Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от Elesar74 » 27 Сеп 2011, 23:20

Не искам да отговарям на големи хора, с глави на раменете, задаващи ми най-тъпия въпрос: за кого? Гледайте, слушайте, мислете, преценявайте и решете. Винаги има за кой, въпроса е да го разпознаете, а за това служи онова между ушите Ви. Аз не мога да ви кажа за кого. Това е Вашият избор. Ако чакате идеалните кандидати, няма такива. И навън няма, доказа го НДСВ през 2001 г. Пък и, да не се жените за тях, че сте толкоз придирчиви? Мигар Вие сте по-добри? Съмнявам се. Айде да слезем от пиедестала на който неоснователно сме се качили и да се погледнем в очите. Ние с нищо не превъзхождаме политиците си, те на падат от Луната, или да излизат от някой вулкан. В конкретния случай с циганския проблем, къде е спало цялото общество 20 г., че да допусне да ни управляват такива политици? Обществото не е по-добро от политическата си класа, много сори.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 27 Сеп 2011, 23:23

Най накрая мангалите, чрез техния прорк Бойко победиха. Защото във Фейса цари някакво спокойстрвие. Една от радикалните групи е подменена с някаква друга със същото име. И там едни смирени постове, все едно съм на сайта на църквата. В другата група нищо не се споменава за утрешни протести. И там са едни смирени. Ако това не е цензура, здраве му кажи. И Фейса даде фира като свободна медия. Сега вече се наложи тотално затъмнение. Очаквам да звъннат на модераторите, да изтрият и тази тема. Еми 500 години турско, 200 години византииско, 45 години съветско и сега 20 години циганско робство. Защото на практика, чрез некадърните и подкупни политици, ние работим яко за циганите а техните босове ни управлват.
Последна промяна ukelichko на 28 Сеп 2011, 10:43, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 27 Сеп 2011, 23:23

latrel написа:Тогава другото предложение ми е да изчакаме всички екшън герой да се съберат за снимките на Непобедимите 2 да им дадем оръжие и да снимаме следващият БЛОКБЪСТЪР :mhihi: :mhihi:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi: Не се бях смял така от много време - само като се сетих Сталоун/Рамбо, Арни от Командо, Брус Уилис като Джон Маклейн и Стейтъм от Транспортьора - тия ще избият 40к цигани за има няма седмица :mhihi:

Иначе ако трябва да съм сериозен - с този въпрос (етническото напрежение) въобще не трябва да се заиграва :confused: :!:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Сеп 2011, 23:25

Ако има достатъчно муниции- максимум 18 часа живот им давам на цветнокожите :mhihi:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от didosl » 27 Сеп 2011, 23:26

Тия Бенатова и Трифонов, няма смисъл да се коментират изобщо, хора опитващи се да налагат собственото си мнение и то от национална медия и имащи себе си за журналисти, просто не го заслужават.
Има нещо обаче над което се замислям все повече - дали палежите и погромите не са умишлено организирани направени от някой? Много факти има за това:
- в къщите е нямало покъщнина - дрехи, завивки;
- климатиците са свалени - още на деня след палежите ми направи впечатление в репортажите, че стойките са празни, но предположих че са съборени при погрома. Днес вече журналистите излязоха с коментари, са били свалени преди това. Кое вярно не знам, но ако са били предварително свалени значи е било подготвено.
- полицията стой безучастно при погромите, а днес бият и пресират наред и то мирно протестиращи
- киро и цялата рода е бил изведен от селото още преди да дойдат и да се съберат полиция и хора
Всичко това говори за предварително планиране, поне за мен.
Само не мога да си обясня, кой го е планирал, защо и какво ще спечели?
- ако е ГЕРБ - по този начин загубиха доверието на българите и циганите, предполагам не са те.
- ДПС - да всеят малко страх в редиците на малцинствата, за да ги е страх от българите и да гласуват за тях и да не си дават гласовете на други. По вероятно ми се струва
- БСП - с тая показност на президента и другите мишоци, които са се скрили, едва ли.
- останалите едва ли имат сили и възможности да организират нещо такова.
Дано не съм прекалено конспиративен, но анализирайки всички неща до такива изводи достигам за :-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 27 Сеп 2011, 23:26

Elesar74 написа:Не искам да отговарям на големи хора, с глави на раменете, задаващи ми най-тъпия въпрос: за кого? Гледайте, слушайте, мислете, преценявайте и решете. Винаги има за кой, въпроса е да го разпознаете, а за това служи онова между ушите Ви. Аз не мога да ви кажа за кого. Това е Вашият избор. Ако чакате идеалните кандидати, няма такива. И навън няма, доказа го НДСВ през 2001 г. Пък и, да не се жените за тях, че сте толкоз придирчиви? Мигар Вие сте по-добри? Съмнявам се. Айде да слезем от пиедестала на който неоснователно сме се качили и да се погледнем в очите. Ние с нищо не превъзхождаме политиците си, те на падат от Луната, или да излизат от някой вулкан. В конкретния случай с циганския проблем, къде е спало цялото общество 20 г., че да допусне да ни управляват такива политици? Обществото не е по-добро от политическата си класа, много сори.

