Бокс..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бокс..

Мнение от Витанов » 05 Юли 2011, 16:11

boksioraE39 написа:http://www.youtube.com/watch?v=tqiUkVf5Dj0

ехее.. нашия го смазаха от бой, а не е някакъв аматьор.. ето малко инфо за него:

Албен Белински е първият световен шампион на България по кик-бокс!

Той е и първият шампион на България от "Свободни боеве" през 1989 г. През 1991 г. в Париж става първият български световен шампион по кик-бокс, а на следващата година и европейски шампион за професионалисти! Белински е многократен победител в "свободни двубои"; изиграл е около 100 мача, при почти всички от тях печели с нокаут. Има и 7 срещи като професионален боксьор в тежка категория, пет от които е спечелил с нокаут.

от тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%BA%D0%B8
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 05 Юли 2011, 17:35

http://www.youtube.com/watch?v=x6JBHvPn ... r_embedded
за каква дефанзива си говориме на 0:40 секунда... Дефанзивата на Кличко е да бяга назад по време на удари никаква дефанзива, атаката му е от 2 комбинаци. Май за това не се получи хубав мач.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 05 Юли 2011, 17:46

До сега търси клипче в което има събраните моменти в който и Деивид Хей удря? :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 05 Юли 2011, 21:22

Е какво да търся те горе доло всички клипове са му такива, на Кличко няма смисъл да търся че и неговите всички мачове са такива. Аз не знам кой харесва да гледа такъв бокс като неговия.
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 05 Юли 2011, 22:15

Някой нещо да сподели за Рой Джоунс,че не знам дори по кое време се е бил нито нищо...Но съм гледал негови клипове и ... :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 05 Юли 2011, 22:39

http://www.youtube.com/watch?v=kMhzGByK ... re=related
Стара класика, тука не се гонят за да се ударят, а истински бокс. Ивендер ми е един от любимците, много се движи, уникална дефанзива, добри комбинации.... Не спира да се движи дори и 12 рунд....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 04 Сеп 2011, 17:31

За да не отварям нова тема, да питам.. някой знае ли дали ще дават по телевизията световното първенство в Баку и ако да, по коя телевизия? Определено ще е интересно да се гледа!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e53 3.0 d

Мнение от go6o_lud » 06 Сеп 2011, 13:27

Колеги аз не видях някой да спомене Александър Поветкин или Руслан Чагаев. Двама много добри боксьори в тежка категория, Валуев също. Иначе Флойд Мейуедър Джуниър, Мани Пакиао, Оскар Де ла Ойа. Тренирал съм близо 3 години, в НСА трениьор ми е бил Андрю Михайлов (топчето), но благодарение на момчетата от отбора научих доста също. Трнирал съм няколко пъти и в академик при Марин Чонгов- мефата, а също и при мои приятели треньори като Никола Николов и Тома Томов преди в лукойл иккен :)Имам много спаринги с участници в нациоанлния отбор (дори с капитана на националния отбор в момента Александър Александров), но не съм участвал на състезания за сега..Даже в момента съм сформирал малка групичка тук в моя роден град и провеждам тренировки по бокс в една стара училищна зала само с няколко чувала, малко тежести и много воля :mhihi:

П.П. Обърнете внимание на Александър ПОветкин (белия лъв)
To be the best, you have to fight to beat the best !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Сеп 2011, 14:26

Сега чух, че утре вечер, ще има среща между Клечко и някакъв поляк. Ще се дава по филм+.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 03 Окт 2011, 19:44

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 03 Окт 2011, 20:33

На световното в Баку се представихме зле.. Стоимен за 2 минути 3 нокдауна, останалите по-добре, но само двама са победили в първите срещи :mhihi: Явно конкуренцията е много сериозна. Някой има ли записи от срещите?

Предишна

Назад към Извън Темата