Пит Бул
Модератор: Общи модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Пит Бул
Прав си, че винаги има изненади
но ротвайлера беше с претенциите на боец, а стафа на приятелчето си беше най-обикновенно домашно куче. Самия бой беше предизвикан от собственика на ротвайлера, който пусна кучето срешу стафа (той беше на повод, без намордник). Този стаф никога дотогава не се беше бил срещу куче, но само за секунди свали ротвайлера на земята и му откъсна главата - отнякъде просто знаеше какво трябва да направи и го направи моментално... винаги съм си мислел, че бойните кучета просто имат нещо вродено в тях...

Si non confectus, non reficiat.
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Моето куче се е сбивало съвсем инцидентно и то по моя немърливост или заблейване.
Никога не бих допуснал умишлено сбиване между кучета. За мен това е престъпление.
Доволен съм от Ротьото, защото за разлика от немската ми овчарка (предишното куче), пуска другото куче, когато то се предаде.
Имаше само един по-сериозен инцидент с мъжки лабрадор преди около година (много тъпа порода за мен), счупи му предния крак. Лабрадора нещо си беше повярвал, защото имаше и две женски наоколо и самия той атакува пръв, моя си беше на повод.
За бой с кучета много примери могат да се дадат и нито един няма да е меродавен. Нагледал съм се на такива простотии и съм отвратен до дъното на душата си.
Никога не бих допуснал умишлено сбиване между кучета. За мен това е престъпление.
Доволен съм от Ротьото, защото за разлика от немската ми овчарка (предишното куче), пуска другото куче, когато то се предаде.
Имаше само един по-сериозен инцидент с мъжки лабрадор преди около година (много тъпа порода за мен), счупи му предния крак. Лабрадора нещо си беше повярвал, защото имаше и две женски наоколо и самия той атакува пръв, моя си беше на повод.
За бой с кучета много примери могат да се дадат и нито един няма да е меродавен. Нагледал съм се на такива простотии и съм отвратен до дъното на душата си.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вие ги почнахте съвсем по рибарски, счупени крака, разпрани кожи.. зъбите на кучето не са нож и захапката не е менгеме.
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
bum_bum написа:Вие ги почнахте съвсем по рибарски, счупени крака, разпрани кожи.. зъбите на кучето не са нож и захапката не е менгеме.
Нямах апарат под ръка дoкато ставаше въртележката, да снимам лежерно и да докажа твърдението си, та затова ми затрий тая част от мнението.

http://www.youtube.com/watch?v=ADDxe24ud90

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
bum_bum написа:Вие ги почнахте съвсем по рибарски, счупени крака, разпрани кожи.. зъбите на кучето не са нож и захапката не е менгеме.
Това да не ти е пинчер

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d

ПП: Това е моето кутренце като беше на 4 месеца- сега е на година и 7 месеца http://go6o86lud.snimka.bg/other/pic.467020.17106900
To be the best, you have to fight to beat the best !!!
MAFID написа:Здравейте,искам да ви попитам някой от вас дали знае как да си тренирам пит була но не за бой просто да стане красиво куче с нрав на пазач.
Здравей, кучето ти на каква възраст е? Още от малко трябва да му създаваш навици, да знае кое може и кое не. Въоръжи се със здрави нерви, около възпитанието му. До 6 месец на моята англичанка й давах калций, за да нямат изкривявания по крачетата им. За храна мога да ти кажа, че диването я храня с най- висок клас храна, не се подлагвай да му даваш нискокачествена храна. Моята стана близо на една година, слуша единствено мъжа ми, защото знае при кого минават леготиите. Така, че ако ти е женска, знай че ще умира за теб!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
хаха леле колко глупости се изписаха тука просто не е реално изяждали бебета нападали хора а бе хора вие нормални ли сте честно ? На пича с немските овчарки само ще му кажа ,че по статистика от големите кучета най-вероятно да е да бъде нападнат стопанинът на немска овчарка.Просто не говори като не ти е ясно.Аз нямам питбул , но имам бултериер и за мойто куче чувам подобни глупости само искам да ви кажа ,че пита и була са може би най-привързващите се към стопанина си кучета и са готови да умрат за теб.Престанете с глупостите а,че има злобни питове има тва е до стопанин,мойто куче не е злобно , но ако ми се разлаят 3-4 улични пумяра се озлобява ,но това не значи да го пусна и да ги изяде не знам защо хората ги е страх от питове и булове домашни а не от уличните кучета който се движат по 5-6 и лично мен са ме нападали поне 10 пъти ? Моля ви хора престанете да четете глупости в нета и да вярвате на сичко
Ето едно доказателство колко са страшни тези кучета 
http://vbox7.com/play:70ae2112bf

- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
To6oo написа:хаха леле колко глупости се изписаха тука просто не е реално изяждали бебета нападали хора а бе хора вие нормални ли сте честно ? На пича с немските овчарки само ще му кажа ,че по статистика от големите кучета най-вероятно да е да бъде нападнат стопанинът на немска овчарка.Просто не говори като не ти е ясно.Аз нямам питбул , но имам бултериер и за мойто куче чувам подобни глупости само искам да ви кажа ,че пита и була са може би най-привързващите се към стопанина си кучета и са готови да умрат за теб.Престанете с глупостите а,че има злобни питове има тва е до стопанин,мойто куче не е злобно , но ако ми се разлаят 3-4 улични пумяра се озлобява ,но това не значи да го пусна и да ги изяде не знам защо хората ги е страх от питове и булове домашни а не от уличните кучета който се движат по 5-6 и лично мен са ме нападали поне 10 пъти ? Моля ви хора престанете да четете глупости в нета и да вярвате на сичкоЕто едно доказателство колко са страшни тези кучета
Много добре казано колега

alx ви го каза, пред фактите и боговете мълчат, не знам кого се опитвате да убедите като има стотици инциденти. все едно да кажеж, че на мангала не му е в кръвта да краде, е има и такива, ама са 0,1%.
не бих си оставил детето и до немска овчарка, животните са непредвидими, а ако някой си държи детето до бойна порода кучета, октровенно го мисля за наивен
не бих си оставил детето и до немска овчарка, животните са непредвидими, а ако някой си държи детето до бойна порода кучета, октровенно го мисля за наивен
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Не го озлобявай умишлено,да не направи някоя беля и поле да носиш последствията.
Не му давай свиркащи играчки да ги яде,не го учи да се катери по дървета,не го учи на агресия към други животни(той си я има по наследство)учи го да не им обръща внимание.А за пазач мисля че не е проблем(те кучетата си пазят територията,освен някакви извращения като Мопс и тем подобни.
Гледай"Говорещия с кучета"
много помага във възпитанието на кучето!
Не му давай свиркащи играчки да ги яде,не го учи да се катери по дървета,не го учи на агресия към други животни(той си я има по наследство)учи го да не им обръща внимание.А за пазач мисля че не е проблем(те кучетата си пазят територията,освен някакви извращения като Мопс и тем подобни.
Гледай"Говорещия с кучета"

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пит Бул
Много повече пинчери,булонки и др дребни породи хапят по-често от питбула. Разликата е там, че на месец има примерно 100 ухапани от други породи за които никой не знае,щото им няма нищо. Едно ухапване от питбул или др едра порода обаче се разчува и от там идва психозата. Добре възпитания питбул е напълно безопасно куче и за хара и за всякакви др животни.
acer написа:alx ви го каза, пред фактите и боговете мълчат, не знам кого се опитвате да убедите като има стотици инциденти. все едно да кажеж, че на мангала не му е в кръвта да краде, е има и такива, ама са 0,1%.
пред фактите и боговете мълчат,сериозно ти вярваш ли си ? Вземи си такова куче и такова куче гледай го ако си достатъчно отговорен и разумен и да видим дали ще те изяде и не ми говори изобщо за факти.Това не са някви пумяри който всеки може да гледа иска се отговорност това ,че една голяма част от стопаните им са малоумници не значи ,че кучетата са лоши.А относно детето пак казвам ако си разумен какъв проблем има,не би си оставил детето до питбул ,но би го оставил до пинчер нали ?
Аз мисля ,че ти самия си наивен и това си е само твои проблем,нищо лично към теб, но просто спри с глупостите разбирам да го казва един отговорен човек гледал тази порода ,а не някой селски тарикат който го е взел да се прави на гъзар пред пичетата ,че има питбул а по-голямата част от собствениците за жалост са такива ,затова когато порастнеш и си вземеш такова куче естетвено ако икаш тогава може да ги казваш тези неща

- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
MAFID написа:Докаде стигна тази тема...
То няма лошо... В споровете се раждала истината... И аз сега съм в една дилема за едно такова, не много уважавано от народа куче, но не и питбул, а именно ротвайлер, но... летс сий...