И си прав и не съм на 100% съгласен...наистина ако погледнем реално,най-лошото е това,че ние като народ не използваме правото си на избор ,за което са се водили войни - уви ние действаме против всякаква логика.
МНого обичам да следя изборите - хоби някакво май :mhihi: ,но най ме дразни бездушието и пренебрежителното отношение на младите хора до 50г ( не казвам ,че тези над 50 са лоши - напротив ) не хаят за изборите...кой решил на плаж,на басейн,по Молове а не по урните.При гласуване от над 70% някой партийки никога не могат да влязат в парламента просто...ама темата е толкова обширна,чееее
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 27 Сеп 2011, 23:27

Дали от ДАНС четат форума на BMW Club БЪлгария :cop: ?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 27 Сеп 2011, 23:28

Gqbriel написа:
Elesar74 написа:Не искам да отговарям на големи хора, с глави на раменете, задаващи ми най-тъпия въпрос: за кого? Гледайте, слушайте, мислете, преценявайте и решете. Винаги има за кой, въпроса е да го разпознаете, а за това служи онова между ушите Ви. Аз не мога да ви кажа за кого. Това е Вашият избор. Ако чакате идеалните кандидати, няма такива. И навън няма, доказа го НДСВ през 2001 г. Пък и, да не се жените за тях, че сте толкоз придирчиви? Мигар Вие сте по-добри? Съмнявам се. Айде да слезем от пиедестала на който неоснователно сме се качили и да се погледнем в очите. Ние с нищо не превъзхождаме политиците си, те на падат от Луната, или да излизат от някой вулкан. В конкретния случай с циганския проблем, къде е спало цялото общество 20 г., че да допусне да ни управляват такива политици? Обществото не е по-добро от политическата си класа, много сори.

И си прав и не съм на 100% съгласен...наистина ако погледнем реално,най-лошото е това,че ние като народ не използваме правото си на избор ,за което са се водили войни - уви ние действаме против всякаква логика.
МНого обичам да следя изборите - хоби някакво май :mhihi: ,но най ме дразни бездушието и пренебрежителното отношение на младите хора до 50г ( не казвам ,че тези над 50 са лоши - напротив ) не хаят за изборите...кой решил на плаж,на басейн,по Молове а не по урните.При гласуване от над 70% някой партийки никога не могат да влязат в парламента просто...ама темата е толкова обширна,чееее

Е не разбрах с какво не си съгласен :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 27 Сеп 2011, 23:32

Elesar74 написа: Винаги има за кой, въпроса е да го разпознаете, а за това служи онова между ушите Ви.

:mhihi: :yes: Просто няма - колкото и да искам да повярвам,ама това не ми пречи да си пусна хартийката де 8)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 27 Сеп 2011, 23:35

Ей сега се връщам от вън, обиколихме парламента неколко пъти, пихме бири, лигавихме се малко и тва беше. Куки бол ама наистина бол, народ йок! Уплашили са се децата :dunno: ама нищо в Събота сме пак там за кураж и най-важното е на такива мероприятия подготвени! Шапки, качулки, тъмни стари топли дрехи, удобни обувки, и вече по избор шишета - бензин - камъни - противогаз, такива ми ти играчки за палавници :mhihi: :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 27 Сеп 2011, 23:35

Канал 3 поаза всичко ендо към едно ето от вчера от днес още го няма

Кадри от Пловдив от днес

Цар Киро и Слави

Варна
Последна промяна tin на 27 Сеп 2011, 23:37, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 27 Сеп 2011, 23:36

Elesar74 написа:Дали от ДАНС четат форума на BMW Club БЪлгария :cop: ?

Да

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 27 Сеп 2011, 23:44

ukelichko написа:

Да

Освен да питам дали го четат :mhihi: ...съмнявам се ,а ако го четат - стига сте чели ми работете и вие сте толкова покварени колкото всичките ни 240 пе**ла в парламента.... :mhihi:
Имаме хуабави закони и лабави съдии,едни такива беднички милите те :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 27 Сеп 2011, 23:49

Maverick_VS написа:
latrel написа:Тогава другото предложение ми е да изчакаме всички екшън герой да се съберат за снимките на Непобедимите 2 да им дадем оръжие и да снимаме следващият БЛОКБЪСТЪР :mhihi: :mhihi:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi: Не се бях смял така от много време - само като се сетих Сталоун/Рамбо, Арни от Командо, Брус Уилис като Джон Маклейн и Стейтъм от Транспортьора - тия ще избият 40к цигани за има няма седмица :mhihi:

А Чък Норис, Жан Клод, Джет Ли, Долф Лундгрен ... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 27 Сеп 2011, 23:51

Gqbriel написа:
ukelichko написа:

Да

Освен да питам дали го четат :mhihi: ...съмнявам се ,а ако го четат - стига сте чели ми работете и вие сте толкова покварени колкото всичките ни 240 пе**ла в парламента.... :mhihi:
Имаме хуабави закони и лабави съдии,едни такива беднички милите те :mhihi:

Па може и да не го четат, защото имат много работа с Фейсбука. То там стана едно тихо и мирно. Както споменах и в един от предишните ми постове, във Фейсбук изчезнаха всички радикални групи. За протестите -почти нищо. За утре-абсолютно нищо. За събота-някакви мижави намеци, ама трябва да не се насажда етническа омраза, да се спазват човешките права и да бъде по-тихо от трепета на листата. Абе все едно, че съм на официалния сайт на църквата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата