ИЗТРИХА ГРУПАТА Смърт за "цар" Киро във Фейсбоклук-а
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ИЗТРИХА ГРУПАТА Смърт за "цар" Киро във Фейсбоклук-а
С което напълно за пореден път се убеждавам, че това е долно манипулативно измекярско чифутско ченгеджийско творение....за Фейсбоклук-а става въпрос
Иначе "главния" доносник това да стане е "героят" и "заслужилия БЪЛГАРИН" някъв си IT миндил г-н Еленко Еленков. Ето тук си се хвали - "GREAT SUCESS!!!1 Групата "смърт за цар Киро е свалена от Facebook". Вземете това, 60 000 българи
http://twitter.com/#!/elenko"
Повече за господин миндила: Еленко Еленков преподава нови медии в СУ “Св. Климент Охридски”.
Отговаря за съдържанието на сайтовете на в. “Дневник”, в. “Капитал” и др. Завършил е английска филология.
мениджър проекти, Икономедиа. Ако някой знае още да сподели.
Как мислите, правилно ли е постъпило това плъхче? (на такъв си мяза от снимките
)

Иначе "главния" доносник това да стане е "героят" и "заслужилия БЪЛГАРИН" някъв си IT миндил г-н Еленко Еленков. Ето тук си се хвали - "GREAT SUCESS!!!1 Групата "смърт за цар Киро е свалена от Facebook". Вземете това, 60 000 българи

Повече за господин миндила: Еленко Еленков преподава нови медии в СУ “Св. Климент Охридски”.
Отговаря за съдържанието на сайтовете на в. “Дневник”, в. “Капитал” и др. Завършил е английска филология.
мениджър проекти, Икономедиа. Ако някой знае още да сподели.
Как мислите, правилно ли е постъпило това плъхче? (на такъв си мяза от снимките

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: ИЗТРИХА ГРУПАТА Смърт за "цар" Киро във Фейсбоклук-а
Аз се чудя как каквото не им е изгодно бива изтрито ? на първо време се сещам само за 3 начина... да се принуди създателя й , да се свържат с управлението на ФБ (но тука не съм сигорен как стават нещата) и трето хакване...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Подава се репорт към администрацията на fb, че дадената група е с обидна, расистка или прокламира насилие. В случая последното, предполагам. Екипът им трябва да е събрал доста опит в бързото премахване на такива.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
смъртта не е най-лошото наказание...
3 доживотни без право на помилване по ме кефи

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Па като го видях на снимката в твитъра, кюмюрче ми са чини 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
vicho написа:смъртта не е най-лошото наказание...
И да го хрантутят с данъците на хората...ТЦ от мен.
А и съм 100% убеден,че ако се стигне до прибиране то ще е като на Митьо Очите.Всички знаят при какви условия лежи той

Хубаво е да се върне смъртната присъда.Вярващ съм и знам,че никой няма право да отнема човешки живот,но хората достигат все по-големи и смятани за невъобразими нива на наглост,злина,непукизъм,чувство за безнаказаност и чувство,че той е Господ.Няма друг начин просто да влязат нещата малко в час.

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
PIONEER написа:...
има много по-умни хора от теб и мен, които са измислили, че смъртното наказание не е решение!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
vicho написа:PIONEER написа:...
има много по-умни хора от теб и мен, които са измислили, че смъртното наказание не е решение!
да не ти се налага сам да се убедиш,че си е добра алтернатива смъртното

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Ами логично е да се изтриват такива групи и мнения. Правилата на сайтове и форуми не знам дали сте чели. Извън правилата е. Може да заслужава това "цар" Киро но не е там мястото да се създава такава група. Просто е извън правилата.
И всичко покрай тези случки е против правилата. Като почнем още от подпалването на къщата на Киро. Е какво стана в край на сметка. НИЩО!! Защото тези които трошиха, палиха обръщаха и бяха "справедливо разярени" ги прибраха някой от тях в ареста. "Цар" Киро си взе парите от застраховката на палата. И в край на сметка нищо съществено не се получи, освен че се разбуниха духовете и в другите градове.
Е във Варна какви бяха тези мизерии не знам. Какво толкова са направили циганите от Максуда тези дни, че да се стига до тези протести, които бяха на крачка да стигнат до безредици. Все пак щом Жандармерията беше там, не са били само за красота.
А представете си какво щеше да стане ако наистина се беше стигнало до боеве във Максуда. То ако бяха слезли ударни групи от Каменар, можеше да стане доста грозна картинка. И всичкото това защо?? Защото е против правилата да се правят такива протести. Ако беше мирен протест, то тогава щеше да се вземат някакви мерки и да се обърне внимание на исканията. А то стана точно обратното взеха се мерки срещу протестиращите защото те правят размириците в момента.
Парадокса е, че не харесваме циганите и това което правят, а ние правим цигански работи.
И в край на сметка какви са исканията в този протест? Да не стане като с бензина. Имаше искания които просто беше невъзможно да се изпълнят.
Е все пак взеха се някакви мерки но в момента не е по-различна цената на горивата от преди протеста. Пропан-бутана е на 1.35лв. Бензина и нафтата - 2.44лв. Еми честито!
Така че освен мирни протести друго не трябва да се прави, защото се губи смисъл от исканията.
И всичко покрай тези случки е против правилата. Като почнем още от подпалването на къщата на Киро. Е какво стана в край на сметка. НИЩО!! Защото тези които трошиха, палиха обръщаха и бяха "справедливо разярени" ги прибраха някой от тях в ареста. "Цар" Киро си взе парите от застраховката на палата. И в край на сметка нищо съществено не се получи, освен че се разбуниха духовете и в другите градове.
Е във Варна какви бяха тези мизерии не знам. Какво толкова са направили циганите от Максуда тези дни, че да се стига до тези протести, които бяха на крачка да стигнат до безредици. Все пак щом Жандармерията беше там, не са били само за красота.
А представете си какво щеше да стане ако наистина се беше стигнало до боеве във Максуда. То ако бяха слезли ударни групи от Каменар, можеше да стане доста грозна картинка. И всичкото това защо?? Защото е против правилата да се правят такива протести. Ако беше мирен протест, то тогава щеше да се вземат някакви мерки и да се обърне внимание на исканията. А то стана точно обратното взеха се мерки срещу протестиращите защото те правят размириците в момента.
Парадокса е, че не харесваме циганите и това което правят, а ние правим цигански работи.
И в край на сметка какви са исканията в този протест? Да не стане като с бензина. Имаше искания които просто беше невъзможно да се изпълнят.
Е все пак взеха се някакви мерки но в момента не е по-различна цената на горивата от преди протеста. Пропан-бутана е на 1.35лв. Бензина и нафтата - 2.44лв. Еми честито!
Така че освен мирни протести друго не трябва да се прави, защото се губи смисъл от исканията.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
На мен друго ми е интересно. В Либия, Египет, Тунис и прочие протестите бяха организирани и хората черпеха информация пак от т.нар. "социални мрежи". Как па там не се намериха некой да ги "докладва" и да трият наред бе мамка им доносническа
???!! Нормално е такива протести да не са по правилата, породени са от действия, които също не са по правилата. Създава се напрежение, има ОГРОМНО недоволство сред хората и се почва
Когато това недоволство ескалира по такъв начин определени искания не може да има, защото отначало има еуфория след това нещата се успокояват и излиза на преден план същината на проблема. При нас обаче всичко угасва в зародиш и не се стига до същината
И винаги се намира по някой Посерко Еленко да се направи на пацифист 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
vicho написа:смъртта не е най-лошото наказание...
Или като американците, 370 години затвор, при добро поведение излизаш след 185

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
@Е34:
Защото призивите към физическа саморазправа с дадена личност трудно могат да се сравняват с призивите за легитимни протести срещу държавното управление. Едното е нормално и допустимо в цивилизована държава, другото не е. Ще се сетиш ли сам кое кое е или трябва аз да ти го кажа? Между другото, с подобни изказвания изкарваш Либия по-цивилизована от България, което си е обидно. Особено предвид начина, по който либийците проведоха процеса срещу нашите медички.
Защото призивите към физическа саморазправа с дадена личност трудно могат да се сравняват с призивите за легитимни протести срещу държавното управление. Едното е нормално и допустимо в цивилизована държава, другото не е. Ще се сетиш ли сам кое кое е или трябва аз да ти го кажа? Между другото, с подобни изказвания изкарваш Либия по-цивилизована от България, което си е обидно. Особено предвид начина, по който либийците проведоха процеса срещу нашите медички.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Feanor написа:призивите към физическа саморазправа с дадена личност трудно могат да се сравняват с призивите за легитимни протести срещу държавното управление. Едното е нормално и допустимо в цивилизована държава, другото не е. Ще се сетиш ли сам кое кое е или трябва аз да ти го кажа?

ПС Иначе бай ви Еленко малко на бай ви Антонио ми мяза в мутрата

А като му гледам работните постижения си мисля, че плюещите го трябва доста още да го гонят, за да го стигнат

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Изтриха и още една вчера. Нещо от рода на "Подкрепа за задържаните в Катуница"... Сега има нова група с подобно име, но съм сигурен, че е нова, защото в тази има 3500 човека, а в старата имаше 60 000

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2