Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Модератор: Общи модератори
Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
vasilmm написа:Сядаме с приятели в ресторант в Несебър.Мисля че беше първия път в който отидах сам на море.Та сядаме си и почваме да си говорим нещо и да се хилим.Идва сервитьора и се обръща първо към мен,а приятелите ми си говорят и не обръщат внимание.
–добър ден,какво ще обичате?
-един омлет с яйца![]()
-моля?!?!?
-ми омлет с яйца
ония вече с надсмешка:
-сигорен ли сте
а аз бясен му викам ти не си ли ял омлет бе, кво ми се хилишВ тоя момент приятелите ми зацепват кво става и избухват в един смях и чак тогава загрях кава глупост съм изцепил,в бързината да си поръчам омлет със сирене
![]()
И за капак като ставахме най очтиво ме попитаха дали съм харесал омлета с яйца
Имам познат който искаше телешки шоколад

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Ето една дето не ме издава толкова...
Влизам в един магазин преди време и нещо съм се змислил... та взимам де що ми трябва и отивам на касата ... смята касиерката и вика 13лева и 80 стотинки при което вадя - броя колкото броя давам ги (с идеята че държа 14 лева) викам мерси и тръгвам да си ходя... оная ме изгледа странно и зад себеси чувам
- Господине.... ?
- Аааа мерси - викам аз и си продължавам (викам са 20 стотинки няма къде да ги ръгам по джобовете)
-Ама господине?!
Спрях обръщам се и точно преди да кажа че не ми трябват тея 20 стотинки ...
- Вие ми дадохте 9лева???
Гледам ... мисля ... вадя и гледам че вместо 10 съм дал 5...
Врънах се оправих нещата и се изнизах а опашката дето се беше извила ме гледа на въпреки...
И преди време в "култовото "Тифанис""
Влизаме пие некви сокчета и т.н. и идва сметка 22лева бъркам аз вадя в мрака давам 5 и още една банкнота... викам си мерси девойката се усмихва супер доволно и щастливо (викам брех че съм красавец) и си тръгваме...
Сутринта вадя парите и гледам че липсват доста повече отколкото съм харчил ... в тоя момент звъни един приятел и вика - къде си бе шеих... Аз в шок
- Абе играч - продължава той - за кво на тая кифла и даде 80 лева бакшиш... и защо въобще и даде тея 5 лева със стотицата?
Леле досега като се сетя и искам да си
... яд... а викам красавец съм бил 
Влизам в един магазин преди време и нещо съм се змислил... та взимам де що ми трябва и отивам на касата ... смята касиерката и вика 13лева и 80 стотинки при което вадя - броя колкото броя давам ги (с идеята че държа 14 лева) викам мерси и тръгвам да си ходя... оная ме изгледа странно и зад себеси чувам
- Господине.... ?
- Аааа мерси - викам аз и си продължавам (викам са 20 стотинки няма къде да ги ръгам по джобовете)
-Ама господине?!
Спрях обръщам се и точно преди да кажа че не ми трябват тея 20 стотинки ...
- Вие ми дадохте 9лева???
Гледам ... мисля ... вадя и гледам че вместо 10 съм дал 5...
Врънах се оправих нещата и се изнизах а опашката дето се беше извила ме гледа на въпреки...
И преди време в "култовото "Тифанис""

Влизаме пие некви сокчета и т.н. и идва сметка 22лева бъркам аз вадя в мрака давам 5 и още една банкнота... викам си мерси девойката се усмихва супер доволно и щастливо (викам брех че съм красавец) и си тръгваме...
Сутринта вадя парите и гледам че липсват доста повече отколкото съм харчил ... в тоя момент звъни един приятел и вика - къде си бе шеих... Аз в шок

- Абе играч - продължава той - за кво на тая кифла и даде 80 лева бакшиш... и защо въобще и даде тея 5 лева със стотицата?
Леле досега като се сетя и искам да си

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Една вечер, преди доста време с една мадама, отиваме до гарата с колата и там ни се притакова. И къде къде, на един лек баир до гарата по класическата рецепта, на капака на колата (ама не BMW-то). И както сме се разгорещили и дойде влака, то уж тъмно беше, ама.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Имаше една клиентка,много убава мома и си беше сложила силикон,естествено за какво ше си сложи силикон пък и сутиен да слага,та минава покрай мен и се поздравяваме,беше лято,циците и прозираха през блузата,абе красота,та минава мадамата,поздравяваме се,отминава и аз ,понеже съм ебаси и джентълмена,реших да порасъждавам на глас как сега от жегата ше и омекне бюста и евентуално какво може да се случи,да ама момата се сетила нещо и се върнала да ме пита,та тъкмо аз завършвах съжденията си на тая тема и усетих че дамата е зад гърба ми-е,идеше ми се като нинджите да потъна в земята сред облак от дим...
Иначе съм си просто момче и чат пат изпадам в подобни ситуации...май книга мога да напиша
Иначе съм си просто момче и чат пат изпадам в подобни ситуации...май книга мога да напиша

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Няколко месеца след като се уволних от казармата съм на купон в един съказарменик.Много готин тип ,културен ,вежлив ...никога не съм го чувал да псува ,а и родителите му такъв тип хора ,еродирани и крайно премерени в речта си ...Пуритани едва ли не ,цялото семейство. Та на тоя купон се запознавам със сестра му на Сашо ,така се казва приятеля ми ,а тя с 2-3 години по-малка от нас ,тамън напъпила, абе баш на възраст за злоупотреби ...
Хубаво момиче,ама скромна такваа,културна като брат си ,не средностатистически парцал като за тая възраст ...
Та както и да е ,тва е предисторията на издънката ....
Няколко дни след партито се чувам една вечер с пича по телефона да говориме некви неща ,приключвам си разговора и няколко минути след това звъня на гаджето ми ...Нещо се бях разгонил и имахме планова полова вечер,та звъннах да подгрея нещата преди да отида при нея ...
Тук е момента да уточня ,че бехме сравнително пресни и в период от връзката в който секса беше главен приоритет в отошенията ни ,а тя си беше доволна мръсница и обичаше да си говорим мръсотии по телефона
Набивам аз една зелена слушалка на телефона в бързината ,чувам женски глас ,който казва "да" и тва ми беше достатъчно да започна с простотиите ,включително описание на еректиралото ми състояние и т.н. и т.н. детайлизиране на намеренията ми ,които предстоят за вечерта .. По средата на монолога ,който беше около 2-3 мин сигурно ,започнах леееко да се усъмнявам ,че "гаджето ми" нещо не е на кеф,щото чувах само реплики от сорта на "мхм","ммм" "ъъъъ" и други неестествени звуци...
Завършвам разговора с "Тръгвам към теб" и в слушалката само чувам "...Ама той Сашо е в банята ,нещо да му предам ...? " ....Аз-
... Пълно вцепенение от моя страна и не знам кво да кажа ...
Буквално си глътнах езика и затворих
След няколко минути анализ на ситуацията установих ,че съм набрал номера от последния проведен разговор и това е било телефона на Сашо,който е вдигнала невинната му сестричка ...
Реших ,че е най-разумно да пратя един смс ,да ми звънне после и да му обясня на него какви съм ги надробил и така по-безсрамно да излеза от конфуза
След няколко месеца се извиних и лично на момичето ,позора за мен беше подобаващ ..

Няколко дни след партито се чувам една вечер с пича по телефона да говориме некви неща ,приключвам си разговора и няколко минути след това звъня на гаджето ми ...Нещо се бях разгонил и имахме планова полова вечер,та звъннах да подгрея нещата преди да отида при нея ...

След няколко месеца се извиних и лично на момичето ,позора за мен беше подобаващ ..

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
plradev написа:.......
Ха ха ха ха х а
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
plradev написа:Няколко месеца след като се уволних от казармата съм на купон в един съказарменик.Много готин тип ,културен ,вежлив ...никога не съм го чувал да псува ,а и родителите му такъв тип хора ,еродирани и крайно премерени в речта си ...Пуритани едва ли не ,цялото семейство. Та на тоя купон се запознавам със сестра му на Сашо ,така се казва приятеля ми ,а тя с 2-3 години по-малка от нас ,тамън напъпила, абе баш на възраст за злоупотреби ...Хубаво момиче,ама скромна такваа,културна като брат си ,не средностатистически парцал като за тая възраст ...
Няколко дни след партито се чувам една вечер с пича по телефона да говориме некви неща ,приключвам си разговора и няколко минути след това звъня на гаджето ми ...Нещо се бях разгонил и имахме планова полова вечер,та звъннах да подгрея нещата преди да отида при нея ...Тук е момента да уточня ,че бехме сравнително пресни и в период от връзката в който секса беше главен приоритет в отошенията ни ,а тя си беше доволна мръсница и обичаше да си говорим мръсотии по телефона
![]()
![]()
Набивам аз една зелена слушалка на телефона в бързината ,чувам женски глас ,който казва "да" и тва ми беше достатъчно да започна с простотиите ,включително описание на еректиралото ми състояние и т.н. и т.н. детайлизиране на намеренията ми ,които предстоят за вечерта .. По средата на монолога ,който беше около 2-3 мин сигурно ,започнах леееко да се усъмнявам ,че "гаджето ми" нещо не е на кеф,щото чувах само реплики от сорта на "мхм","ммм" "ъъъъ" и други неестествени звуци...
Завършвам разговора с "Тръгвам към теб" и в слушалката само чувам "...Ама той Сашо е в банята ,нещо да му предам ...? " ....Аз-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След няколко минути анализ на ситуацията установих ,че съм набрал номера от последния проведен разговор и това е било телефона на Сашо,който е вдигнала невинната му сестричка ...
![]()
Реших ,че е най-разумно да пратя един смс ,да ми звънне после и да му обясня на него какви съм ги надробил и така по-безсрамно да излеза от конфуза
![]()
Е няма такъв смях, колега!

- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
plradev написа:Няколко месеца след като се уволних от казармата съм на купон в един съказарменик.Много готин тип ,културен ,вежлив ...никога не съм го чувал да псува ,а и родителите му такъв тип хора ,еродирани и крайно премерени в речта си ...Пуритани едва ли не ,цялото семейство. Та на тоя купон се запознавам със сестра му на Сашо ,така се казва приятеля ми ,а тя с 2-3 години по-малка от нас ,тамън напъпила, абе баш на възраст за злоупотреби ...Хубаво момиче,ама скромна такваа,културна като брат си ,не средностатистически парцал като за тая възраст ...
Няколко дни след партито се чувам една вечер с пича по телефона да говориме некви неща ,приключвам си разговора и няколко минути след това звъня на гаджето ми ...Нещо се бях разгонил и имахме планова полова вечер,та звъннах да подгрея нещата преди да отида при нея ...Тук е момента да уточня ,че бехме сравнително пресни и в период от връзката в който секса беше главен приоритет в отошенията ни ,а тя си беше доволна мръсница и обичаше да си говорим мръсотии по телефона
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега теб те е било срам, а за момичето направо незнам

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
[quote="plradev"]quote]
хахахаха велико
хахахаха велико
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
plradev написа:.....

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Хайде, като е тръгнала темата за газовете които излизат от там където рядко искаме.
Един ден се прибирам от училище, бях 9 клас и съм забучил едни слушалки в ушите и си вървя обаче няма как да пръдна по средата на пазара или в класната стая и си го стисках от третия час. И както и да е, вървя си и си го стискам да си го пусна на поляната срещу "Селекта". Е да обаче ми се прикиха и хоп кихнах си аз обаче имам навик да си запушвам носа и разбира се тоя целия въздух трябваше да излезе от някъде. Пръцнах и просто усетих, че не е като да не беше беззвучно. В тоя момент се обърнах леко и видях едно момиче зад мен. Мале, изчервих се като бит гъз. За мое успокоение когато завих към моя блок се обърнах и момичето също беше със слушалки. Камък ми падна от сърцето !
Ето и още една от миналата зима:
Излизам, трябваше да се видя с едно момиче(тц, тц нали и аз един плейбой
) и имах среща с нея на "Барзаков". Видях я и тръгнах към нея, но на 2 метра от нея се хлъзнах по особено жесток начин и и паднах направо в краката. Тя започна да се хили, а аз отново
, но се направих, че нищо не е станало. От тогава зимата не се правя на гъзар да излизам с маратонки вместо с зимни обувки 
П.П. Т'ва ме разби направо.
Един ден се прибирам от училище, бях 9 клас и съм забучил едни слушалки в ушите и си вървя обаче няма как да пръдна по средата на пазара или в класната стая и си го стисках от третия час. И както и да е, вървя си и си го стискам да си го пусна на поляната срещу "Селекта". Е да обаче ми се прикиха и хоп кихнах си аз обаче имам навик да си запушвам носа и разбира се тоя целия въздух трябваше да излезе от някъде. Пръцнах и просто усетих, че не е като да не беше беззвучно. В тоя момент се обърнах леко и видях едно момиче зад мен. Мале, изчервих се като бит гъз. За мое успокоение когато завих към моя блок се обърнах и момичето също беше със слушалки. Камък ми падна от сърцето !
Ето и още една от миналата зима:
Излизам, трябваше да се видя с едно момиче(тц, тц нали и аз един плейбой

П.П. Т'ва ме разби направо.
подсещате ме, кафета коли моли за всички, и накрая една кола с лед и лимон без чашка![]()
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
randity написа:Хайде, като е тръгнала темата за газовете които излизат от там където рядко искаме.
С една бивша, спим нали, вечерта по някое време се разсънвам леко и тръгвам да се обръщам на другата страна, да ѝ обърна гръб всъщност, ама и нея събудих без да искам и точно се обръщам вече и се чува едно леко и кратко пръц...от нея и аз малко

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power

Последна промяна b00st на 22 Окт 2011, 1:58, променена общо 1 път
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Класика. Разблокирана клавиатура, последно набран номер. БАЩА И 

Последна промяна ogata на 07 Окт 2011, 0:52, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Е.Димитров написа:
Аз значи трябва да съм мега прост щото постоянно или аз или някой от обкръжението ми попада в такива ситуации. Толкова са много ,че трудно избирам конкретна.
1. от ученическите години - говоря по скайп с един приятел, майка ми влиза в стаята в същия момент аз го питам - " и са кво праиш" и получавам страммия отговор през колоните " барам си патката и си мисля за тебе...." - майка ми е така

Но All time best или по скоро worst беше когато едно момиче ми не насра пред очите- ама брутално. Но неискам да споделям детайли.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on