“Не гласувам!” - това не е повод за гордост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: “Не гласувам!” - това не е повод за гордост

Мнение от flame » 27 Сеп 2011, 19:01

ms написа:като НЕ гласуваш нямаш право да ги псуваш... аз съм гласувал- ще псувам :winky:

По сръбски даже - ако много се олеят! :lol:

ms написа:ПС: а тея с преките схеми с кандидатите как ги мразя не е истина- май само мангалите мразя повече...

:yes: :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Сеп 2011, 19:08

сръбския ми се изчерпа отдавна- бая се оляха, сега се уча да псувам на още поне 5-6 езика, че мандата им е дълъг на тея гадове :censored: :censored: :censored:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 27 Сеп 2011, 23:12

Поздравления за темата. Трябва умните българи най-накрая да си набият това заглавие в чугунените глави професорски, непроветрени от 20 и кусур години. Исус Христос ли чакате да слезе, че да гласувате за Него. Не бой те се, слезе и Той не им угоди, че го и убиха даже. Писна ми да ме управляват хора, избрани с гласовете на цигани, турци, дядовци и баби.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2011, 0:07

Че кво мислиш, сега като избрахте Бойко не е избран и с гласове на цигани ли? Що за логика- гласувай, щото трябва. Ми не искам, няма за кого! Няма да гласувам!
Във фирмата ми съм бил шеф на жена- научен сътрудник от БАН, самолетен инжинер.. по кофите ровят ядрени физици.. ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ? Каква е тая държава?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 28 Сеп 2011, 0:39

bum_bum написа:ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ?

Какво ти пречи да загубиш 10 мин от ценното си време и не пуснеш невалиден вот? Хем си гласувал, хем не е за никои ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Сеп 2011, 1:07

кой от всичките тия президенти има някаква стратегия за национално развитие? ташака на страна ама май само волен сидеров. обаче този е ненормален, вместо да ги глобят нещо тия дето се молят на килимчета по тротоарите, ония отидоха и се сбиха... и кой остава? кунева която продаде АЕЦ-а на ЕС, някъв дето спал по пейките в германия и строил райхстага... + някъф метъл за бога... и още няколко които им ясно, че няма да са президенти но се кандидатират за да харчат парите на партията си ;) никой не ми прави впечатление съжалявам. пък за партии да гласувам, това съвсем вече вятър работа.

единствено може би бих гласувал за кмет.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2011, 1:41, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 28 Сеп 2011, 1:40

Аз мисля да гласувам , но не виждам адекватен избор за това да питам тая година кое ПО-МАЛКО ЗЛО ще избираме ?
I'm slowly drifting
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 28 Сеп 2011, 8:55

bum_bum написа:Всичко е вярно, трябва да се гласува, но.. аз не гласувам.
Няма за кого :dunno: Искам да гласувам ама няма кандидат на когото да повярвам.
Е като беше се кандидатирал Кулеков за президент с кеф да гласуваш за него, защото е ясно, че кандидатурата не е сериозна и всички гласове за него са гласовете на ония отчаяни хора, които искат да гласуват ама няма за кого.
НЕ искам да гласувам за някой, че да не е някой друг.
Гласът на хората е вот на надежда, на доверие, а не на избор на по-малкото зло.

В нормалните държави, когато няма за кой да гласуваш, намираш съмишленици и си правите партия. За съжаление ако се опиташ да направиш това в България свят ще ти се завие...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 28 Сеп 2011, 8:56

Мисля, че не разбирате нещо колеги. Казвате, няма за кого да гласувам. Ами през годините е имало избори с вашия глас или без него и сега имаме настоящата политическа ситуация. Тоест, вие пряко или косвено, сте виновни за това, както и аз. Сега не ви харесва. И на мен не ми харесва. Но да не гласувам е по-голямото зло, така отговарям на горния въпрос. А кой го направи да не ни харесва? Вие и аз. Изключвам тия дето са станали оня ден на 18. Така че, както сме си го направили така, също така можем да го коригираме. От нас се чака, ние сме тези хора. Разберете, че няма да дойдат по-хубави политици, няма откъде. Пробвахме през 2001, не стана. Пак през 2009, сами виждате. Те от нас излизат, ние ги възпроизвеждаме. Те не са повече от нас, нито пък ние от тях. Незнам защо си мислите, че ако има някои други, тях ще ги харесвате. Такъв опит беше направен през 2001, нов внос. Трябва да си дадем сметка, че изборите засягат нас, персонално, лично, всякак. И това е отговорност, която ни е наложена от свободата. Да не я упражняваме, значи да се отказваме от свободата си. Най-погрешния избор, е да избереш да не гласуваш, незнам кое е по-малкото зло, но това е най-голямото. Защото няма нищо по-ценно от живота и от свободата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Сеп 2011, 9:39

goguma написа:+1!

Гласувайте всички, това е един от много малкото варианти да се справим с мангалската напаст. Аз вече говоря с колеги, приятели, роднини и масово убеждавам хората да гласуват. Писна ми от 30% избирателна активност на всички избори. Сигурен съм че на тия избори ще минем 50%, но трябва поне 70% за да размием циганския и турския вот. И на другите избори никой няма да ги пази и да им обръщат внимание ако ние осигуряваме достатъчно вот.

Гласувайте, хора, не може 30% от народа да гласува, а после 99% от хората да се оплакват!!

ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!

Извинявай,ама само да попитам-къде да дам гласа си че да няма цигания и тн?
Щото ако е за бсп-помним какво беше,ама ако е за герб-вчера премиера даде да се разбере че никой никога за нищо на света няма да закача ромите-значи и за тех не става,хайде някой да помага????

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 28 Сеп 2011, 10:13

ms написа:
Nukem написа:....

що се хабиш да пишеш- нали ти обясних ясно, че като НЕ гласуваш нямаш право да ги псуваш... аз съм гласувал- ще псувам :winky:

ПС: а тея с преките схеми с кандидатите как ги мразя не е истина- май само мангалите мразя повече...

Лошото е, че дали си гласувал или не, дали псуваш или не, все тая. Няма разлика, това е проблема.
Въпреки това, аз на идващите избори ще гласувам, че поне има една светла и позната личност - Светльо Витков! :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2011, 10:15

Какво значи по-малкото зло? Как преценявате кой ще открадне по-малко и ще работи повече? Кой от вас знае колко точно са откраднали различните правителства през годините, че да направим съпоставка? Каква е ползата да ида да пусна невалидна бюлетина?
Избора да не гласувам също е своего рода вот, че не намирам своя нандидат измежду всичките предложени.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Сеп 2011, 10:17

bum_bum написа:Какво значи по-малкото зло? Как преценявате кой ще открадне по-малко и ще работи повече? Кой от вас знае колко точно са откраднали различните правителства през годините, че да направим съпоставка? Каква е ползата да ида да пусна невалидна бюлетина?
Избора да не гласувам също е своего рода вот, че не намирам своя нандидат измежду всичките предложени.

твое право е да оставиш бабите и "ромите" да решават вместо теб, да :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 28 Сеп 2011, 10:19

_galio_ написа:
bum_bum написа:Какво значи по-малкото зло? Как преценявате кой ще открадне по-малко и ще работи повече? Кой от вас знае колко точно са откраднали различните правителства през годините, че да направим съпоставка? Каква е ползата да ида да пусна невалидна бюлетина?

твое право е да оставиш бабите и "ромите" да решават вместо теб, да :)

Точно. Негласуващите наливат масло в циганския огън.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2011, 10:34

Бах, се едно говоря на стената. НЕ искам никой от кандидатите да има власт. Как да гласувам?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата