Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2011, 22:42

Аз имах едно гадже в студентските години. Един път сме в нас, един от първите пъти в които идва и сме седнали на земята един в друг. В смисъл лице в лице и краката и над мойте. По едно време тръгнах нещо да ставам и точно в момента в който таза ми беше на нивото на главата и нещо ми се разхлаби семерингата и се изпърдях изключително мощно на сантиметри от главата и.
Друг случай е един от първите ми сексуални контакти. По едно време оная почва нещо да се кикоти и аз шах... Викам-кво се хилиш ма? А тая така си пъшкала.. Баси звуците.
Друг един път срещам едни бивши колеги, дето се взеха и имат дете. И им викам- еее не чакахте едното да поотрасне и пак. Гледам, че тия дни пак ще има радост. И тая-ама аз не съм бременна...
Другото не е конфузна ситуация ама е култово. С един приятел се запознаваме с некви рускини на Сл. Бряг и вечерта сме в Селекта. И оня яко навит ама аз виждам, че за тях целта на срещата е просто да минава времето и някой да почерпи. Тия ставаха от масата,няма ги половин час,после пак се върнат и некви такива. По едно време си оставиха апарата на масата и пак някъде изчезнаха. Тук трябва да поясня, че действието се развива преди повече от 10-тина години и апарата беше с лента.
Та кипна ми на мен вече и взех апарата и айде в кенефа и там 5-6 бързи пози на гъза ми в макро план,некви там лайна и сякви гадости.
Представям си кво е било конфузно като са си взимали проявените снимки.
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от xpl0d » 06 Окт 2011, 22:49

bum_bum написа:Та кипна ми на мен вече и взех апарата и айде в кенефа и там 5-6 бързи пози на гъза ми в макро план,некви там лайна и сякви гадости.

Тва ми е познато, един шемет в средното беше гепил на една даскалица апарата, ама си беше снимал чурека. Да поясня, че даскалицата беше млада, засукана, с големи...нали и всички кочове от класа ѝ имахме мерак, та фена реши да я "свали" със снимка :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 06 Окт 2011, 23:15

bum_bum написа:С един приятел се запознаваме с некви рускини на Сл. Бряг и вечерта сме в Селекта. И оня яко навит ама аз виждам, че за тях целта на срещата е просто да минава времето и някой да почерпи. Тия ставаха от масата,няма ги половин час,после пак се върнат и некви такива. По едно време си оставиха апарата на масата и пак някъде изчезнаха. Тук трябва да поясня, че действието се развива преди повече от 10-тина години и апарата беше с лента.
Та кипна ми на мен вече и взех апарата и айде в кенефа и там 5-6 бързи пози на гъза ми в макро план,некви там лайна и сякви гадости.
Представям си кво е било конфузно като са си взимали проявените снимки.

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 06 Окт 2011, 23:41

култова тема тука има да пиша .....

на картиг пистата в панчарево идва некво лапе,некво индииче ли турче ли се тая.... та всички се опитват да му обяснят кое е газ кое е спирачка на кви ли не езици седи и гледа тъпо, при което аз като супервайзър отивам и му викам " Слушай са мама ти да ... мамалигарска " при което лапето вика " и аз твойта говоря бг" малко ташак стана

случай от миналата година отиваме на море с един съфорумец с мотора, при което някаде преди бургаз карам си 200 220 с периферията забелязах нещо което идва към каската ми и следващия момент нищо ,се тая отбивам един огромен скакалец се е размазал на визьора чудих се с кво да го изчистя и викам " абе брат търси тука сълфетка някой дет е срал да си изчистя каската " :ok: е намери после я прах с вряла вода и меглио

