Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Valentin_Peev написа:http://play.novatv.bg/play/255161/
Кеворкян
Божидар Димитров беше по-професионалния събеседник. Кеворк....си е просто журналист

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Него не го гледах, че много изнервящо говори! После ще си го пусна.
п.п. ех как ме е яд, че заради тебе изгледах глупостите на дъртия комунист
п.п. ех как ме е яд, че заради тебе изгледах глупостите на дъртия комунист

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
http://www.sportal.bg/news.php?news=327762
Фенове от Румъния: Стани, стани юнак Балкански! Напред, българи!
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
ineedmoney написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=327762
Това много ми хареса

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Пуснах една муха за един трансперант на фенклуба на ЦСКА, да видим дали ще я изпълнят утре на мача

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
ето един хубав коментар от този линк по въпроса

Красимир Коларов · Най-добър коментатор · Burgas, Bulgaria
И румънците се чудят къде да си денат мангала. Словак ли беше словенец ли искаше отделна държава само за цигани. Франция, Холандия и Швейцария пропищяха. Заради манго не ни искат в Шенген. И нас и мамалигата. Но с протести не става. Лесно е да крещиш глупости, но това не решава проблема, който е общоевропейски. Трябва да се учим от опита на Америка, която за един век направи от чичо Том президент. Като го накара да работи и да учи. С много тояга и малко морков. Ние опитваме само с моркова.

drago_pavlov написа:просто не мога да си представя, че има хора толкова пламенно защитаващи идеята, че "со кротце, со благо" ще се постигне нещо...
Щом ти е бедна фантазията (за интелектуални потенциал не знам, защото не те познавам) - ето ти нагледен пример:
http://news.plovdiv24.bg/292109.html
Хиляди хора протестират мирно, но непримиримо!
Предимно млади хора, които са бъдещето на България.
Футболни врагове се обединяват в името на България!
Конкретни, логични и немалоумни искания.

Истинските европейци правят така и аз напълно подкрепям този начин на активно изразяване на гражданска позиция!

А който иска - нека хвърля камъни, пали и троши - както би направил всеки средностатистически талибан или прост мангал

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:drago_pavlov написа:просто не мога да си представя, че има хора толкова пламенно защитаващи идеята, че "со кротце, со благо" ще се постигне нещо...
Щом ти е бедна фантазията (за интелектуални потенциал не знам, защото не те познавам) - ето ти нагледен пример:
Хиляди хора протестират мирно, но непримиримо!
Предимно млади хора, които са бъдещето на България.
Футболни врагове се обединяват в името на България!
Конкретни, логични и немалоумни искания.
![]()
![]()
![]()
Истинските европейци правят така и аз напълно подкрепям този начин на активно изразяване на гражданска позиция!![]()
А който иска - нека хвърля камъни, пали и троши - както би направил всеки средностатистически талибан или прост мангал
Ти си жестокия пример за това колко зле е човек да бъде с покорен глас.
Къде в европа всъщност видя мирен протест? Гърция, Италия, Франция, Англия? Къде?
Но зарежи това, като уж начетен човек би следвало да знаеш каква е разликата между Българина и французина например? Да чисто идеологически и поведенчески модел, доста различен. Ако направиш малко съпоставка с последните 20г., ще разбереш... тоест надявам се да разбереш, защо мирните протести не водят до нищо, абсолютно нищо.
///peter написа:Ти си жестокия пример за това колко зле е човек да бъде с покорен глас.
Къде в европа всъщност видя мирен протест? Гърция, Италия, Франция, Англия? Къде?
Но зарежи това, като уж начетен човек би следвало да знаеш каква е разликата между Българина и французина например? Да чисто идеологически и поведенчески модел, доста различен. Ако направиш малко съпоставка с последните 20г., ще разбереш... тоест надявам се да разбереш, защо мирните протести не водят до нищо, абсолютно нищо.
Начи първо нека изясним нещо - силно се надявам, че не слагаш знак на равенство между непокорство и вандалщини.
Аз лично съм на мнение, че културните хора постигат целите си с напоритост (и непокорство да речем), но по цивилизован начин.
След това ако изключим ония делебогъзести аборигени, с които граничим на юг - всички вандалщини в изброените от теб държави, бяха дело на талибансаката утайка, живееща в тези страни - живееща, но всъщност по-скоро преживяща - и това категорично НЕ във вековните традициите на тези държави. Дошъл примерно далечен роднина на Зидан във Франция и решил, че социалните помощи му били малко и - давай да запалим Париж както прави всеки уважаващ себе си талибан ако не от Афганистан, то поне от северна Африка.
И мирните протести не съм съгласен, че не водят до нищо. Точно обратното - насилствените не са довели до нищо (поне откакто аз съм роден)

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Знаеш ли, интересно ще ми бъде а и предполагам на голяма част от аудиторията във Извън темата, да разберем как виждаш ти един "peace and love" протест в България. Но искам да кажеш и как виждаш политиците, заедно с нас как всички задружно сме се хванали за ръце пред парламента и пеем песни за благоденствие на държавата
Съвсем сериозно...

Съвсем сериозно...
///peter написа:Знаеш ли, интересно ще ми бъде а и предполагам на голяма част от аудиторията във Извън темата, да разберем как виждаш ти един "peace and love" протест в България. Но искам да кажеш и как виждаш политиците, заедно с нас как всички задружно сме се хванали за ръце пред парламента и пеем песни за благоденствие на държавата![]()
![]()
Съвсем сериозно...
Пффффф, тук за политически протест ли говорим или за гей парад?!

Съвсем сериозно - ето един протест, който се вписва в графата "цивилизовани":
Заглавието "4000 на площада показаха, че Пловдив е обединен и непримирим" мисля достатъчно добре говори за това дали е имало "peace and love" и песни за благоденствие

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
///peter написа:Знаеш ли, интересно ще ми бъде а и предполагам на голяма част от аудиторията във Извън темата, да разберем как виждаш ти един "peace and love" протест в България. Но искам да кажеш и как виждаш политиците, заедно с нас как всички задружно сме се хванали за ръце пред парламента и пеем песни за благоденствие на държавата![]()
![]()
Съвсем сериозно...
и пламъчета със запалките да възпроизведем за повече настоятелност

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
flame написа:///peter написа:Ти си жестокия пример за това колко зле е човек да бъде с покорен глас.
И мирните протести не съм съгласен, че не водят до нищо. Точно обратното - насилствените не са довели до нищо (поне откакто аз съм роден)
тука /париж/ , пролетта едни медицински сестри стачкуваха /спряха работа/ за по-големи заплати и по-добри условия на работа и никой не ги отчете ...един месец по-късно , същите блокираха някаква главна пътна артерия и тогава ония с щитовете като дойдоха и за 15 мин. ги разпратиха по домовете и случката беше класирана

хайде сега да видим , ако същата стачка беше извършена от далечните роднини на Зидан , как би завършила и какви щяха да са последиците и най-важното - решенията на управляващите ?
боли ме кой как ще протестира , важното е да е ефикасно !!!
Аз не мога да разбера, защо винаги като се протестира трябва да е като на война между нас и полицията. Ако ние победим правителството пада, а ако те нас всичко си е по старо му. Просто няма нормален начин правителството в България да падне без кръв, никой от парламента не пуска милиона просто така