някой е прекалил с руските знамена ?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Re: някой е прекалил с руските знамена ?
]еййй, някой да ви драсне клечката с една снимка и веднага палите....
Знамената са по повод откриването на архитектурно-мемориален комплекс "Военноморска слава на Русия".Събитието е включено в програмата на първия българо-руски обществен форум "Духовни коридори: България-Русия-Европейски съюз-2011".Форумът е посветен на 220-ата годишнина от победата на руския черноморски флот, командван от адмирал Ушаков над османския флот, станала предвестник на освобождението на България. На Калиакра има и паметник на генерал Ушаков от години...
А тази снимка просто е от тържественото откриване на новият паметник-мемориал, където нормално тъй като се отдава почит на руския флот и войски, да има много руски гости и затова са толкова много знамената...
По принцип тези знамена не седят на Калиакра и никой не развява руски, гръцки и таджикистански знамена просто ей така...
тва е и самият паметник-мемориал
[/b][/color]

Знамената са по повод откриването на архитектурно-мемориален комплекс "Военноморска слава на Русия".Събитието е включено в програмата на първия българо-руски обществен форум "Духовни коридори: България-Русия-Европейски съюз-2011".Форумът е посветен на 220-ата годишнина от победата на руския черноморски флот, командван от адмирал Ушаков над османския флот, станала предвестник на освобождението на България. На Калиакра има и паметник на генерал Ушаков от години...
А тази снимка просто е от тържественото откриване на новият паметник-мемориал, където нормално тъй като се отдава почит на руския флот и войски, да има много руски гости и затова са толкова много знамената...
По принцип тези знамена не седят на Калиакра и никой не развява руски, гръцки и таджикистански знамена просто ей така...
[/b][/color]

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
kOnPuBkA написа:[color=#8000BF][b]еййй, някой да ви драсне клечката с една снимка и веднага палите....
Май им затвори устите на всичките!Никой не се поинтересува наистина защо са сложени,а веднага започнаха да плюват и обиждат! Нещо против рустаците ли имате, добре че са те на 60 % от гостуващите ни лято туристи , че на нашето Черноморие май повечето българи са се отказали да идват!
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Stoevro's wife написа:... добре че са те на 60 % от гостуващите ни лято туристи , че на нашето Черноморие май повечето българи са се отказали да идват!
... аз какво да ходя на почивка, като тази година отидох и в стаята не ми бяха сменени чаршафите. Направихме оплакване на рецепцията и те... "ааа ми то ние не ги сменяме всеки ден"

Имаше дълги женски косми по пода

Оказа се, че познавам задочно мениджъра на хотела. Звъняхме му, "ше опрая нещата" , каза човека и нищо не направи...
И това за 60лв на вечер

Направо ми се отщя да ходя да им давам пари на разни ... идиоти...
Въпреки това си изкарах повече от добре, ама защо да е така?!?
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Точно тръгвах когато видях това събитие, доста хора имаше.Минах на бързо за да се кача в колата и да тръгна но ми направи впечатление, че се говорeше предимно за "турците" и най-вече "колко добри хора са". Доста се наблегна над тях.Голяма част от хората бяха от " мургавата" общност.
Имам няколко снимки, но качването нещо се дърпа
Имам няколко снимки, но качването нещо се дърпа

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2