продължаваме с въпросто пътуване преди царево ограничение 50 незнам си кво аз си карам 160 минавам покрай неква кука маха ми аз естествено го почерпих с :1: и клатейки глава си продължих ..... настаняваме се в хотела излизахме и се прибираме с мотора некав седи и ни гледа кисело на бара, след 2 3 дена се запознахме с шефа на полицията в царево оказа се че след рабта се събират там на по бира , та онзи дет ме гледаше кисело бил същия който почерпих на пътя :oops: направо ми стана супер неудобно

пс има още хиляди глупости ама нека да не е в един пост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 07 Окт 2011, 7:50

с една мацка излизаме от концерт и ни идва настроение, намирам къде да набия колата в една 9-та глуха и се почва ... само че през 5 мин светка някаква фотоклетка отгоре и ние се смръзваме докато изгасне, викам деба тва ново строителство, навсякъде набиха лампи ...

два дни по-късно минавам да видя все пак къде сме били и очите ми стават на панички - наказателния паркинг на СДВР, баш на гърба на СДВР, а оная фотклетка с лапата от една охранителна камера ... не знам на колко народ сме направили смяната нея вечер ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 07 Окт 2011, 12:52

BMW_RIDER написа:майка ми влиза в стаята в същия момент аз го питам - " и са кво праиш" и получавам страммия отговор през колоните " барам си патката и си мисля за тебе...." - майка ми е така

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 07 Окт 2011, 13:56

Една ученическа и една студентска история ще ви разкажа:
Ученическата: 9-10 клас, едно от първите ми няколко напивания в които не си знам точната мярка преди да ... Та без какъвто и да е спомен се прибирам в нас и право към тоалетната. И това не си го спомням ама майка ми и сестра ми ми разказаха ... та в тоалетната повръщам и акам едновременно - акам в тоалетната чиния как си тряя и си повръщам в краката. Майка ми чула звуците от повръщането и идва и ме пита - Иво, добре ли си? и аз съм казал "Добре съм, копеле."(на майка ми), после идва сестра ми и тя ме пита - Иво как си? и аз съм казал "Абе, добре съм бе копелета". На другия ден разбрах, че съм се обръщал към майка ми и сестра ми с приятелксото, тийнейджърско обръщение, а именно копеле.
Студентската: аре по-късно, че са много и се чудя коя точно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 07 Окт 2011, 15:07

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Окт 2011, 15:27

Е сега се сетих за една:
Миналата година на изпращането на 12 клас и аз съм така да го нарека от екипа на училището. Пускаш кабели, слагаш микрофони и накрая седя горе в една стаичка на един пулт и .. не ми се обяснява.
Та събират се вече дванадесетокласниците и актовата зала почти пълна, при което аз влизам със засилка през вратата и аха да скоча на сцената да оправя микрофоните, ама ми се видя малко височка(нови дънки, неотпуснати) и по лице на сцената. Всичко смях, аз един резил и :oops: , ама важното е смях да има и по-хубавото, че ги познавам повечето :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36
Мечтае да кара: BMW
Детайли за колата: Стара но лачена

Мнение от MAFID » 07 Окт 2011, 16:08

Случката се развива в известен бар във Велинград с мой приятел отиваме на участието на Ангелите на карлост(стрипиз) всичко ок настроението супер излезаха момичетата и се оказа че ние сме единствените младоци там и естесвено се лепнаха на нас,поканиха ме с тях на плота и аз се качих и почнаха едни танци :mhihi: докато не взеха да ме събличат,горнище долу,тениска долу,(беше зима) колана също.Но като почна да ми разкопчава панталона я спрях тя се направи на чукната и взе да си играе пак докато не ми върза ръцете с колана и се мушна м/у мен и вързаните ми ръце(все едно съм я прегърнал) и дефакато останах безпомощен лъснаха ми боксерките на БМВ :mhihi: и си казах кво толкова ся едни боксерки голема работа и докато си го помислих вече бяха свалени и те и аз останах по гол задник в цялата дискотека :mhihi: .Дожаля ми както ми беше удобна да я подпра една глава :mhihi: .За мое щастие доиде охраната и девойките ме облекоха...после ме караха пак да се кача но :no: . И по кофти ситуаций съм имал но за пред хората това :yes:
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 07 Окт 2011, 16:29

