За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори ?
Негласуване е безсмилно, защото ще обявят че гласуването е минало успешно, макар и не така масово, и ще си назначат който са решили - гласове не се броят независимо колко са гласували.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- BMW trust
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D E90
- Мечтае да кара: нещо още по-бързо
Ще гласувам с невалиден вот, за да мога после да изразявам мнение за управлението!

AGD написа:Вярно че е интересен резултата, само че миналата седмица имаше друго изследване и Витков въобще не го споменаха, а говореха за някакви дето имат 1% т.е. той е даже под това и не заслужава да се споменава. Обаче анкетата тук и в БНТ показва друго и колкото и да е изкривен резултатът - повече млади хора висящи из нета - типът явно ще събере прилично количество гласове. И тук идва най-интересното. Почти не гледам телевизия, но съм засичал реклами, репортажи и интервюта с другите кандидати. Хиподилеца все едно не съществува. Който иска може да ме обяви за любител конспиратор, но за мен е налице много сериозно информационно затъмнение.
За кво му е да се показва и да харчи държавните пари(които се полагат на всеки кандидат от бюджета)като името му си е спечелило достатъчна познаваемост чрез Шоу бизнеса....Добър шоумен-трудно е да бъде добър политик...Приемри много,давам един актуален-Шварценегер-бивш сенатор в САЩ,сега отново-обикновенна холивудкса звезда

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^^Ти заеби Шварцнегер да е неуспешен губернатор-2 мандата все пак
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
exotique написа:AGD написа:Вярно че е интересен резултата, само че миналата седмица имаше друго изследване и Витков въобще не го споменаха, а говореха за някакви дето имат 1% т.е. той е даже под това и не заслужава да се споменава. Обаче анкетата тук и в БНТ показва друго и колкото и да е изкривен резултатът - повече млади хора висящи из нета - типът явно ще събере прилично количество гласове. И тук идва най-интересното. Почти не гледам телевизия, но съм засичал реклами, репортажи и интервюта с другите кандидати. Хиподилеца все едно не съществува. Който иска може да ме обяви за любител конспиратор, но за мен е налице много сериозно информационно затъмнение.
За кво му е да се показва и да харчи държавните пари(които се полагат на всеки кандидат от бюджета)като името му си е спечелило достатъчна познаваемост чрез Шоу бизнеса....Добър шоумен-трудно е да бъде добър политик...Приемри много,давам един актуален-Шварценегер-бивш сенатор в САЩ,сега отново-обикновенна холивудкса звезда
кат Рейгън

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
не сенатор... губернатор на щата калифорния 8 години. 2 мандата по 4 години 2003-2011. максималното, което може да бъде наведнъж. да ви имам разбиранията за провал. представям си ако беше успешен
7те титли мистър олимпия пък да не ги споменаваме. още преди да стане на 30 (т.е. преди да е актьор) е бил вече милионер. една обикновена, посредствена холивудска звезда 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
steeN написа:не сенатор... губернатор на щата калифорния 8 години. 2 мандата по 4 години 2003-2011. максималното, което може да бъде наведнъж. да ви имам разбиранията за провал. представям си ако беше успешен7те титли мистър олимпия пък да не ги споменаваме. още преди да стане на 30 (т.е. преди да е актьор) е бил вече милионер. една обикновена, посредствена холивудска звезда
А Е30 имал ли е ?

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
saleen написа:Те всичките маскари, няма за кого да гласувашНагли ДПС-ари, крадливи комунисти, атакисти с диагноза или некадъдри ГЕРБ-ери-все тая....
Светльо не е

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Както винаги съм казвала поколението, което е било и преди 89г., докато не умре няма да се оправят нещата. То вярно, че има наследници и т.н.....но идеологията не е същата.
Иначе за тоя Светльо.....доколкото знам президента има представителни функции, тоя палячо не го виждам в такава роля. Гледах едно негово интервю и на въпроса: "Защо хората трябва да гласуват за Вас" , той отговори :"Просто гласувайте".......излишно е да се разсъждава върху такива думи
Иначе за тоя Светльо.....доколкото знам президента има представителни функции, тоя палячо не го виждам в такава роля. Гледах едно негово интервю и на въпроса: "Защо хората трябва да гласуват за Вас" , той отговори :"Просто гласувайте".......излишно е да се разсъждава върху такива думи

^ Това може и да е вярно, но капитализма, който се е възцарил навсякъде по света е изключително прогнил строй. Не казвам, че комунистическия е по-добър. Но идеята да консумираш колкото може повече неща и те да са колкото се може по-евтини и нискокачествени (например сменяш си колата през 3-5 години, телевизора също и куп други боклуци еднодневки) е много неефективно от гледна точка ресурсите на планетата. Освен това, за да живееш нормално в този строй трябва да се превърнеш в робот, в резултат на което получаващ прилична доза стрес, която разбира се, можеш да излекуваш с продуктите на една от най-прогнилите индустрии, дело на капитализма, а именно фармацефтичната. Наред с военната и петролната те са едни от най-печелившите в световен мащаб. Като на върха е банковата система. Е кажи ми сега дали пък точно този фалшив свят, в който си скъсваш задника за едните хартийки е "оправяне" в твоите очи. В никакъв случай не смятам комунизма за процъфтяващ строй, но той така или иначе вече е минало. Има още много да се напише за недостатъците на капитализма, но темата е със съвсем друга насоченост.
А иначе и аз ще гласувам за палячото, защото колкото и дебилни да ти се струват отговорите му, той в действителност наистина е интелигентен, а и ми писна от целия скапан ПиАр, с който ни залива настоящето правителство без реални резултати освен няколко километри път, дето и без тва са направени с европари.
Абе как да е, не знам защо изобщо изписах целия тоя роман, може би си ме жегнала, щото изоставам със седем години от границата на тея дето заслужават да живеят и на върха в пирамидата на ценностната им система стои един огромен $.
А иначе и аз ще гласувам за палячото, защото колкото и дебилни да ти се струват отговорите му, той в действителност наистина е интелигентен, а и ми писна от целия скапан ПиАр, с който ни залива настоящето правителство без реални резултати освен няколко километри път, дето и без тва са направени с европари.
Абе как да е, не знам защо изобщо изписах целия тоя роман, може би си ме жегнала, щото изоставам със седем години от границата на тея дето заслужават да живеят и на върха в пирамидата на ценностната им система стои един огромен $.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
((:BuKcu:)) написа:Както винаги съм казвала поколението, което е било и преди 89г., докато не умре няма да се оправят нещата. То вярно, че има наследници и т.н.....но идеологията не е същата.
Коя си ти та казваш?
Не те познавам, но заради това си изказване оставяш впечатлението, че си много зле ... ама много зле
Ако делиш хората според възрастта им и периода, в които са израснали толкова по зле за теб ...
за да не решиш, че съм се засегнал лично ще ти кажа, че не съм от "проблемното" поколение
А Светльо, че е палячо е ясно, ама другите са крадливи, корумпирани, нагли и какви ли още не пак палячовци ...
и нещо друго не всеки, който се взима на сериозно е сериозен и обратното ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Коя си ти та казваш?
Не те познавам, но заради това си изказване оставяш впечатлението, че си много зле ... ама много зле
Ако делиш хората според възрастта им и периода, в които са израснали толкова по зле за теб ...
за да не решиш, че съм се засегнал лично ще ти кажа, че не съм от "проблемното" поколение
А Светльо, че е палячо е ясно, ама другите са крадливи, корумпирани, нагли и какви ли още не пак палячовци ...
и нещо друго не всеки, който се взима на сериозно е сериозен и обратното ...
Не бе, аз не деля никой...всичко беше плод на по-горните мнения относно Кунева и чия дъщеря, жена, леля и т.н е. Понеже "комунистите" много бъркат в умовете и са много неприятна.
Пък и не каза нищо за да ме опровергаеш

Няма човек докопал се до властта и да не се облагодетелства по някакъв начин. Така че и тоя Светльо да вземе да спечели, дали нема да си вземе нещо за него си, а?
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
не що друго инетересно е, че по "сериозните" медии не се шуми грам около светльо, което според мен значи, че ги притесянва и не влиза в сметките ... което пък ми помага да си избера кандидата ...
и не знам дали усещате, но точно при избора между Плевнелиев/Калфин/Кунева най-много ще натежат гласовете на Доган ... така че гласувайте за него, да
и не знам дали усещате, но точно при избора между Плевнелиев/Калфин/Кунева най-много ще натежат гласовете на Доган ... така че гласувайте за него, да

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
((:BuKcu:)) написа:...
Бърка ме щото пишеш глупости, а някой дето е по-зле и от тебе може да ти повярва

Много елементарно ги разсъждаваш нещата, но както ти самата каза проблема си е твой ...
Успех!

а и да не забравя - Светльо президент але але

пп. и мога да те опровергая веднага
от всяка една власт или период има читави и полезни хора
така както казваш комунистите да измрат и комунистите са викали
за фашистите и враговете на народа (а те са го и направили

то за това у нас няма политическа класа а само мизерници и маскари
и някой ден сигурно ше се вика докато всички гербери не си отидат няма да се оправим ... и те така ...
Последна промяна K_Ilkov на 12 Окт 2011, 11:02, променена общо 1 път

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:((:BuKcu:)) написа:...
Бърка ме щото пишеш глупости, а някой дето е по-зле и от тебе може да ти повярва![]()
Много елементарно ги разсъждаваш нещата, но както ти самата каза проблема си е твой ...
Успех!![]()
а и да не забравя - Светльо президент але але
Дай разсъждение на по-високо ниво, де!