Лагва ми Opera
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Лагва ми Opera
Както си ровя из сайтовете и Oпера почва да ползва 60-90% cpu.Като стане така всеки флаш ми засича и най-малкия даже. Смених си уина на 20-30 дена е от 3-4 дена така засича опера. Какво може да е?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Re: Лагва ми Opera
На мен така ми беше станало с Мозилата, и си качих Google Chrome и проблеми нямам.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMWMHartge написа:Както си ровя из сайтовете и Oпера почва да ползва 60-90% cpu.Като стане така всеки флаш ми засича и най-малкия даже. Смених си уина на 20-30 дена е от 3-4 дена така засича опера. Какво може да е?
От самата опера едва ли е, търси проблема другаде... сега обнових до 11.51 Опера-та, че не бях я ъпдейтвал с месеци и си работи най-нормално...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
BMWMHartge написа:Както си ровя из сайтовете и Oпера почва да ползва 60-90% cpu.Като стане така всеки флаш ми засича и най-малкия даже. Смених си уина на 20-30 дена е от 3-4 дена така засича опера. Какво може да е?
Е то ако ти на 60-90% при плейване на флаш и ако си с вградено видео си е напълно в реда на нещата

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Лагват ми и другите браузъри. Отворим съм ФБ и 2пъти форума и лагва и Хрома и Мозилата ? Къде да търся проблема, преди време беше така, но тогава ми лагваше от scvhost.exe, а сега ми е наред
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- ms
-
-
xpl0d написа:Е то ако ти на 60-90% при плейване на флаш и ако си с вградено видео си е напълно в реда на нещата
не внимаваш- първо му товари процесора и после му засича всеки флаш... а и видеото да му е проблем едва ли- аз с гадна вградена карта спокойно си гледам ХД видео в сайтовете без да товаря процесор толкова много...
BMWMHartge написа:Лагват ми и другите браузъри. Отворим съм ФБ и 2пъти форума и лагва и Хрома и Мозилата ? Къде да търся проблема, преди време беше така, но тогава ми лагваше от scvhost.exe, а сега ми е наред
ако не помогне поне няма да навреди- обнови си флаш-а до последния, обнови и браузерите, това като начало... виж кой процес товари толкова много... общо взето почвай от лесните неща...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Колега, и на мен ми прави тези проблеми, тъй като единия ми комп е доста слаб и някои флашове, обикновено от вбокса7, които са с hd качество ми насичат и ми товарят много процесора. дай си параметрите на машината и отскоро ли ти ги прави тези проблеми.
междувременно ще ползвам темата за да попитам:
операта понякога, рядко -но все пак малко дразнещо, ми се налага да я затварям от процесите в таскмениджъра. Като я затвора и после я отворя ми пише, че има некви процеси и не мога да я отворя и да съм опитал по-късно. Някой с подобен проблем и дали се е справил с него?
иначе хрома дето го предлагате го използвах доста време, но по едно време почна да ми отворя разни сайтове, когато му е кеф. Даваше ми грешка в сървъра и ме пращаше да почивам.
междувременно ще ползвам темата за да попитам:
операта понякога, рядко -но все пак малко дразнещо, ми се налага да я затварям от процесите в таскмениджъра. Като я затвора и после я отворя ми пише, че има некви процеси и не мога да я отворя и да съм опитал по-късно. Някой с подобен проблем и дали се е справил с него?
иначе хрома дето го предлагате го използвах доста време, но по едно време почна да ми отворя разни сайтове, когато му е кеф. Даваше ми грешка в сървъра и ме пращаше да почивам.
- ms
-
-
Don_Emilio написа:...
...
Емо, ако я затвориш от мениджъра и веднага цъкнеш да я стартираш ще ти се бунтува- дай време на бозата да се усети, че процеса е спрян

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Еми не е нова машината:
Celeron D351 3.2Ghrz
1 GB RAM 533
Nvidia 7300gt 256MB
След всеки преинстал на уина си работи добре около месец и после забавя, сега даже като пиша ми забавят буквите, а имам 2 таба отворени , Фейса и форума ? В покой Хрома в момента е 40-45%
Celeron D351 3.2Ghrz
1 GB RAM 533
Nvidia 7300gt 256MB
След всеки преинстал на уина си работи добре около месец и после забавя, сега даже като пиша ми забавят буквите, а имам 2 таба отворени , Фейса и форума ? В покой Хрома в момента е 40-45%
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
BMWMHartge написа:Еми не е нова машината:
Celeron D351 3.2Ghrz
1 GB RAM 533
Nvidia 7300gt 256MB
С тва sponsorkeyword на реинстал отиват нещата.

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
utorrent-a защо е на 28%, сваляш ли нещо? В покой не трябва да е повече от 2-3%. Почвай поетапно да изключваш Скайп, торент клиента и т.н....току виж се оправят нещата.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- ms
-
-
я си провери системата за вируси и други гадини- като нищо някоя гад ще се стартира с браузера...
и при следващата инсталация НЕ слагай флекс тайп, има и други начини за фонетика...
и при следващата инсталация НЕ слагай флекс тайп, има и други начини за фонетика...
- BMW trust
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D E90
- Мечтае да кара: нещо още по-бързо
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3