HTC Wildfire S или Iphone 4 ?
Модератор: Общи модератори
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: HTC Wildfire S или Iphone 4 ?
chl написа:+1 за АйФона

имам ябълка имам и ХТЦ споменатият модел ,
ми по ми харесва ХТЦто
ми по ми харесва ХТЦто
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Аз съм за айфона, лесен за употреба, има адски много приложения, бързо работи, екрана вади жестоки цветове, камерата е много хубава, прави уникални дневни снимки, но нощните куцат малко...ХТЦтата не са лоши, но като влезна в тяхното меню и ми идва да го ударя в земята, копютър си имам, даже няколко...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Малко стара тема ама имам нов ъпдейт за Айфона.
Снощи по злощастно стечение на обстоятелствата четворката ми изкара час и половина в пералнята-най- дългата програма, накисване, предпране, пране, двойно плакнене и центруфуга на 900 оборота.
Следва сушене със сешоар, прекръстване и в момента говоря с него. Дисплея е леко позамазан малко като 3д, явно има вода между дигиталайзера и стъклото, но телефона е напълно функциониращ.
Та от тук натам да бега да се скрие всеки който ми препоръчва ХТЦ, Самсунг или някаква подобна шитня. Имал съм и от двете марки и след макс година употреба сами почват да се бъгясват, кво остава ако ги изпера...
Снощи по злощастно стечение на обстоятелствата четворката ми изкара час и половина в пералнята-най- дългата програма, накисване, предпране, пране, двойно плакнене и центруфуга на 900 оборота.
Следва сушене със сешоар, прекръстване и в момента говоря с него. Дисплея е леко позамазан малко като 3д, явно има вода между дигиталайзера и стъклото, но телефона е напълно функциониращ.
Та от тук натам да бега да се скрие всеки който ми препоръчва ХТЦ, Самсунг или някаква подобна шитня. Имал съм и от двете марки и след макс година употреба сами почват да се бъгясват, кво остава ако ги изпера...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ако мислиш да го ползваш още тоя тел. го разхвърляй на съставни части (буквално) и го изсушавай качествено- на тая влага дето е вътре няма да и трябва дълго да прецака нещо...
Навремето след подобна програма в пералнята една Нокия 5800 също оживя, не я отворихме и се наложи скоро да пътува към кофата заради пораженията от влагата... твоя засега работи- въпроса е докога...
Навремето след подобна програма в пералнята една Нокия 5800 също оживя, не я отворихме и се наложи скоро да пътува към кофата заради пораженията от влагата... твоя засега работи- въпроса е докога...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ще ходя утре да го дам в Ментел да се оправят и да казват там кво искат за нов. Още е в гаранция.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bum_bum написа:Малко стара тема ама имам нов ъпдейт за Айфона.

Сложи го в купа с ориз за 24 часа...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
bum_bum написа:Малко стара тема ама имам нов ъпдейт за Айфона.
аз на 3gs-a го приложих номера с пералнята и го ползвах след това още година ...

Сега съм с 4-ката и няма никви проблеми на изпискания, падания и сие ...
Преди тва имах и хтц ама там менютата ме дразнят много .. супер дребни и траа минеш през 10 натискания ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Ами за падането няма как да издържи, освен ако не пада да речем в калъфче, щото е стъклен отпред и отзад. И аз на няколко пъти го изтръшквам по земята с калъфа и издържа )))).
- BMW trust
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D E90
- Мечтае да кара: нещо още по-бързо
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Бях днес в Ментел и им казвам, че е удавен телефона и да го вземат да го ремонтирам като си платя ремонта или ако няма да го бъде натам да ми го сменят със съответното заплащане.
Пуяка там ми каза, че най-вероятно не можело да го ремонтират, а за замяна с нов с доплащане да забравя.
Тъй, че в Булгаристан и совалка от НАСА да си купи човек всичко се обезсмисля от последващото обслужване.
Пуяка там ми каза, че най-вероятно не можело да го ремонтират, а за замяна с нов с доплащане да забравя.
Тъй, че в Булгаристан и совалка от НАСА да си купи човек всичко се обезсмисля от последващото обслужване.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Е каква гаранция търсиш като си го изпрал
? Има един сервиз в младост - да не правя реклами, предполагам знаеш и форума - пробвай при тях за ремонт 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Гаранция не търся! Искам да си платя за да го ремонтират и възстановят гаранцията или сменят пак срещу ЗАПЛАЩАНЕ. Но не може.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако се беше случило на мен бих изплакнал платката с 90% спирт докато не е станало късно(платката продължава да се окислява ако не се почисти) и един нов дисплей от някой китаец в ибей
дори не ти трябва сервиз. гаранцията трудно, за тази цел има някви applecare plan застраховки по белите страни ма тука не знам дали го има тва.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Носих го в друг сервиз и ми казаха да го оставя една седмица така и после пак да им го занеса. За платката, ако корозирала нямало оправия каквото и да я правя.
Дисплея е 200лв оригинален, не е проблем да го сменя, ако остане на петна.
В крайна сметка ще ида да го почистят, че да не личи, че е давен и понеже не работи единствено wifi-то ще го дам после на Ментел да си го оправят.
Дисплея е 200лв оригинален, не е проблем да го сменя, ако остане на петна.
В крайна сметка ще ида да го почистят, че да не личи, че е давен и понеже не работи единствено wifi-то ще го дам после на Ментел да си го оправят.