Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от txe » 28 Сеп 2011, 15:31

Who написа:
alx написа:

Не знам дали е муджахидин но със сигунрост много хора ще застанат зад него !

Напълно съм съгласен с алекс, повечето искания са безпочвени и нямат никакво правно основание. Нали целта е резултат от протеста, не празно бръщолевене?

ps вижте какво намерих, изглежда като чернова
https://docs.google.com/document/d/1cYR ... edit?hl=bg
what a helluva ride

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Сеп 2011, 15:36

Tin- мисля, че си го написал много вярно.

Ms- не е моя работа да им решавам проблемите.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Сеп 2011, 15:36

1. Oставка на правителството в 7 дневен срок и разпускане на народното събрание.(до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(АЕЦ Белене, концесията за шистов газ, ГМО и престъпните концесии за златодобив от чужди компании ). Съставяне на временно правителство и назначаване на референдум за промяна на конституцията и избирателния модел. Свикване на Велико народно събрание.

:no: Не знаеме точно кво, обаче искаме!!! Тва всичко ако се случи и ще стане тотална анархия... Ама уличните лумпени точно това искат май :kuku:

2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.

:no: Щом са българи - квито и зулуми да са правили - не е престъпление! :kuku: Ама ако са цигани - двойно и тройно...

3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).

4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.

:yes:

5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.

Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров.

:no: Организирал, не организирал - във всички случаи в затвора. Или в Сибир. Както при Сталин. :kuku:

6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът, внуците и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убииство.

:yes: Ефективно и бързо разследване, а не 10 години трупане на папки в прокуратурата.

7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчни, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.

:yes: Това е най-важното според мен!

8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.

:no: По муджахидински както каза alx...

9. Искаме оставки на Главния Прокурор на Република България за неадекватното и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.

:no: Пълна глупост ако под "престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв" се разбира недопускането на кръвопролития.

Искаме нови хора в цялата съдебна и административна структура на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на Българската нация и Държава.

:yes: Другото най-важно!

10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация.

:no: Да, бе - искаме нещо, без да знаем как точно ще стане, но най-вече го искаме от тези, които мразим (политиците) :kuku: Едно време по конгресите на БКП се говореше по-конкретно.

11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система.

:no: Ама кво точно искаме - не знаем. Може би анархия?! :kuku:

12. Искаме промяна в Конституцията на България за Референдум по всички въпроси и закони!

:no: Не сме дорасли още за такъм тип демокрация.

13. Право на гласуване да имат граждани на Република България с образование!

:no: Харесва ми като идея за ограничаване на изборния туризъм и купуването на гласове, но това ще ни върне векове назад...

14.Премахване на социалните помощи и отпускането на привилегии и данъчни облекчения за лица с трудов стаж миними 12 месеца.

:no: Премахване на социалните помощи въобще? :shock: Не че някога съм получавал такива и не мисля да получавам, но това е безумие и няма аналог по света.

15.Книжовният българският език да е бъде приет за единствен и задължително говорим в държавните и общински структури.

16.Премахване на условните присъди, предсрочното освобождаване и амнистията!

:no: Е тва пък и в най-талибанските, и в най-развитите държави по света го има! Ако го нямаше нашите медици никога нямаше да се завърнат от Либия!

Искаме нова Конституция на Република България!

И ако я напишем ние лично (с разни неща като гореизброените) - и последния бушмен на тая земя ще ни се смее :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 28 Сеп 2011, 15:42

Elesar74 написа:А някой обърна ли внимание на това, как Румен Петков каза, че млади социалисти били претършували изгорените къщи и хоп, намерили там уличаващи Кирил Рашков документи. Абе тоя за лапнишарани ли ни взема или за каракуди?

според мен това е поредния удар на БСП както беше Царя след Костов... защото БСП за да се върне винаги стана нещо такова мащабно ... удар който ще свали ГЕРБ

То всичко се навързва ... Прокуратурата и съдебната система са на червените от 20 години и не са пипали К.Рашков , сега този "инцидент" е планиран с голяма прецизност за да накладе етнически сблъсъци,
подхвърлят документи , за да намекнат че те са "добрите" и хоп - печелят само те и аиде още 4 години червена българия - и ромите си гласуват за тях както преди и българите, вече намразили ГЕРБ ще гласуват за тях.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 28 Сеп 2011, 15:43

Изборите идват и някои си е казал, защо не се възползвам и не вмъкна някои допълнителни(абсурдни) искания току виж съм помогнал на партията на която симпатизирам.
Е това вече е повече от нагло...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 28 Сеп 2011, 15:47

Цялата тази дандания започва яко да намирисва на сценарий с цел, сваляне на правителството или най-малко сваляне на електоралната подкрепа от ГЕРБ, омаскаряване. Страшното е, че тук се пожертваха двама млади човека, а ако излезе, че са били употребени....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 28 Сеп 2011, 16:00

Elesar74 написа:Цялата тази дандания започва яко да намирисва на сценарий с цел, сваляне на правителството или най-малко сваляне на електоралната подкрепа от ГЕРБ, омаскаряване. Страшното е, че тук се пожертваха двама млади човека, а ако излезе, че са били употребени....

Много добре казано :yes: Това е ясно от самото начало :yes: Това е единственото правителство / ГЕРБ / което прави нещо по въпроса :!: Ударите са огромни, интереси бол, работят сумайти и хора да се свали ГЕРБ :!: Не смятах да пиша но ще дам един пример: Вчера си хапвам сандвич с жената на центъра и сядат до нас трима идиота до така наречените борещи се за правда :!: До тук добре но кво става, след 10 мин. минават трима облечени нормално с куфарчета и т.н. и едното пишлеме им вика господин ....., добре май се получава :?: А оня им вика доволен съм ще се видим по късно :!: :banghead: Жалко наистина че се въвличат пострадали хора в подобно нещо но от самото начало знам че всичко е нагласено и то се знае много добре от кой - БСП, ДПС...

