ЧРД на шПерко!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 11 Апр 2006, 16:36

Айде и от мене: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Апр 2006, 21:03

На патерица, на инвалидна количка :mhihi: жив и здрав да си изроде, мнага работа, малко жени и алкохол ти пожелавам :mhihi: :mhihi: :чрд: :чрд: :чрд: и да има повечко :yammy:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gery » 11 Апр 2006, 21:39

Иво написа:Фиестата ще е към Петък затва са се паза. Абе доволно съм се почерпил щом са след 5 мин. си легам и умирам :lol: Просто вече мога да съм на дърво и да пиша правилно :lol: Еволюция :lol: :lol: :lol: А и нещо честно казано не съм на кеф, не ми се празнува кой знае колко :confused:

Какво ще кажете да се съберем и да отпразнуваме всички рождени дни този месец,защото и аз съм от тази група :mhihi:

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 11 Апр 2006, 22:16

Поздрави и от мене на патерица ;) :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд:

Предишна

Назад към Извън Темата