Швейцария-България
Модератор: Общи модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Швейцария-България
BMW318 i-KOKO написа:Просто незнам, кой ще ги научи тези наши футболисти да играят футбол.
Пълен обрат на швейцарците в мача 2:1
Това пред нашето поле ли е?
Ако това е нашето поле има една неизвестна Х, къде са нашите играчи, да не им е омръзнал мача и да са тръгнали към дискотеката.
Има и една истина, че футбола 94-та няма нищо общо със сега. Сега се играе много по-грамотно/не и ние де/
За нашия отбор какво да кажа, Матеус трябва да извади някакви напълно непознати лица и да пробва. Няма какво повече да губим - вече ни наебаха!
За нашия отбор какво да кажа, Матеус трябва да извади някакви напълно непознати лица и да пробва. Няма какво повече да губим - вече ни наебаха!
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Не знам ама тва дърво Генков за какво го държаха през целите квалификации....
защо не повикаха поне Рангелов-сезона му тръгна супер в Германия 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
LiTtLeRoCk написа:Това пред нашето поле ли е?
Ако това е нашето поле има една неизвестна Х, къде са нашите играчи, да не им е омръзнал мача и да са тръгнали към дискотеката.
Тва е нашия гол...чиста случайност.
ZLATIST написа:Не знам ама тва дърво Генков за какво го държаха през целите квалификации....защо не повикаха поне Рангелов-сезона му тръгна супер в Германия
не е в треньора проблема !!! в мързеливите играчи! Които им дреме за България!
Виж първия гол на швейцарците как нашия играч /не виждам кой е/ не ИСКА да догони чуждия нападател - това НЕ Е спринт на професионален футболист!
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
vlad0 написа:ZLATIST написа:Не знам ама тва дърво Генков за какво го държаха през целите квалификации....защо не повикаха поне Рангелов-сезона му тръгна супер в Германия
не е в треньора проблема !!! в мързеливите играчи! Които им дреме за България!
Виж първия гол на швейцарците как нашия играч /не виждам кой е/ не ИСКА да догони чуждия нападател - това НЕ Е спринт на професионален футболист!
По-горе писах,че ако Матеус не ни оправи-няма кой!Дори и сър Алекс да дойде все тая!Просто нямаме играчи

- BMW318 i-KOKO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 318i M43
- Мечтае да кара: M4
LiTtLeRoCk написа:BMW318 i-KOKO написа:Просто незнам, кой ще ги научи тези наши футболисти да играят футбол.
Пълен обрат на швейцарците в мача 2:1
Това пред нашето поле ли е?

От Б групата да вземат играчи, ще играят по-добре и с повече желание. Ама не аз съм супер дупер мега звезда.. къде ще тичам аз да се потя за тоя дето духа...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
докато не се бойкотират всичките мачове от а група, и мързеливците от бфс не си заминат, няма да имаме отбор. всичко е мърлячи, мързеливци, звезди, чалга и пумия.
празни стадиони 1 година, никакви телевизии, и без това никой не иска да купи тв правата, но не ние трябва да се делим на уески и цецка панчервска, но разиденен народ лесно се управлява, а то на народното събрание го пише със златни букви, но никой вече не мисли по този начин - съединението прави силата!
празни стадиони 1 година, никакви телевизии, и без това никой не иска да купи тв правата, но не ние трябва да се делим на уески и цецка панчервска, но разиденен народ лесно се управлява, а то на народното събрание го пише със златни букви, но никой вече не мисли по този начин - съединението прави силата!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Doberman_vas написа:докато не се бойкотират всичките мачове от а група, и мързеливците от бфс не си заминат, няма да имаме отбор. всичко е мърлячи, мързеливци, звезди, чалга и пумия.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Изобщо не мога да се измарям да гледам когато България играе ,защото знам какво ще стане за съжаление ..
Гледам другите национали поне там става играта. Българският футбол мисля ,че отдавна пропаднаа
,а на какво ниво сме били едно време.
Поздравии

Поздравии

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
айде и украинците ни пълнят кошарката, 40'' мин. 2:0 

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3