P.S. Преди 3 месеца прочетох доста смислена статия в която се описваше как с финансови манипулации ще се сваля ГЕРБ, но чак да стигнат до тук не съм очаквал....

Аватар
Кара: Е34 530

Мнение от alitsiap » 28 Сеп 2011, 16:27

лошрайдър написа:
Who написа:
alx написа:

Не знам дали е муджахидин но със сигунрост много хора ще застанат зад него !

Напълно съм съгласен с алекс, повечето искания са безпочвени и нямат никакво правно основание. Нали целта е резултат от протеста, не празно бръщолевене?

ps вижте какво намерих, изглежда като чернова
https://docs.google.com/document/d/1cYR ... edit?hl=bg

Само едно искане трябва. Да се забранят всякакви етнически партии в управлението на държавата. Както забрана на организации,фондации на етническа основа.
Аз поне това е единственото което бих искал като законодателна и конституциона промяна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tin » 28 Сеп 2011, 16:40

Peter Angelov написа:
Elesar74 написа:Цялата тази дандания започва яко да намирисва на сценарий с цел, сваляне на правителството или най-малко сваляне на електоралната подкрепа от ГЕРБ, омаскаряване. Страшното е, че тук се пожертваха двама млади човека, а ако излезе, че са били употребени....

Много добре казано :yes: Това е ясно от самото начало :yes: Това е единственото правителство / ГЕРБ / което прави нещо по въпроса :!: Ударите са огромни, интереси бол, работят сумайти и хора да се свали ГЕРБ :!: Не смятах да пиша но ще дам един пример: Вчера си хапвам сандвич с жената на центъра и сядат до нас трима идиота до така наречените борещи се за правда :!: До тук добре но кво става, след 10 мин. минават трима облечени нормално с куфарчета и т.н. и едното пишлеме им вика господин ....., добре май се получава :?: А оня им вика доволен съм ще се видим по късно :!: :banghead: Жалко наистина че се въвличат пострадали хора в подобно нещо но от самото начало знам че всичко е нагласено и то се знае много добре от кой - БСП, ДПС...

P.S. Преди 3 месеца прочетох доста смислена статия в която се описваше как с финансови манипулации ще се сваля ГЕРБ, но чак да стигнат до тук не съм очаквал....

обаче ме кефат кви работи им ражда болния мозък за да може после да се къпят в мильони. мислех че ще има удари под кръста но чак такива ... няма никаква политическа етика ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 28 Сеп 2011, 16:41

Правителството няма да свалят, по никакъв начин. Целта на упражнението е да ограничат експанзията на политическа партия ГЕРБ, които от своя страна искат да държат цялата власт в ръцете си, като президента е последната част от пъзела.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 28 Сеп 2011, 16:43

След всичко случило се по време на управлението на Герб и все още да има хора-явни мазохисти да подкрепят подобни Некадърници.....
И точно хората, които не гласуват да имат най-големи претенции и да разбират от всичко!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tin » 28 Сеп 2011, 16:46

ейййй са ми светна бе

еми да това е единствения начин да се запазят на сегашните постове пруорори и съдии защото те се назначават от президента!!!

До сега ГЕРБ разполагаше само с двете законодателна и изпълнителна , а съдебна беше на БСП и ДПС още... та сега миг преди това да се промени гледай кво става

а без съдебна власт ква борба против престъпността може да правиш?

Председателят на Върховния касационен съд, председателят на Върховния административен съд и главният прокурор се назначават и освобождават от президента на републиката по предложение на Висшия съдебен съвет за срок от седем години без право на повторно избиране. Президентът не може да откаже назначаването или освобождаването при повторно направено предложение.

Съдебната власт има самостоятелен бюджет.
Последна промяна tin на 28 Сеп 2011, 16:54, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 28 Сеп 2011, 16:50

tin написа:
Peter Angelov написа:

обаче ме кефат кви работи им ражда болния мозък за да може после да се къпят в мильони. мислех че ще има удари под кръста но чак такива ... няма никаква политическа етика ...

Ами въпросните пичове си се кефиха яко! Хапваха доволно сандвичи и поглеждаха страшно :mhihi: Може би се мислят за герои за на новото време :kuku: Имаше и смешна част в цялата работа - други двама момче и момиче на не повече от 15- 16 г. се бяха скрили в заведението и зад прозорците / витрини/ доволно снимаха клипчета и се правиха на батки :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 28 Сеп 2011, 16:52

tin написа:ейййй са ми светна бе

еми да това е единствения начин да се запазят на сегашните постове пруорори и съдии защото те се назначават от президента!!!

До сега ГЕРБ разполагаше само с двете законодателна и изпълнителна , а съдебна беше на БСП и ДПС още... та сега миг преди това да се промени гледай кво става

а без съдебна власт ква борба против престъпността може да правиш?

Председателят на Върховния касационен съд, председателят на Върховния административен съд и главният прокурор се назначават и освобождават от президента на републиката по предложение на Висшия съдебен съвет за срок от седем години без право на повторно избиране. Президентът не може да откаже назначаването или освобождаването при повторно направено предложение.

Съдебната власт има самостоятелен бюджет.

Хехех най накрая да светне лампичката :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 28 Сеп 2011, 17:00

Club BMW написа:След всичко случило се по време на управлението на Герб и все още да има хора-явни мазохисти да подкрепят подобни Некадърници.....
И точно хората, които не гласуват да имат най-големи претенции и да разбират от всичко!

Ти май си плачеш за Доган на мястото на Боко...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата