Търся блог

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Търся блог

Мнение от Fixxxer » 29 Сеп 2011, 15:05

Здравейте. Търся си някакво пространство в интернет в което да мога да си запазвам разни снимки, видео, статии и т.н. , да си направя нещо като архив в интернет. Посетих няколко блога и майспейс ама или аз не мога да се оправям с тях или те нямат опциите от които се нуждая. А те са:
- като кача снимка или видео клип, да не се смачкват ами да са в оригинален размер;
- шаблона (бекграунда) да се направи по мой избор, в смисъл ако може от някакви мои снимки да го създам, те да са самият бекграунд, един вид визията на страницата;

Ако някой се занимава с такива работи и не му представлява голяма трудност да ми подскаже и да ме насочи, ще съм му много благодарен.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Търся блог

Мнение от Kroki » 29 Сеп 2011, 15:07

http://www.piczo.com

http://www.dido-and-friends.piczo.com/?cr=5 - това е моят, правих го в 5 клас :mhihi:

пп сега съм 12-ти :mhihi:
Последна промяна Kroki на 29 Сеп 2011, 20:04, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 29 Сеп 2011, 15:28

Fixxxer написа:- като кача снимка или видео клип, да не се смачкват ами да са в оригинален размер;
- шаблона (бекграунда) да се направи по мой избор, в смисъл ако може от някакви мои снимки да го създам, те да са самият бекграунд, един вид визията на страницата;

Безплатна платформа не вярвам да ти даде тези опции. Най-добре да се бръкнеш с 50 лв за домейн и хост и да си направиш блог/сайт с wordpress

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 29 Сеп 2011, 15:46

Мерси много момчета. Засега ще пробвам този на Кроки, че нямам време да правя мой собствен. Мерси отново! :bchug:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 29 Сеп 2011, 15:52

Един фрий хостинг в дата-та примерно или в хит-а. Праскаш една джумла, къстъмайзваш малко, както ти е кеф и тва е.

Другия вариант - компа ти е 24/7 пуснат. Хостваш си всичко на компа директно както ти е удобно - кеф ти php, кеф ти джумла, кеф ти нещо друго. През web redirecting връзваш компа да е видим в нета и тва е. Можеш да замениш компа с някоя стара щайга да го ползваш като уеб сървър.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Touring '96

Мнение от georgivar » 29 Сеп 2011, 17:00

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 29 Сеп 2011, 20:10

xpl0d написа:Един фрий хостинг в дата-та примерно или в хит-а. Праскаш една джумла, къстъмайзваш малко, както ти е кеф и тва е.

Другия вариант - компа ти е 24/7 пуснат. Хостваш си всичко на компа директно както ти е удобно - кеф ти php, кеф ти джумла, кеф ти нещо друго. През web redirecting връзваш компа да е видим в нета и тва е. Можеш да замениш компа с някоя стара щайга да го ползваш като уеб сървър.

:bowdown: юбопитно :idea: :arrow: я по-подробно дай :bchug:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 29 Сеп 2011, 22:16

EBEEMVACIA написа:
xpl0d написа:Един фрий хостинг в дата-та примерно или в хит-а. Праскаш една джумла, къстъмайзваш малко, както ти е кеф и тва е.

:bowdown: юбопитно :idea: :arrow: я по-подробно дай :bchug:

Ако си кодер слагаш php платформа - php, apache, mysql или майкрософт варианта - ASP, IIS и SQL примерно. Правиш си сайта, пускаш уеб сървъра - apache или IIS. Регваш си някъде безплатен домейн, примерно тва е един много известен сайт за подобни интервенции - http://www.no-ip.com/services/managed_d ... c_dns.html. Примерно си си регнал ebeemvacia.no-ip.com, посочваш си IP-то и там някакви други настройки имаше. С помощта на този сайт, когато компа ти е включен някой като щракне ebeemvacia.no-ip.com ще се отваря сайта, който си хостнал и създал на компа си. Сега тук има малка особеност. Ако си с динамично IP трябва да си сложиш един клиент пак от този сайт, който автоматично ъпдейтва IP-то ти. В общи линии тва е. Ако не ти се занимава праскаш една джумла и спестяваш първите стъпки и конфигурациите първоначални и отиваш почти директно на регистрация на домейн.
Изображение

Назад към Извън Темата