Избелване на цветни дрехи?!
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Избелване на цветни дрехи?!
Колеги или по скоро Колежки помагайте
Имам бели тениски, които по известна или не толкова причина са станали леко розови. Там е работата че нестава да се избелят с обикновена белина понеже не са изцяло бели, а наполовината са черни. Кажете ми има ли решение на проблема и ще мога ли да си ги избеля и да са си както преди или съм обречен да си бъда с крещящо розов гардероб
Дрехите съм си ги вземал от чужбина на х70 евро парчето от Nike и мн си ги обичам
Тва Vanish или Асе за цветно пране някой пробвал ли го е и ще ме спаси ли, щото принципа проба-грешка в тоя случай ще ме съсипе тотално ако нестане, а дори стане по зле 

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Re: Избелване на цветни дрехи?!
Bleach for colors.... Белина за цветни дрехи... поне аз такава ползвах в Щатите... тук не знам дали я има...
Пробвай с вениш. Също ги пyсни на по висок градyс, само с бели дрехи. Ако не стане от първия път, след няколко изпирания ще стане (надявам се).
Според мнението на жената е да взечеш Вениш за бели дрехи, няколко пъти през пералята и си готов! 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Аз имам подобно само ,че с ЧЕРНО
2 горнища на Пума който много харесвам ,а са изсветлели. Гледах някакъв Ленор за черно пране (уж възвръщало прането
) ,но дали ще помогне
или да ги дам да ги боядисат.
Поздрави

Поздрави

- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
stoevro написа:Според мнението на жената е да взечеш Вениш за бели дрехи, няколко пъти през пералята и си готов!
Бе аз ще взема Вениш за бели дрехи ама покрай избелването на бялото да не стане и черното по тениските бяло?

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
An4oOo написа:stoevro написа:Според мнението на жената е да взечеш Вениш за бели дрехи, няколко пъти през пералята и си готов!
Бе аз ще взема Вениш за бели дрехи ама покрай избелването на бялото да не стане и черното по тениските бяло?
Поне няма да е розово

Не би трябвало...Вениша уж е направен да не 'бърка боите', пък и пери на 30/40 градуса, ако толко те е страх и на ръка

Много като тебе вече плакаха ...
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
Аз на 40 ги изпрах при препоръчителни по етикет 30... вадя, гледам всичко розово и изниква въпроса "Това мое ли е? Откога съм се изп*дерастил?!"
Ще пробвам с тоя Вениш за бели дрехи и ще споделя резултата. Благодаря за съветите 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
А.Марчев написа:Аз имам подобно само ,че с ЧЕРНО2 горнища на Пума който много харесвам ,а са изсветлели. Гледах някакъв Ленор за черно пране (уж възвръщало прането
) ,но дали ще помогне
Поздрави
За тебе Perwoll колега. Аз моите чисто черни ги пускам отделно и само с тва ги пера на 30 градуса, черното не е мръднало

- А.Марчев
- ентусиаст
-
xpl0d написа:А.Марчев написа:Аз имам подобно само ,че с ЧЕРНО2 горнища на Пума който много харесвам ,а са изсветлели. Гледах някакъв Ленор за черно пране (уж възвръщало прането
) ,но дали ще помогне
Поздрави
За тебе Perwoll колега. Аз моите чисто черни ги пускам отделно и само с тва ги пера на 30 градуса, черното не е мръднало
Благодарско !

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
А.Марчев написа:xpl0d написа:А.Марчев написа:Аз имам подобно само ,че с ЧЕРНО2 горнища на Пума който много харесвам ,а са изсветлели. Гледах някакъв Ленор за черно пране (уж възвръщало прането
) ,но дали ще помогне
Поздрави
Благодарско !Но нали няма да се оцвети логото на Puma
Колега, няма да се боядиса. А и жената пере черното само с този препарат, доволна е и дрехите миришат много яко.

- А.Марчев
- ентусиаст
-
stoevro написа:А.Марчев написа:xpl0d написа:А.Марчев написа:Аз имам подобно само ,че с ЧЕРНО2 горнища на Пума който много харесвам ,а са изсветлели. Гледах някакъв Ленор за черно пране (уж възвръщало прането
) ,но дали ще помогне
Поздрави
Благодарско !Но нали няма да се оцвети логото на Puma
Колега, няма да се боядиса. А и жената пере черното само с този препарат, доволна е и дрехите миришат много яко.В пералнята като препарат само него, без прах!
ще го пробвам !

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Тоя Ленор за черно пране не боядисва, а е само за да запази черния цвят уж. Така че няма да има никакви проблеми с каквото и да е било пране, ако щеш и бялото си пери с него... : )
14 мнения
• Страница 1 от 1