Качество на нафтата и бензина от реномирани бензиностанции.
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jivko_t
- Потребител
-
- Кара: 320 д /00
Re: Качество на нафтата и бензина от реномирани бензиностанции.
Аз две години карах само с ОМВ веднъж напълних резервоара с v-power дизел и хвърлих гнп.
Може и да е пълно съвпадение,но аз повече там с дизелов автомобил не стъпвам.
Може и да е пълно съвпадение,но аз повече там с дизелов автомобил не стъпвам.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ропмертрол е най-добре. Просто всички др. бензиностанции съм пробвал и в СФ дава 14-15 и нагоре. От скъпите нафти всичките са ок, само на еко още не съм пробвал скъпата.
Просто избягвайте да сипвате обикновена нафта. Най-често е омешана с нещо гнусно.
Просто избягвайте да сипвате обикновена нафта. Най-често е омешана с нещо гнусно.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
От Шел-а на бул.България ми се повръща. А съм много доволен от А95 на Петрол при Пирогов 

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
За ОМВ имам наблюдения на Горубляне - нафта от там никога повече ! А бензин А95 сипвам на Шел Красна Поляна и по конкретно 2-ра колонка , и определено имам осезаема разлика и във вървенето и във разхода 

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Колеги, понеже е доста субективно и всеки е доволен или недоволен от различна бензиностанция, предлагам да направим тест. Преди време момчетата от офроуд форума го бяха направили. Пълним с нафта малки бутилки от минерална вода от различни бензиностанции, надписваме ги и ги слагаме в някоя камера на студено. Така ще видим при каква температура замръзват. Естествено не сме лаборатория и не можем да определим всички качества, но пак е нещо. На мен миналата зима ми замръзна нафтата сипана от Лукойл и това повреди помпата за средно налягане 

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
В Плевен и на двата Шел-а е под всякаква критика обикновения 95!
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
От Варна по посока Бургас-Петрола в с.Рудник, оттам нито газ, нито бензин повече просто са пълна трагедия... А за в рамките на Варна разликите според мен не са кой знае какви
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Projektzwo написа:В Плевен и на двата Шел-а е под всякаква критика обикновения 95!
Също така миналата година сипах 98 от Лукойла на изхода за София... Тя колата се чудеше дали да не загасне.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Имам някакви наблюдения върху ОМВ-то на опълченска.
До преди месец не ми правеше впечатление но от 3-4 седмици със 20лв минавам 72-5км, което преди беше непосилно
също така ми се наложи един ден да сипя на Еко (това на Пражка пролет) и гледах гледах и викам аре ще сипа по скъпото и като, че ли имаше ефект ! Тия дни ще ида пак да го пробвам (ефект от към вървеж, за изминати км. не мога да кажа).
Не съм доволен от шел-а на Сливница м/у опълченска и улицата дето слиза от затвора .... като сипах там имам чуството че колата ми се превърна в 316ка ....
До преди месец не ми правеше впечатление но от 3-4 седмици със 20лв минавам 72-5км, което преди беше непосилно

Не съм доволен от шел-а на Сливница м/у опълченска и улицата дето слиза от затвора .... като сипах там имам чуството че колата ми се превърна в 316ка ....

- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пичеловка
Jim Beam написа:Projektzwo написа:В Плевен и на двата Шел-а е под всякаква критика обикновения 95!
Също така миналата година сипах 98 от Лукойла на изхода за София... Тя колата се чудеше дали да не загасне.
Колкото и тъпо да е - в Плевен съм най-доволен от Генимекс и Петрол-а на Балканстрой

uCnaHeTcA написа:gromovich написа:3. Искам да подчертая, с цел да се избегне рекламата, колегите при публикуването на мненията си да отразяват бензиностанциите, от които НЕ СА ДОВОЛНИ. Изборът след това кой, къде да зарежда си остава личен.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ай стига, поредната тема... да не е сезонна тая раота... 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2