

Ае колко са циганите бе? Те са МАЛЦИНСТВО! Как сме допуснали едно малцинство, да определя начина ни на живот, да избира управниците ни и да ни се качва на главата. Айде събудете се и на 23.10, марш към урните. Политическата класа като види толкоз много българи, ще бие шута на циганите и ще почне нас да ухажва, щото ние сме повече :D
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Сеп 2011, 22:37

bum_bum написа:Миндила Миролюба е при Славчо да се оправдава.

Да и аз гледам
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата