Договор за покупка на двигател от Англия
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Николов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The ultimate driving machine
Договор за покупка на двигател от Англия
Колеги, имам нужда от снимка как изглежда договора за покупка на двигател от ЧАСТНО лице от Англия, който трябва да представя пред КАТ като регистрирам колата, на която сложа мотора. Знам само, че е някаква бележка попълнена от продавача. Благодаря предварително.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
Re: Договор за покупка на двигател от Англия
с бележка на ръка в КАТ няма да минеш
за автомобил това върши работа + V5 на автомобила (тамошния му талон 1ва страница)
http://www.samples-help.org.uk/sample-l ... f-sale.htm
за автомобил това върши работа + V5 на автомобила (тамошния му талон 1ва страница)
http://www.samples-help.org.uk/sample-l ... f-sale.htm

- Николов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The ultimate driving machine
За кола съм съгласен, че трябват повече документи, но нали при тях мотора не се води на никакъв отчет. Ако купя мотора само, от някой там, този някой какъв друг документ може да ми даде? Би трябвало да има доста английски мотори тук, някой който е купувал трябва да има този документ.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
докумет ще ти искат , не разписка . Може би ще мине номера с нещо нотариално заверено там за покупко продажба , или фактура от морга /и да фигурира No на двигателя/ . Обаче с разписка на ръка .. на дали
Междо другото в английския талон номера на двигателя го има , не е като на италянките да не фигурира
Междо другото в английския талон номера на двигателя го има , не е като на италянките да не фигурира

4 мнения
• Страница 1 от 1