Въпрос относно щета по каско
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Въпрос относно щета по каско
Колеги,някой запознат ли е да ми каже,при изплащане на щета по "експертна оценка" дали трябва да ходя да минавам оглед или ако не я поправя въпросната щета-драскотина и някой ме "намели" в същия елемент,дали ще мога да се възползвам от техен сервиз-примерно?
Re: Въпрос относно щета по каско
при изплащане на щетата не се прави оглед
ако не си дозастраховал изплатения от тях детайл и в рамките на застрахователния период някой те намами в същия няма да ти платят лев
можеш да си застраховаш отново изплатения детайл, но в такъв случай ще трябва да минеш оглед и да го снимат т.е.ще трябва да си отстранил щетата
не знам дали го обясних разбираемо....
ако не си дозастраховал изплатения от тях детайл и в рамките на застрахователния период някой те намами в същия няма да ти платят лев

можеш да си застраховаш отново изплатения детайл, но в такъв случай ще трябва да минеш оглед и да го снимат т.е.ще трябва да си отстранил щетата
не знам дали го обясних разбираемо....

- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS Touring Automatik
- Мечтае да кара: много коне
- Детайли за колата: С много гъдели :)
galant написа:Колеги,някой запознат ли е да ми каже,при изплащане на щета по "експертна оценка" дали трябва да ходя да минавам оглед или ако не я поправя въпросната щета-драскотина и някой ме "намели" в същия елемент,дали ще мога да се възползвам от техен сервиз-примерно?
За изплащане на щета колата трябва първо да мине през оглед. Ако не я поправиш и те ударят в този елемент, ако е точно на драскотината, няма ядове, ама ако е на друго място могат да се заядат и да не ти платят боята, а само ремонт/смяна на детайла. По принцип това с каското е пълен ташак, така че ходи дои ги, заведи си щетата, вземи си парите, додай колкото трябва и си го оправи, после я снимай пак и да си спокоен.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
А можеш и по собствено желание да минеш "преснимане", след като оправиш детайла - при този вариант, ако пак се случи нещо със същия детайл - няма как да не платят 

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
5 мнения
• Страница 1 от 1