Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Аз имах едно гадже в студентските години. Един път сме в нас, един от първите пъти в които идва и сме седнали на земята един в друг. В смисъл лице в лице и краката и над мойте. По едно време тръгнах нещо да ставам и точно в момента в който таза ми беше на нивото на главата и нещо ми се разхлаби семерингата и се изпърдях изключително мощно на сантиметри от главата и.
Друг случай е един от първите ми сексуални контакти. По едно време оная почва нещо да се кикоти и аз шах... Викам-кво се хилиш ма? А тая така си пъшкала.. Баси звуците.
Друг един път срещам едни бивши колеги, дето се взеха и имат дете. И им викам- еее не чакахте едното да поотрасне и пак. Гледам, че тия дни пак ще има радост. И тая-ама аз не съм бременна...
Другото не е конфузна ситуация ама е култово. С един приятел се запознаваме с некви рускини на Сл. Бряг и вечерта сме в Селекта. И оня яко навит ама аз виждам, че за тях целта на срещата е просто да минава времето и някой да почерпи. Тия ставаха от масата,няма ги половин час,после пак се върнат и некви такива. По едно време си оставиха апарата на масата и пак някъде изчезнаха. Тук трябва да поясня, че действието се развива преди повече от 10-тина години и апарата беше с лента.
Та кипна ми на мен вече и взех апарата и айде в кенефа и там 5-6 бързи пози на гъза ми в макро план,некви там лайна и сякви гадости.
Представям си кво е било конфузно като са си взимали проявените снимки.
Друг случай е един от първите ми сексуални контакти. По едно време оная почва нещо да се кикоти и аз шах... Викам-кво се хилиш ма? А тая така си пъшкала.. Баси звуците.
Друг един път срещам едни бивши колеги, дето се взеха и имат дете. И им викам- еее не чакахте едното да поотрасне и пак. Гледам, че тия дни пак ще има радост. И тая-ама аз не съм бременна...
Другото не е конфузна ситуация ама е култово. С един приятел се запознаваме с некви рускини на Сл. Бряг и вечерта сме в Селекта. И оня яко навит ама аз виждам, че за тях целта на срещата е просто да минава времето и някой да почерпи. Тия ставаха от масата,няма ги половин час,после пак се върнат и некви такива. По едно време си оставиха апарата на масата и пак някъде изчезнаха. Тук трябва да поясня, че действието се развива преди повече от 10-тина години и апарата беше с лента.
Та кипна ми на мен вече и взех апарата и айде в кенефа и там 5-6 бързи пози на гъза ми в макро план,некви там лайна и сякви гадости.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
bum_bum написа:Та кипна ми на мен вече и взех апарата и айде в кенефа и там 5-6 бързи пози на гъза ми в макро план,некви там лайна и сякви гадости.
Тва ми е познато, един шемет в средното беше гепил на една даскалица апарата, ама си беше снимал чурека. Да поясня, че даскалицата беше млада, засукана, с големи...нали и всички кочове от класа ѝ имахме мерак, та фена реши да я "свали" със снимка

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
bum_bum написа:С един приятел се запознаваме с некви рускини на Сл. Бряг и вечерта сме в Селекта. И оня яко навит ама аз виждам, че за тях целта на срещата е просто да минава времето и някой да почерпи. Тия ставаха от масата,няма ги половин час,после пак се върнат и некви такива. По едно време си оставиха апарата на масата и пак някъде изчезнаха. Тук трябва да поясня, че действието се развива преди повече от 10-тина години и апарата беше с лента.

- street_force
- кандидат ентусиаст
-
култова тема тука има да пиша .....
на картиг пистата в панчарево идва некво лапе,некво индииче ли турче ли се тая.... та всички се опитват да му обяснят кое е газ кое е спирачка на кви ли не езици седи и гледа тъпо, при което аз като супервайзър отивам и му викам " Слушай са мама ти да ... мамалигарска " при което лапето вика " и аз твойта говоря бг" малко ташак стана
случай от миналата година отиваме на море с един съфорумец с мотора, при което някаде преди бургаз карам си 200 220 с периферията забелязах нещо което идва към каската ми и следващия момент нищо ,се тая отбивам един огромен скакалец се е размазал на визьора чудих се с кво да го изчистя и викам " абе брат търси тука сълфетка някой дет е срал да си изчистя каската "
е намери после я прах с вряла вода и меглио
продължаваме с въпросто пътуване преди царево ограничение 50 незнам си кво аз си карам 160 минавам покрай неква кука маха ми аз естествено го почерпих с
и клатейки глава си продължих ..... настаняваме се в хотела излизахме и се прибираме с мотора некав седи и ни гледа кисело на бара, след 2 3 дена се запознахме с шефа на полицията в царево оказа се че след рабта се събират там на по бира , та онзи дет ме гледаше кисело бил същия който почерпих на пътя
направо ми стана супер неудобно
пс има още хиляди глупости ама нека да не е в един пост
на картиг пистата в панчарево идва некво лапе,некво индииче ли турче ли се тая.... та всички се опитват да му обяснят кое е газ кое е спирачка на кви ли не езици седи и гледа тъпо, при което аз като супервайзър отивам и му викам " Слушай са мама ти да ... мамалигарска " при което лапето вика " и аз твойта говоря бг" малко ташак стана
случай от миналата година отиваме на море с един съфорумец с мотора, при което някаде преди бургаз карам си 200 220 с периферията забелязах нещо което идва към каската ми и следващия момент нищо ,се тая отбивам един огромен скакалец се е размазал на визьора чудих се с кво да го изчистя и викам " абе брат търси тука сълфетка някой дет е срал да си изчистя каската "

