Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от Betrayer » 10 Окт 2011, 14:18

Пичове РАЗБЕРЕТЕ че в днешни дни няма морал, чест и любов към ближния!!! ВСЕКИ, ВСЕКИ, ВСЕКИ (включвам и себе си) гледа да прикара некой лев (разликата е там, че като "човек" на висок пост го направи стават бели!). Циганите започнаха да се имат за много нещо, аз съм твърдо ЗА малко да ги върнеме от там от където са тръгнали. Веднага ви давам пример: миналата седмица в КАТ СОФИЯ имаше 3ма мазни, гадни мангали - 2ма млади, един около 50. Въпросните мангали чакаха за рег на кола (в залата дето се връчват готовите талони), минаха около 20 жени (все българки - повечето бяха хубави жени), а те подсвирнаха на около 17. Аругантно поведение, тип шеф, "далаверджийско" говорене... Никой нищо не смее да им каже... Замислих се това ли са "хората" които ще ми диктуват живота, техните "далавери" ще ме оставят да осъмвам без М броня, или без М лайсни??!!? Започнах сам да си се навивам и да се напрягам вътрешно, СЛАВА БОГУ ми дойде редът и ме извикаха... Въпросът е че всеки в тая забравена държавица трябва да си знае мястото! С този 1ви и последен пост моята активност в тази тема приключва, писнало ми е от бъбрене и от чат, време е за действие! "Понякой път неможеш да се спреш злото с добро, просто трябва да го сблъскаш с друг вид зло!" Съветвам и колегите спамери по-нагоре, да преминат към същото!!!
"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Окт 2011, 7:37

alx написа:
Силата е решение, но не е правилното защото всичко към което се стремиме би било разрушено за една нощ като нещата излязат от контрол.

И какво като "всичко към което се стремиме би било разрушено за една нощ"?
Каквото е разрушено ще се построи пак, само че по-хубаво :yes:
Вземи за пример Германия - два пъти сравнена със земята и пак е номер 1 в Европа... Само че там хората са хора, а тук сме овце...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 11 Окт 2011, 9:49

drago_pavlov написа:
alx написа:
Силата е решение, но не е правилното защото всичко към което се стремиме би било разрушено за една нощ като нещата излязат от контрол.

Само че там хората са хора, а тук сме овце...

Не народ, а мърша....кой го беше казал?

Ние(българите) оставихме циганите да си развяват коня. От най-последния, който не гласува, до най-силния, който има власт да се разпорежда. Другото е кьорфишеци за мен.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Окт 2011, 11:53

Elesar74 написа:Не народ, а мърша....кой го беше казал?

Ние(българите) оставихме циганите да си развяват коня. От най-последния, който не гласува, до най-силния, който има власт да се разпорежда. Другото е кьорфишеци за мен.

Ей това е грозната истина според мен. Просто народа е свикнал да си заравя главата в пясъка и казва "не е моя работа" има си институции, те да се занимават. Народа се събужда чак когато ножът е опрял до кокала или когато вече е съвсем късно. Циганите са нагледен пример - преди 20 години бяха 10 пъти по- малко, отколкото са сега, трябваше ли да се бездейства толкова време, да се хрантутят със помощи, да раждат по 7-8 чавета, да станат повече от българите (аз живея в "град" в който 70% са цигани), да станат правата им повече от нашите, да ги освободят от данъци, да им узаконят копторите и едва сега се сетихме, че имаме маааааалък проблем с този етнос.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 11 Окт 2011, 13:48

saleen написа:
Elesar74 написа:Не народ, а мърша....кой го беше казал?

Ей това е грозната истина според мен. Просто народа е свикнал да си заравя главата в пясъка и казва "не е моя работа" има си институции, те да се занимават. Народа се събужда чак когато ножът е опрял до кокала или когато вече е съвсем късно. Циганите са нагледен пример - преди 20 години бяха 10 пъти по- малко, отколкото са сега, трябваше ли да се бездейства толкова време, да се хрантутят със помощи, да раждат по 7-8 чавета, да станат повече от българите (аз живея в "град" в който 70% са цигани), да станат правата им повече от нашите, да ги освободят от данъци, да им узаконят копторите и едва сега се сетихме, че имаме маааааалък проблем с този етнос.

Проблемът е, че много българи правят страшна далавера от разните етноси. Дават се купища пари, които отиват в крайна сметка в джоба на някой политик. Някъде пишеше колко пари са били дадени през тези години за лобистика. За лобиситка!!!!!Ами далаверата с ДДС-то. На края на хранителната верига винаги е някой българин политик. Ами полицията. Малко ли дребна далверка пада от мангалите. Я някоя дрешка, я колата ще измият, я детето му ще возят на някоя въртележка. Все пак редовите полицаи и на малко се радват, защото то и друго не пада. Е тия всички са защитници на мангалите и радеят за етнически мир. Ами Цар Киро колко гласа е обещал на ГЕРБ. Е как министър-председателя да го преследва. Как и полицая дето му мият колата без пари и му работят на вилата да арестува циганин. Как политика да приеме закони, като той е на върха на хранителната верига от ДДС-то. Защото мангалите са прости и нагли. Те нямат много мозък, но са уцелили вярната насока. Просто подкупват всички по пътя си и нямат проблеми. И отделно има няколко гъски защитнички на човешките права, дето са повярвали на всичките глупости за равенство на расите и за това колко са угнетени мангалите. И накрая европейските педерастични политици, които от Мерцедеса не са слизали и досега им с малцинствата се състои в гледането на някое клипче на което се показва сополиво цигане дето плаче....И накрая стигнахме до тук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Окт 2011, 19:28

ukelichko написа: Е тия всички са защитници на мангалите и радеят за етнически мир.

Само с това не съм съгласен, според мен защитниците на човешките права им пада келепира точно от противопоставянето и изкуственото насаждане на омраза между етносите, случаят в Катуница, а преди години....възродителният процес-направо са златни мини за тези "човеколюбци" и възможност да си заслужат хонорара уж с благородни каузи.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Окт 2011, 19:39

И в крайна сметка всичко се забрави. Тук по центъра на София въпреки изричната забрана пак си тръгнаха циганите с конските каруци. Появиха се и просяците и миячите-рекетьори по кръстовищата и това беше.. много шум за нищо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 11 Окт 2011, 20:59

bum_bum написа:....
Тук по центъра на София въпреки изричната забрана пак си тръгнаха циганите с конските каруци. Появиха се и просяците и миячите-рекетьори по кръстовищата и това беше.. много шум за нищо.

ми може да протестираш с/у това развявайки лозунг от джама на колата ...даже се сещам кой колега може да ти надпише плаката :mrgreen:

ефект може и да няма, ама поне няма да те набедят за "талибанин" :paranoid:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Окт 2011, 15:38

днес на два пъти се опитаха да ми измият джама, ама побеснех, все пак колата е "нова" :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Окт 2011, 18:17

zazomazo написа:
Тук по центъра на София въпреки изричната забрана пак си тръгнаха циганите с конските каруци. Появиха се и просяците и миячите-рекетьори по кръстовищата и това беше.. много шум за нищо.

ми може да протестираш с/у това развявайки лозунг от джама на колата ...даже се сещам кой колега може да ти надпише плаката :mrgreen:

Боли ме фара. Тука тия на Мараиа на кръстовището съм ги научил видят ли колата да бегат.
Имаше един, дето ми играеше гюбек за 1 стотинка ама някъде изчезна от бая време :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 12 Окт 2011, 20:48

vicho написа:днес на два пъти се опитаха да ми измият джама

на светофара на УАСГ ми поиска 2 лъва за удоволствието :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 12 Окт 2011, 22:03

vicho написа:днес на два пъти се опитаха да ми измият джама, ама побеснех, все пак колата е "нова" :mhihi:

ейййй, лош си....дай шанс на романетата да се интегрират бре :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Окт 2011, 10:36

Ей,баси,сутринта гледам по босвор тв ,някакъв репортаж за некакви мангали,упс,роми,дето влизат през ноща в автосервизи и гепат там каквото могат и го предават на вторични,дават и интервю с някаква мангуста,май беше момиче/жена,та тя обясняваше как краде,ама откровенно си казваше че краде,ама не от комшиите все пак и обвини че "ше краде,щото държавата нищо не и дава и с парите (какви пари,чии пари,от данъците и ли???) дето тя давала,некой станали милионери...???
Е питам аз,ако некой българин го изрече това...къде отива и защо не ги преследват същите закони тях,както преследват българите,имам в предвид не само кражбата ами и педофилията...Май отново ние,белите хора сме дискриминирани...Що???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Окт 2011, 23:33

Снощи даваха и във Факултета - 300лв и идват от ЧЕЗ и им пускат ток без електромер :shock:
На мен ми сцепиха шортите, близо 3000лв, електромери, проби, споразумения, месеци чакане, а на бай мангал за 300лв и айде и без да плащаш повече..
Преди няколко години за една къща в парцел в регулация направо ми отказаха да ми пуснат ток, щото нямали били пари за инвестиции. Наложи се да си купувам 2 стълба и жица до къщата, а после да направя протокол, че им ги дарявам.
Същото и с водата беше- тръбопровод и им го дарих, а сега там е квартал и всички си ползват това, което аз направих, а ЧЕЗ и Софийска Вода си прибират паричките.
После за интеграция ми говорят.. ква интеграция ве ваща мама :ranting:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 14 Окт 2011, 0:58

bum_bum написа:
zazomazo написа:

Боли ме фара. Тука тия на Мараиа на кръстовището съм ги научил видят ли колата да бегат.
Имаше един, дето ми играеше гюбек за 1 стотинка ама някъде изчезна от бая време :mhihi:

oтишъл е некаде за две :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата