Colin McRae 3 Rally ... for download..
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ей,супер,аз се вписвам,ще ми тръгне,обаче не мога да я изтегля,защото съм с телефонен интернет
...Тея дни сигурно ще си я запиша от един клуб,btw какви коли има ,пак ли са същите 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
Re: Colin McRae 3 Rally ... for download..
Turturelo написа:http://kirka.warezbg.com/COLIN.MCRAE.RALLY.3-DEViANCE/
3 диска са .. несъм я точил още, пък и да я смъкна 100% ще ми е слаба машината, за да си я играя с кеф!
Леле как са я осрали играта .. не е истина направо

И на всичкото отгоре мога да играя само с Focus-a за шампионата ..
Графиката е добре, геймплея май е леко-осран, незнам още... Всъщност на мен ми тръгна веднъж само (без майтап - след като рестартирах за да включа форс фиийбека не щеше да се стартира повече - сплеш скрийн и дотам, нещо по медиа-кодеците е ама ме мързи да го търся), та от това първо пускане веднага си пуснах кола с предно и какво да видя - форд пумата на асфалт докарва такъв овърстийр, все едно караш с блокирали задни колела
... Все едно де, с волан и нормална кола може и да е добре, дано
...
Непременно трябва да я разцъкам повече, ама засега съм разочарован, щото от толкова време я чакаме тая игра, нямат право да я осират
Видяхте каква абсолютна издънка е
НФС ХП2...
А най-добрите игри са
ГТА Вайс Сити и
НФС 5 Порш (бтв моя рекорд е: 2:05:15 на Кот'д азур с 996
) 

Непременно трябва да я разцъкам повече, ама засега съм разочарован, щото от толкова време я чакаме тая игра, нямат право да я осират

А най-добрите игри са

За реализъм в шофирането мисля че са го постигнали единствено в Toca Race и Formula 1 2002.Само там ми харесва как реагират колите.Не може с джойстик или клавиатура да се правят по-добри времена,околкото с волан.A NFS6 е популярна единствено заради перфектния геймплей в мрежа.Аз също я играех с голям кеф.Ама и там е една фантастика...
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Turturelo написа:за една "шофьорска" игра мисля, че най-важното е ШОФИРАНЕТО..
Туртурело за тебе трябва DRIVER,мисля че тя най близко е докарана до реализъм.Пък и има едно копче от клавиатурата което много ми харесва - Burn Out

Иначе на мене последния НФС волбще не ми харесва.Те си мислят че като са сложили скъпи коли ша замажат положението с гейм плея.Е да ама Не има по умни играчи които само ги интересува гейм плея.Не ме разбираите погрешно че вие сте тъпи

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
На Rally Masters нещо не и свикнах.Аз до 2000 година непризнавах нищо др освен Кармагедон първа част

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Carmagedon е истината
През деня само те дразнат некви пешеходци, но после се прибираш и Revenge
Аз честно казано нямам идея как са я разрешили тази игра

Даааааа, Turturelo добър пример за реалисти4на игра ! Rally Masters направо 6-то4ки ,а това Toca Race Driver , CMR 3 охооо пасти да ядат . Rally Masters сам я признал единствено 4е за изискванията и размера си вади идеална графика , ама каде я реди6 до Toca Race Driver и CMR 3 не мога да разбера , ти пак като не каза 4е ReVolt е реалисти4на.........
Най-мразя да съм прав!!!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3