продължаваме с въпросто пътуване преди царево ограничение 50 незнам си кво аз си карам 160 минавам покрай неква кука маха ми аз естествено го почерпих с

пс има още хиляди глупости ама нека да не е в един пост
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
с една мацка излизаме от концерт и ни идва настроение, намирам къде да набия колата в една 9-та глуха и се почва ... само че през 5 мин светка някаква фотоклетка отгоре и ние се смръзваме докато изгасне, викам деба тва ново строителство, навсякъде набиха лампи ...
два дни по-късно минавам да видя все пак къде сме били и очите ми стават на панички - наказателния паркинг на СДВР, баш на гърба на СДВР, а оная фотклетка с лапата от една охранителна камера ... не знам на колко народ сме направили смяната нея вечер ...
два дни по-късно минавам да видя все пак къде сме били и очите ми стават на панички - наказателния паркинг на СДВР, баш на гърба на СДВР, а оная фотклетка с лапата от една охранителна камера ... не знам на колко народ сме направили смяната нея вечер ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
BMW_RIDER написа:майка ми влиза в стаята в същия момент аз го питам - " и са кво праиш" и получавам страммия отговор през колоните " барам си патката и си мисля за тебе...." - майка ми е така

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Една ученическа и една студентска история ще ви разкажа:
Ученическата: 9-10 клас, едно от първите ми няколко напивания в които не си знам точната мярка преди да ... Та без какъвто и да е спомен се прибирам в нас и право към тоалетната. И това не си го спомням ама майка ми и сестра ми ми разказаха ... та в тоалетната повръщам и акам едновременно - акам в тоалетната чиния как си тряя и си повръщам в краката. Майка ми чула звуците от повръщането и идва и ме пита - Иво, добре ли си? и аз съм казал "Добре съм, копеле."(на майка ми), после идва сестра ми и тя ме пита - Иво как си? и аз съм казал "Абе, добре съм бе копелета". На другия ден разбрах, че съм се обръщал към майка ми и сестра ми с приятелксото, тийнейджърско обръщение, а именно копеле.
Студентската: аре по-късно, че са много и се чудя коя точно
Ученическата: 9-10 клас, едно от първите ми няколко напивания в които не си знам точната мярка преди да ... Та без какъвто и да е спомен се прибирам в нас и право към тоалетната. И това не си го спомням ама майка ми и сестра ми ми разказаха ... та в тоалетната повръщам и акам едновременно - акам в тоалетната чиния как си тряя и си повръщам в краката. Майка ми чула звуците от повръщането и идва и ме пита - Иво, добре ли си? и аз съм казал "Добре съм, копеле."(на майка ми), после идва сестра ми и тя ме пита - Иво как си? и аз съм казал "Абе, добре съм бе копелета". На другия ден разбрах, че съм се обръщал към майка ми и сестра ми с приятелксото, тийнейджърско обръщение, а именно копеле.
Студентската: аре по-късно, че са много и се чудя коя точно

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Е сега се сетих за една:
Миналата година на изпращането на 12 клас и аз съм така да го нарека от екипа на училището. Пускаш кабели, слагаш микрофони и накрая седя горе в една стаичка на един пулт и .. не ми се обяснява.
Та събират се вече дванадесетокласниците и актовата зала почти пълна, при което аз влизам със засилка през вратата и аха да скоча на сцената да оправя микрофоните, ама ми се видя малко височка(нови дънки, неотпуснати) и по лице на сцената. Всичко смях, аз един резил и
, ама важното е смях да има и по-хубавото, че ги познавам повечето 
Миналата година на изпращането на 12 клас и аз съм така да го нарека от екипа на училището. Пускаш кабели, слагаш микрофони и накрая седя горе в една стаичка на един пулт и .. не ми се обяснява.
Та събират се вече дванадесетокласниците и актовата зала почти пълна, при което аз влизам със засилка през вратата и аха да скоча на сцената да оправя микрофоните, ама ми се видя малко височка(нови дънки, неотпуснати) и по лице на сцената. Всичко смях, аз един резил и

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Случката се развива в известен бар във Велинград с мой приятел отиваме на участието на Ангелите на карлост(стрипиз) всичко ок настроението супер излезаха момичетата и се оказа че ние сме единствените младоци там и естесвено се лепнаха на нас,поканиха ме с тях на плота и аз се качих и почнаха едни танци
докато не взеха да ме събличат,горнище долу,тениска долу,(беше зима) колана също.Но като почна да ми разкопчава панталона я спрях тя се направи на чукната и взе да си играе пак докато не ми върза ръцете с колана и се мушна м/у мен и вързаните ми ръце(все едно съм я прегърнал) и дефакато останах безпомощен лъснаха ми боксерките на БМВ
и си казах кво толкова ся едни боксерки голема работа и докато си го помислих вече бяха свалени и те и аз останах по гол задник в цялата дискотека
.Дожаля ми както ми беше удобна да я подпра една глава
.За мое щастие доиде охраната и девойките ме облекоха...после ме караха пак да се кача но
. И по кофти ситуаций съм имал но за пред хората това 

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Имам една много тъпа случка още от ученическите години.Бяхме 8-ми клас и с един съученик ни хрумна гениалната идея да избягаме от час и да отидем в тях да пием кафе и да пушим.Както си седим в кухнята влиза един видимо възрастен човечец и при което аз щях да глътна фаса от стрес а моя съученик вика "Няма проблем пуши си".След като човека излезе от стаята аз му викам "Абе дядо ти знае ли че пушиш" а той каза "Абе тва е баща ми...,ама няма проблем ..той знае" при което аз
WTF
......,абе умрях от срам,толкова голяма разлика в годините....,ама кво да правиш.. случват се такива издънки 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
В Благоевград сме с един приятел с Опел Кадет. Слушаме музика и седим на светофара и чакаме, а до нас се лепва едно Порше Бокстер, а вътре една 30-35 годишна готина жена. Моя приятел беше и си е тотален простак и на висок глас вика: "Таа колко сперма е изпила за да кара такава колааа...." в тоя момент мацката се обръща и вика" Пий и ти бе - и ти ще караш Порш" и изчезна на червено..... бех се насрал от срам... 

Si non confectus, non reficiat.
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
MAFID написа:Случката се развива в известен бар във Велинград с мой приятел отиваме на участието на Ангелите на карлост(стрипиз) всичко ок настроението супер излезаха момичетата и се оказа че ние сме единствените младоци там и естесвено се лепнаха на нас,поканиха ме с тях на плота и аз се качих и почнаха едни танцидокато не взеха да ме събличат,горнище долу,тениска долу,(беше зима) колана също.Но като почна да ми разкопчава панталона я спрях тя се направи на чукната и взе да си играе пак докато не ми върза ръцете с колана и се мушна м/у мен и вързаните ми ръце(все едно съм я прегърнал) и дефакато останах безпомощен лъснаха ми боксерките на БМВ
и си казах кво толкова ся едни боксерки голема работа и докато си го помислих вече бяха свалени и те и аз останах по гол задник в цялата дискотека
.Дожаля ми както ми беше удобна да я подпра една глава
.За мое щастие доиде охраната и девойките ме облекоха...после ме караха пак да се кача но
. И по кофти ситуаций съм имал но за пред хората това

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Zagy написа:... Моя приятел беше и си е тотален простак и на висок глас вика: "Таа колко сперма е изпила за да кара такава колааа...." ......
Хехе, скоро и аз имах близка среща с една руса овца, коят реши, че мигача и дава предимство, щяхме да се ударим, аз счупих клаксона бесна и ... последва една хубава храна... Ше пропусна това кви са ми циците, ква и е проскубана косата, че огледалото не е за гримиране и пр.... най-култовото беше след като и насрах раздрънканото ауди 80... "Ти па мнооо свирки праиш, за да караш такава кола" Викам " Ти па явно нищо не праиш, щом си толкова кисела"

Ма идеята ми беше една култова вечер преди много години... не знам дали ми е най-сконфузната ситуация, ама... беше интересно

Та значи, запознавам се с един младеж в Китен /всякакви прилики с действителни лица, четящи колеги не са случайни

Та връщаме се в София, нон-стоп заедно с пича, една седмица се крие от въпросната, тя звъни, той я мотае... Тинчето се казваше, и една вечер... човека си беше направил едно много уютно и готино таванче над апартамента на техните и там... сме се запили... по без гащи

Та, перфектния начин да се запознаеш с родителите на ... бъдещия ти мъж

После имаше още някви опити да ми скача, ама не са толкова интересни

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
EBEEMVACIA написа:http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1834348
въйй