Имам една много тъпа случка още от ученическите години.Бяхме 8-ми клас и с един съученик ни хрумна гениалната идея да избягаме от час и да отидем в тях да пием кафе и да пушим.Както си седим в кухнята влиза един видимо възрастен човечец и при което аз щях да глътна фаса от стрес а моя съученик вика "Няма проблем пуши си".След като човека излезе от стаята аз му викам "Абе дядо ти знае ли че пушиш" а той каза "Абе тва е баща ми...,ама няма проблем ..той знае" при което аз :shock: WTF :oops: ......,абе умрях от срам,толкова голяма разлика в годините....,ама кво да правиш.. случват се такива издънки :mhihi:
Изображение Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Окт 2011, 17:37

В Благоевград сме с един приятел с Опел Кадет. Слушаме музика и седим на светофара и чакаме, а до нас се лепва едно Порше Бокстер, а вътре една 30-35 годишна готина жена. Моя приятел беше и си е тотален простак и на висок глас вика: "Таа колко сперма е изпила за да кара такава колааа...." в тоя момент мацката се обръща и вика" Пий и ти бе - и ти ще караш Порш" и изчезна на червено..... бех се насрал от срам... :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 07 Окт 2011, 19:00

MAFID написа:Случката се развива в известен бар във Велинград с мой приятел отиваме на участието на Ангелите на карлост(стрипиз) всичко ок настроението супер излезаха момичетата и се оказа че ние сме единствените младоци там и естесвено се лепнаха на нас,поканиха ме с тях на плота и аз се качих и почнаха едни танци :mhihi: докато не взеха да ме събличат,горнище долу,тениска долу,(беше зима) колана също.Но като почна да ми разкопчава панталона я спрях тя се направи на чукната и взе да си играе пак докато не ми върза ръцете с колана и се мушна м/у мен и вързаните ми ръце(все едно съм я прегърнал) и дефакато останах безпомощен лъснаха ми боксерките на БМВ :mhihi: и си казах кво толкова ся едни боксерки голема работа и докато си го помислих вече бяха свалени и те и аз останах по гол задник в цялата дискотека :mhihi: .Дожаля ми както ми беше удобна да я подпра една глава :mhihi: .За мое щастие доиде охраната и девойките ме облекоха...после ме караха пак да се кача но :no: . И по кофти ситуаций съм имал но за пред хората това :yes:

:mhihi: :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 07 Окт 2011, 20:58

Zagy написа:... Моя приятел беше и си е тотален простак и на висок глас вика: "Таа колко сперма е изпила за да кара такава колааа...." ......

Хехе, скоро и аз имах близка среща с една руса овца, коят реши, че мигача и дава предимство, щяхме да се ударим, аз счупих клаксона бесна и ... последва една хубава храна... Ше пропусна това кви са ми циците, ква и е проскубана косата, че огледалото не е за гримиране и пр.... най-култовото беше след като и насрах раздрънканото ауди 80... "Ти па мнооо свирки праиш, за да караш такава кола" Викам " Ти па явно нищо не праиш, щом си толкова кисела" :mhihi: И завършека ше го пропусна, как отпраши след като се напраи че слиза да ме пребива :mhihi: , ама аз верно слезнах с идеята да и оскуба двата останали проскубани кичури :twisted:

Ма идеята ми беше една култова вечер преди много години... не знам дали ми е най-сконфузната ситуация, ама... беше интересно :mhihi:

Та значи, запознавам се с един младеж в Китен /всякакви прилики с действителни лица, четящи колеги не са случайни :mhihi: /, голяма любов, яко секс... ама той си има няква приятелка в София... Нищо сериозно, по-скоро спонсорка, ама била много луда... през цялото време на морето с неговия приятел Роската ми разправяха как ако разбере за мене щяла директно да ми скочи да ме пребива и пр. Е и аз тогава не бях от най-кротките, напротив, ама викам, споко ше се разберем някакси... пък и не ми е в категорията, слабичко момичето :mhihi:

