Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Сеп 2011, 22:56

Нищо не чух за мангалите, се агитките им бяха в устата. :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Сеп 2011, 22:58

Вместо да отправяте призиви към насилие, отидете на 23.10, гласувайте и съборете (обезмислете) циганския вот. Дори и да им запалим къщите на всичките утре, няма да си решим проблемите с тях. Други къщи са за палене.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 27 Сеп 2011, 23:01

Gqbriel написа:Аз искам да попитам нещо - някой гледа ли репортажа на Нова сега в 22:00..един господин Ром каза цитирам "Ние ще търпим,ще търпим ама една седмица ,две седмици - и после ще излезем и ще ви смачкаме" :shock: :shock: надявам сега прокуратурата,МВР,ДАНС да заработят,да изземат записа да намерят същия господин и зад решетките,защото това е меко казано отправена заплаха..ама кво ли разбирам аз...някой да има мнение по въпроса ?Че аз съм в шок..
А Любчетооо.....е гад

Снощи също имаше закани. От Столипиново. Били над 40 000.., щяло да стане касапница ако се надигнат.
Доколкото разбирам полицията навсякъде разпръсква протестантите.. Естествено.., като минат и изборите всичко ще бъде забравено.. :confused: Дано в събота се надигнат всички Българи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 27 Сеп 2011, 23:02

vasilmm написа:
TNT написа:.........

Да замисля се нещо,и то голямо,но за събота.И не е само от пловдивчани :mhihi:

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Сеп 2011, 23:06

Elesar74 написа:Вместо да отправяте призиви към насилие, отидете на 23.10, гласувайте и съборете (обезмислете) циганския вот. Дори и да им запалим къщите на всичките утре, няма да си решим проблемите с тях. Други къщи са за палене.

За кого? :dunno:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Сеп 2011, 23:07

светльо хиподилски устройва ли те :?: тоя ще събере повече гласове от болен сидеров :mhihi:
Изображение
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Сеп 2011, 23:07

bum_bum написа:
Elesar74 написа:Вместо да отправяте призиви към насилие, отидете на 23.10, гласувайте и съборете (обезмислете) циганския вот. Дори и да им запалим къщите на всичките утре, няма да си решим проблемите с тях. Други къщи са за палене.

За кого? :dunno:

няма значение :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 27 Сеп 2011, 23:08

Интересно ми е какво ще прави полицията ако мангалите изперкат и тръгнат на саморазправа срещу протестиращите и стане мелето? Кой ще пазят тогава, циганите, българите, себе си ??? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 27 Сеп 2011, 23:08

Е за кого да гласуваме, като и следващите ще са абсолютно същите боклуци. Иначе много ясно, не е това начина със саморазправа. Така ще има само още повече жертви. Просто трябва тия нещастници от правителството да започнат да вършат работа.

Мангалите са просто племе, те са свикнали да живеят по този начин и за това става цялата тази работа. Ама някой им е позволил да се стигне до тук... Просто трябва законите да важат за всички, без значение дали са министри, бедни, богати, цигани, американци и т.н.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 27 Сеп 2011, 23:10

latrel написа:Интересно ми е какво ще прави полицията ако мангалите изперкат и тръгнат на саморазправа срещу протестиращите и стане мелето? Кой ще пазят тогава, циганите, българите, себе си ??? :mhihi:

Тогава ги избиваме с усмивка на лице и готово
Избиването и палежите са си решение, това е поучително както за циганите така и за политиците, ще видат че не сме мъртви и да внимават щото може и паралмента да запалим.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 27 Сеп 2011, 23:13

Ами тогава да вземем да пратим писмо до ал кайда, къде с един удар могат да направят 40000 жертви и да си вдигнат реномето малко. :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 27 Сеп 2011, 23:14

krystal написа:
Gqbriel написа:Аз искам да попитам нещо - някой гледа ли репортажа на Нова сега в 22:00..един господин Ром каза цитирам "Ние ще търпим,ще търпим ама една седмица ,две седмици - и после ще излезем и ще ви смачкаме" :shock: :shock: надявам сега прокуратурата,МВР,ДАНС да заработят,да изземат записа да намерят същия господин и зад решетките,защото това е меко казано отправена заплаха..ама кво ли разбирам аз...някой да има мнение по въпроса ?Че аз съм в шок..
А Любчетооо.....е гад

Снощи също имаше закани. От Столипиново. Били над 40 000.., щяло да стане касапница ако се надигнат.
Доколкото разбирам полицията навсякъде разпръсква протестантите.. Естествено.., като минат и изборите всичко ще бъде забравено.. :confused: Дано в събота се надигнат всички Българи.

Аз незнам те дали са 40 000 ама до колко знам,има около 300 000 ловджии регистрирани в България :mhihi: ,няма да казвам че аз знам над 10 (малко но примера е важен) с по над 3 оръжия :mhihi:

Такива изказвания са :kuku: :kuku: :kuku:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Сеп 2011, 23:15

latrel написа:Ами тогава да вземем да пратим писмо до ал кайда, къде с един удар могат да направят 40000 жертви и да си вдигнат реномето малко. :mhihi: :mhihi:

не става- ако избият 40000 мангала ще трябва ордени Ст. планина 1-ва степен да им раздаваме, пък нали официално те са лошите :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 27 Сеп 2011, 23:15

latrel написа:Интересно ми е какво ще прави полицията ако мангалите изперкат и тръгнат на саморазправа срещу протестиращите и стане мелето? Кой ще пазят тогава, циганите, българите, себе си ??? :mhihi:

Като нищо им е наредено да си трайкат от представителите на ромските кланове. Естествено става въпрос за пари, власт и корyпция. До колкото намерих информация в нета...в България има около 10 ромски клана, като най- богати са калдарашите. И Азис бил от тях.. :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 27 Сеп 2011, 23:18

Тогава другото предложение ми е да изчакаме всички екшън герой да се съберат за снимките на Непобедимите 2 да им дадем оръжие и да снимаме следващият БЛОКБЪСТЪР :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата