Хидравлична ръчна и полицаите ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Хидравлична ръчна и полицаите ?

Мнение от ///peter » 28 Сеп 2011, 21:41

MatriX_Fucked написа:
///peter написа:Коелга, на мястото на оригиналната няма ли да ти е неудобно да я ползваш?
Първо ще те ръчка в ухото и второ, само си представи как я дърпаш в завоя :mhihi:

Ама, че малоумен въпрос! :)

Ако колата е ежедневка ще си жертваш малко удобството на дърпане, удобството лоста да е на оригиналното място! Нито те ръга в ухото, нито имаш чак такъв проблем с дърпането...Само, дет е малко по-голямо усилието защото дърпаш нагоре, а не към теб! :)

О умното коми, я вникни кво съм писал и тогава изпъквай със знания :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 28 Сеп 2011, 22:49

Колеги бягате от темата :D Въпроса е когато са ви спирали органите на реда :mhihi: дали е имало проблем за ръчната или не ;)
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 28 Сеп 2011, 22:50

///peter написа:
MatriX_Fucked написа:
///peter написа:Коелга, на мястото на оригиналната няма ли да ти е неудобно да я ползваш?
Първо ще те ръчка в ухото и второ, само си представи как я дърпаш в завоя :mhihi:

Ама, че малоумен въпрос! :)

Ако колата е ежедневка ще си жертваш малко удобството на дърпане, удобството лоста да е на оригиналното място! Нито те ръга в ухото, нито имаш чак такъв проблем с дърпането...Само, дет е малко по-голямо усилието защото дърпаш нагоре, а не към теб! :)

О умното коми, я вникни кво съм писал и тогава изпъквай със знания :roll:

Тъпичкото, то! :) Вниквам, че искаш да сложиш дългио прав лост да ти ръга в ухото! :) :D :D :D

Не съм казвал по-лесно, казах, че се иска малко повече усилие, но е по-удобно за ежедневка!

ПП. За Пешката пояснявам, че гледам е бавен и не вява :mhihi: (ебавам се ся)... Възклицанието ми "ама, че малоумен въпрос" беше породено от разбирането ти, че на мястото на оригиналната ръчна се поставя хоризонтален лост на хидравличната такава! Не! Седи на оригиналното място, с що-годе идентична на заводската позиция ( вече според самите дадености на водача)...

Удобно е, защото колата в голяма или малка степен запазва заводския си вид, компактно, прибрано...Като за ежедневка! За усилието - вече казахме, може и да покажем нагледно - с 2 пръста се блокират ужасните терлици! ;)

Благодаря за вниманието! 8)

И въобще като хора, които не са виждали хидравлична ръчна, защо се обаждате? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 28 Сеп 2011, 23:06

GKuzmanov написа:Ако прочетеш темата, ще видиш че твоя ортак казва че е било по лесно за дърпане ! А относно това къде е по удобно не ми се спори с хора помогнали на милиони хора по света да могат да спират с 2 пръста !!!

П.П. Замисли се на кой коли се слага хидравлична ръчна !!!!
П.П.2 Явно доста дрифтъра са неподготвени :roll:, добре че се изказа един подготвен хидравличен гуро
БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ МЕ ПРОСВЕТЛИ :bowdown:

и да карал съм :wave:

хмм на кой коли се слага хидравлична ръчна ,принципно хората си слагат на бегачките ( така си наричат колите дет са по неподготвени от мойте евридеики ) а аз си слагам на всяка кола с която се возя

тва за неподготвените дрифтъри не го разбрах ама здраве да е :) иначе не съм казал че съм къвто и да е гуро въпроса е е има хора дето си карат с мойте ръчни и си им дреме...

П.П. аз когато съм правил кола за дрифт алекс матрикса още си пързаляше ладата без шпер :censored: иначе от опит ти обяснявам как се случват нещата никой не се е родил научен ,ама кво ли се опитвам да те просветля,обеснявам на човек дето си налепи лепенки през 2 см и твърди че е стикербомб :bchug:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Сеп 2011, 23:38

Колеги силно се надявам да продължите да спазвате добрия тон, както правите досега :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 29 Сеп 2011, 0:16

N.Mihaylovski написа:Колеги силно се надявам да продължите да спазвате добрия тон, както правите досега :)

съмняваш ли се в нас :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 29 Сеп 2011, 8:03

street_force написа:
GKuzmanov написа:Ако прочетеш темата, ще видиш че твоя ортак казва че е било по лесно за дърпане ! А относно това къде е по удобно не ми се спори с хора помогнали на милиони хора по света да могат да спират с 2 пръста !!!

П.П. Замисли се на кой коли се слага хидравлична ръчна !!!!
П.П.2 Явно доста дрифтъра са неподготвени :roll:, добре че се изказа един подготвен хидравличен гуро
БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ МЕ ПРОСВЕТЛИ :bowdown:

и да карал съм :wave:

хмм на кой коли се слага хидравлична ръчна ,принципно хората си слагат на бегачките ( така си наричат колите дет са по неподготвени от мойте евридеики ) а аз си слагам на всяка кола с която се возя

тва за неподготвените дрифтъри не го разбрах ама здраве да е :) иначе не съм казал че съм къвто и да е гуро въпроса е е има хора дето си карат с мойте ръчни и си им дреме...

П.П. аз когато съм правил кола за дрифт алекс матрикса още си пързаляше ладата без шпер :censored: иначе от опит ти обяснявам как се случват нещата никой не се е родил научен ,ама кво ли се опитвам да те просветля,обеснявам на човек дето си налепи лепенки през 2 см и твърди че е стикербомб :bchug:

По темата нищо не каза освен, че си бил направил 35 ръчни (с което се опитваш явно да накараш колегата да дойде при теб - ЕДИН ВИД СМЕШНА РЕКЛАМА СИ ПРВИШ)
Намеквам ти, че колегата щом иска да си направи вертикално лост-а иска да си прави колата за дрифт ! А за дрифт по удобно от вертикална ръчна НЯМА !!!! И МОЛЯ ТЕ СПРИ ДА МИ ПИШЕШ КАК СИ ПОМОГНАЛ НА МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА !!!!

П.П. Къде прочете да твърдя нещо за стикербомб :roll:
П.П.2 Аз събирам пари че 1 лев лепенка :mhihi: нали за толкова ги продавахте ? :mhihi:
П.П.3 Да ми покажеш нещото дето съм лепил през 2см. ?
П.П.4 Всичко най-добро д-р Ливайн :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 01 Окт 2011, 22:39

1 во ти си очевадно невменяем :nono:
2 ро направил съм следователно имам някакъв опит с нещата не си пиша на изуст
3 то събирай си .........и пак ако колегата не те беше отворил как се случват нещата ...
4 то незнам защо си мислиш че хидравлични ръчни се слагат само на коли за дрифт слагат се на какви ли не коли а що се отнася че няма по удобно от вертикална ръчна, всеки с вкуса си казала мухата и нахапала едно лайно :winky:
5 то благодаря подобно :weed: :ahah: относно др Ливайн не ми се коментира жалко изказване :nono:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 02 Окт 2011, 11:13

Имам и аз един въпрос с спортен колан на обикновенна седалка как реагират полицайте като видят колана ?
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Окт 2011, 11:53

Питах и Оги вчера. Обясни ми, че на 2 пъти са му правили проблем, ама ги е убедил, че тези за по-сигурни и т.н.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 03 Окт 2011, 9:07

p0wEr написа:Имам и аз един въпрос с спортен колан на обикновенна седалка как реагират полицайте като видят колана ?

мен са ми писали акт за без колан а карах с 5 точков сложен :) а иначе принципно за седалка имат право да ти спрат колата от движение под предтекст "промяна конструкция "

Предишна

Назад към Извън Темата