Та връщаме се в София, нон-стоп заедно с пича, една седмица се крие от въпросната, тя звъни, той я мотае... Тинчето се казваше, и една вечер... човека си беше направил едно много уютно и готино таванче над апартамента на техните и там... сме се запили... по без гащи :mhihi: и тя звъни... На мен ми писна да се крием и нарочно се разхилих, за да ме чуе... и тя отсреща побеснала, на градус и тя и казала: Идвам! И пича, Ок, ама внимавай, че мацката е по-луда от тебе... Облякох аз няква риза.. и седим и чакаме... Имах идея да седнем да пийнем и со кротко со благо да се разберем как ше го делим младежа :mhihi: ... През това време той звънна на Роската и му вика: Ае идвай, запазил съм ти място на първия ред за шоуто, Бойчето е тука и Тинка пристига... Та отворили сме ние вратите да не джаска да събуди комшиите, часа е след 12, имаше метална входна врата към коридор и после врата към таванчето... И по едно време нахълтва наща... ама няма добър вечер, няма предисловие, директно ме хвана за косата... И аз, пак, хванах и ръката... и разправям, седи мирна, ама неее, нещо ме обиди жестоко, не помня кво точно каза, ама ... ми падна пердето... и както се дърпаме, нашия човек някси леко ни избута в коридора и затвори вратата :shock: :mhihi: Така де, нека се разберат там, коят победи е мойта :mhihi: После разправяше, как бе, щехте да ми изпочупите цветята вътре :mhihi: Мъже :bang: Та, след малко дърпане, скубене и пр... успях да се освободя и я нацелих яко в муцуната ... разбих и носа, рукна кръв.. и таз като се разкрещя, ама колкото и глас държи: Помооощщщ, убиват меее... Аз се дръпнах, да и бех целнала още една тогава... Нашия човек отвори вратата, сложи я да легне на леглото, салфетки, бърсане... Е да, ама техните чули виковете долу и Бащата пристига... по бели гащи, сериозно, слипове, няма го забрава... и шах, нито мене, нито нея познава, кръв, едната лежи на леглото, другата гледа тъпо и пуши... А таз като се зави с розовите чаршафчета и вика: Тя да си ходи, аз оставам, това си е мойто легло :mhihi:Пича, не, ти ше си ходиш... Бащата: тръгвайте си и двете, веднага!... Абе шоу :mhihi: В тва време пристига Роската с една бутилка джин и .. тая познайте кво каза: Вие знаете ли що идва той, те са перверзни, тройки праат... Леле, далече ми беше, скочих, ама... някой ме спря... и това пред Бащата... Та ... хахахха, после до 5 сутринта я изпращаха Тинчето, чупила бутилки пред блока, тръгвала си, връщала се, циркове :mhihi: Аз спах в стаята на брата на младежа долу в апартамента, щот нямаше как да се прибера... Не че спах де, говорихме си с майка му... Ключа от тавана бе отнет :mhihi: докато се разбере коя ще бъде допускана там :mhihi:
Та, перфектния начин да се запознаеш с родителите на ... бъдещия ти мъж :mhihi: Е, кво, победих.. :mhihi:
После имаше още някви опити да ми скача, ама не са толкова интересни :mhihi: заплахи, нон-стоп звънене по телефона, опъване на палатка на площадката пред тавана... не го преживя лесно момичето... :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 07 Окт 2011, 21:33

въйй :mhihi: щях да лягам,ама се зазяпах в тоя линк и се попилях от смях :mhihi: и са кат са замисля сигурно съм нящо извратен,щото най ме увличат историите с пръдни,лайна и сране :mrgreen:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата