дойде ли времето за зимни гуми 2011
Модератор: Общи модератори
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: дойде ли времето за зимни гуми 2011
очаквам тема: "дали е станало време за вечеря?"
явно има кой да ви казва кога е време да зареждате, да сменяте консумативи и т.н.
явно има кой да ви казва кога е време да зареждате, да сменяте консумативи и т.н.

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Хаос написа:къде ги тея тъпаци със скъпи коли и джипове, дето са закъсали
дайте снимков материал, аз такива не съм виждал
Те ги те:
http://www.vbox7.com/play:e459a307
http://www.vbox7.com/play:a9d809f3
Последна промяна Alien на 10 Окт 2011, 13:27, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
asasin18 написа:...Хаос написа:къде ги тея тъпаци със скъпи коли и джипове, дето са закъсали
дайте снимков материал, аз такива не съм виждал
недей така сега!!! Колегата задминава само х5ци по пътя за пампорово, не за друго а просто защото тва шибано грозде на високо е много ама много кисело![]()
![]()
По една случайност по пътя за Пампорово съм подминавал не един и два джипа дето едва седят в пътя- сещай се що...
как решавате толкова бързо на кой му е кисело гроздето

За снимков материал обещавам тая зима да има... дотогава гледате момента от долното клипче за нагледно обяснение (и модела НЕ Е важен- това става с всяка марка и модел)- последната зима вадих от паркинга няколко такива тариката дето са си повярвали, че като карат нещо 4х4 и могат да са със летни гуми в снега... няколко такива правиха и пируети по улицата дето е уж изчистена и опесъчена... вадил съм от канавката и Рейндж Ровър дето е 3 пъти повече джип от който и да е паркетник- тоя що беше решил отпред да е с гуми за мъгла, а отзад със зимни дето за нищо не стават не ми е ясно... и още много подобни случки е имало... и всичките описани са в града дето е горе-долу изчистено и опесъчено

http://www.youtube.com/watch?v=5UwOBKSH ... age#t=309s
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
добре що трябва да обясняваш на некви лукови глави дето са си взели книжките преди два дена, какво и как се прави.....
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Coulthard написа:добре що трябва да обясняваш на некви лукови глави дето са си взели книжките преди два дена, какво и как се прави.....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ms написа:...По една случайност по пътя за Пампорово съм подминавал не един и два джипа дето едва седят в пътя- сещай се що...
как решавате толкова бързо на кой му е кисело гроздетокарайте си на воля скъпите коли щом можете да си ги позволите, аз съм прозт бачкатор и не мога да хвърля 30 бона за кола...
За снимков материал обещавам тая зима да има... дотогава гледате момента от долното клипче за нагледно обяснение (и модела НЕ Е важен- това става с всяка марка и модел)- последната зима вадих от паркинга няколко такива тариката дето са си повярвали, че като карат нещо 4х4 и могат да са със летни гуми в снега... няколко такива правиха и пируети по улицата дето е уж изчистена и опесъчена... вадил съм от канавката и Рейндж Ровър дето е 3 пъти повече джип от който и да е паркетник- тоя що беше решил отпред да е с гуми за мъгла, а отзад със зимни дето за нищо не стават не ми е ясно... и още много подобни случки е имало... и всичките описани са в града дето е горе-долу изчистено и опесъченонадявам се такива да не излизат зимата от града...
http://www.youtube.com/watch?v=5UwOBKSH ... age#t=309s
да беше отговорил на нещо съществено от поста ми, не само на последния ред

Coulthard написа:добре що трябва да обясняваш на некви лукови глави дето са си взели книжките преди два дена, какво и как се прави.....
а ти бе чики много са ми смешни такива като тебе дето си вадат заключенията от задника. как пък предцени кой кога и как си е взел книжката. ти си просто един тъп лаладжия а до това заключение съм стигнал на база твоя пост

айде пиис слагайте зимни гуми вериги катинари и идвайте да дърпате

- ms
-
-
asasin18 написа: да беше отговорил на нещо съществено от поста ми, не само на последния ред![]()
![]()
![]()
да беше написал нещо съществено което да обсъдим нямаше да е лошо, ама си пропуснал

ПС: Откога 330 коня са сериозна мощност при 2.2 тона- те направо са си долният минимум нужна мощност за да върви тоя кораб нормално... иначе казано имаш 150 коня на тон + загуби заради задното предаване + още загуби от автоматика- аз пък странно как имам около 120 коня на тон (щото кенефа и посмъртно не тежи повече 1200кг.) + по-малки загуби щото съм с предно и ръчни скорости... та май нещата "мощност-тегло" са доста на кантар с колите на тарикатчетата дето им се радвам всяка зима... че и лятото- все има някой тъпак дето ще се набута в пясъка

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Темата има сериозен потенциал да стане 10 и кусур страници празни приказки, дерзайте.
P.S. Сори за офф-а.
P.S. Сори за офф-а.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Mollov
- Мародератор
-
... трудна работа, да ти кажа честно....
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Що да е трудна (ама няма да се месиш
)? Това за гумите е А и Б на автомобилизма. Да се дискутира едва ли не всяка година, е смешно просто, какво толкова се е променило, да не би да сме минали в тропиците? А така като гледам, просто инерцията се набира добре. И пак съм офф, ама какво да правя, то лично аз каквото имах да кажа по темата го казах по назад. Тъй че, спирам.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Mollov
- Мародератор
-
Щото няма как да оставя още 5 страници дъвкане на една и съща простотия, както всяка година... всяка година - едно и също... всеки си знае неговото и това си баба знае, това си баба бае...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ms написа:asasin18 написа: да беше отговорил на нещо съществено от поста ми, не само на последния ред![]()
![]()
![]()
да беше написал нещо съществено което да обсъдим нямаше да е лошо, ама си пропуснал![]()
ПС: Откога 330 коня са сериозна мощност при 2.2 тона- те направо са си долният минимум нужна мощност за да върви тоя кораб нормално... иначе казано имаш 150 коня на тон + загуби заради задното предаване + още загуби от автоматика- аз пък странно как имам около 120 коня на тон (щото кенефа и посмъртно не тежи повече 1200кг.) + по-малки загуби щото съм с предно и ръчни скорости... та май нещата "мощност-тегло" са доста на кантар с колите на тарикатчетата дето им се радвам всяка зима... че и лятото- все има някой тъпак дето ще се набута в пясъка

Да се дискутира едва ли не всяка година, е смешно просто, какво толкова се е променило, да не би да сме минали в тропиците?
Он топик : сега не се спори коя гума е по-добра , а кога точно да се сложат зимните . Времето е различно всяка година и темата е различна ... почти
Последна промяна acho.rs на 10 Окт 2011, 16:28, променена общо 1 път
- ms
-
-
Извинете за 
тихо там и ти сега- той почна да си мери конете, не аз... като почне да си мери нютоните ще си трая

acho.rs написа:Ам ти имаш 186НМ а той има повече само на едното точило- може да се дръпнте - имаш шанс
...
тихо там и ти сега- той почна да си мери конете, не аз... като почне да си мери нютоните ще си трая

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
asasin18 написа:.....
бате ма ти реши че си лукова глава и се засегна ли ???
под лукови глави имах предвид дървените философи които всяка година, както вече споменаха Ачо и Молов твърдят че нема нужда от зимни гуми, че ползата от тях е мит и най-вече без да са прочели грам ред теория коментират какво и как се прави.
Има една световноизвестна институция казва се ADAC, на който му се спори защо трябва да се слагат зимни гуми и кога трябва да се сложат там има доста написано... ако все пак не стане ясно винаги може да си купите и книга с упътване и съвети как да се грижите за себе си и автомобила си от световноизвестната поредица click