СтопХам - Братушките цепят мрака ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СтопХам - Братушките цепят мрака ;)

Мнение от benzin » 07 Окт 2011, 17:23

justboy написа:Аз изгледах още 30-40 клипа...
И честно казано понякога прекаляват.

Определено! Вижте на 2:40 какво се случва...... http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7Pg#t=159s
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Окт 2011, 18:43

Лошото е че тука такива стикери трябва да се лепят и на полицейски коли.
Редовно забелязвам ченгета спрели на 30 см след знак указващ точно обратното. Или пък такива дето са се разположили на 2 паркоместа, щото на някой не му се / не може да паркира. Или пък такива дето са спряли върху места за инвалиди и люпат семки :kuku:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 07 Окт 2011, 19:16

Лепим и бегам. Ама лепенката да е някаква такава да се сваля супер трудно. Някой ако има може да ми даде такива и да ги наказвам :mhihi:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Окт 2011, 19:58

Оооо тези отдавна съм ги гледал и евала им правим. Най-сериозно беше като биха една торба с лайна, миндила на който се мислеше, че като кара кайен е недосегаема.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 07 Окт 2011, 23:53

xpl0d написа:Оооо тези отдавна съм ги гледал и евала им правим. Най-сериозно беше като биха една торба с лайна, миндила на който се мислеше, че като кара кайен е недосегаема.

дай да го видиме тва клипче :D
www.bmwпрофесори-bg.net

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Окт 2011, 0:45

начи съгласен съм, че не трябва да се паркира неправилно. обаче все пак колата си е моя собственост, ок има кампании аз лично гледам да паркирам правилно, ама примерно някъде да спра да ми се обади някой по телефона временно да спра колата на аварийки и некой такъв сульо да ми лепи работи примерно на колата 2 пъти и да му казвам да се разкара той да ги лепи пак направо отивам до него и му **** майката докато не почива долу. все пак колата си е лична частна собственост и даже няма да му се обеснявам направо ляв-десен. щото, то си личи, че го правят за youtube има си канал и общо взето е сейр с много гледания.

а тоя специално от клипчетата къде колегата benzin го спомена на 2.40 къде удари човека, съм го гледал на няколко клипа - голям боклук е. пипа и лепи най-нагло пред хората като сядат в колите, а после като му го метнат тва налита на бой. тоя само да ми дойде на мене ще припада толкова сериозно, че ще е паркиран в легло 1 месец :ranting: супер мн ме издразни келемето малко...

Аватар

Мнение от xpl0d » 08 Окт 2011, 0:50

benzin написа:
xpl0d написа:Оооо тези отдавна съм ги гледал и евала им правим. Най-сериозно беше като биха една торба с лайна, миндила на който се мислеше, че като кара кайен е недосегаема.

http://www.youtube.com/watch?v=_-rT9bcICng пълната версия гледай отначало
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 08 Окт 2011, 1:01

zBoost написа:начи съгласен съм, че не трябва да се паркира неправилно. обаче все пак колата си е моя собственост, ок има кампании аз лично гледам да паркирам правилно, ама примерно някъде да спра да ми се обади някой по телефона временно да спра колата на аварийки и некой такъв сульо да ми лепи работи примерно на колата 2 пъти и да му казвам да се разкара той да ги лепи пак направо отивам до него и му **** майката докато не почива долу. все пак колата си е лична частна собственост и даже няма да му се обеснявам направо ляв-десен. щото, то си личи, че го правят за youtube има си канал и общо взето е сейр с много гледания.

а тоя специално от клипчетата къде колегата benzin го спомена на 2.40 къде удари човека, съм го гледал на няколко клипа - голям боклук е. пипа и лепи най-нагло пред хората като сядат в колите, а после като му го метнат тва налита на бой. тоя само да ми дойде на мене ще припада толкова сериозно, че ще е паркиран в легло 1 месец :ranting: супер мн ме издразни келемето малко...

Колега тук коментираме паркиране което води до запушване на цялата улица щото собственика го мързи да направи 500крачки от близкия паркинг. Заповядай около Майчин Дом понеделник в 9:30 да гледаш как всеки паркира и като си издереш 2-3 пъти колата в някой такъв спрял на завоя и ти ще лепиш лепенки и ще скачаш до небесата.

А това със саморазправата е пълен смях. Най-много да те гръмнат при самозащита и в добрия случай да се влачиш по болниците. Има си цивилизовани начини ;)

За мен най-доброто средство е фиш за неправилно паркиране. 20 лева. Ако не платиш 500лв глоба със съдия изпълнител. Като врътнеш 10 фиша за 1 месец и ще търсиш място на 2 км от офиса ако трябва :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Окт 2011, 3:00

Zubcho написа:...

абе ти знаеш ли въобще закво става въпрос, гледал ли си някой от въпросните клипове. тоя лепи стикери после налита на бой и удря човека който си ги маха от колата. искаш да ми кажеш, че някой ще дойде да ти лепи нагло лайна по колата докато си в престой и ще седиш да го гледаш тъпо? аз ако съм на мястото на човека от клипа, го центрирам като ме бутне така и ми лепне 3ти подред моментално, кви пистолети кви матрици кви 5лв те гонят?? и казвам, че въпросните мърши прекаляват просто не си гледал клипчетата разбирам 1 път да залепиш да си биеш шута както каза колегата, ма ония седи най-нагло и бута собственика на колата след това лепи тая простотия къде се маха мн трудно за 3ти път. аз лично няма да седя и да го гледам, в крайна сметка къв е тоя??? нито е от полицията да те глоби нито ти е никъв.

ква кампания е тва руска му работа...
и пак повтарям нарочно го правят и нарочно се дървят на някви с по-готини коли, щото тва е 1 вид шоу има си сезони и канал в youtube. всяко гледане и коментар им носи пари, така че тия глупости не на мене.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 08 Окт 2011, 7:19

Прекаляват на моменти, вярно си е. Макар че тея не трябва да блокират така движението, супер голямата тъпотия е това... Тук също има такива идиоти дето блокират движението на цялата улица и 1,2 пъти се е стигало до крайности

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 08 Окт 2011, 8:02

Как се събрахте толкова много примерни шофьори на едно място :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 08 Окт 2011, 9:41

BMDrago написа:Как се събрахте толкова много примерни шофьори на едно място :kuku:

:mhihi: :yes:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 08 Окт 2011, 13:01

xpl0d написа:
benzin написа:

Мерси :yes: Иначе по темата, всеки от нас е спирал на авариики някъде за малко, аз не виждам проблем като не е супер натоварен път, да спреш на авариики и да си в колата, ако се наложи може да я преместиш, и мен много ще ме ядосат ако спра някъде така и почнат да ми лепкат а пък аз съм в колата, и са много смели щото са по 5-6 човека и налитат на бой, нека да ходи един оператор и един да лепи да видиме тогава :bang:
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар

Мнение от xpl0d » 08 Окт 2011, 13:48

benzin написа:
xpl0d написа:
benzin написа:

Мерси :yes: Иначе по темата, всеки от нас е спирал на авариики някъде за малко, аз не виждам проблем като не е супер натоварен път, да спреш на авариики и да си в колата, ако се наложи може да я преместиш, и мен много ще ме ядосат ако спра някъде така и почнат да ми лепкат а пък аз съм в колата, и са много смели щото са по 5-6 човека и налитат на бой, нека да ходи един оператор и един да лепи да видиме тогава :bang:

Напротив, не са те, къде налитат на бой. Точно заради помислилите се за мутри ходят с по 2-3 оператора и отделно още 2-3 лепящи. В крайна сметка лепят елементарна хартия. Ако случайно залепне яко с малко вода се маха. Не е като да им напръскат стъклата със спрей или нещо такова.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 08 Окт 2011, 15:42

Това ми се вижда малко нагласена работа - някой по-горе беше пуснал клип с руския Митьо Пищова и златното бмв и после продължението как същия се връща и се прегръщат и целуват.

А тука повечето дето викате евала на тези хулигани и самоуправници (според мен шарлатани и мошеници), ше ви видим и вас като минете 18 кви примерни шофери сте :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата