Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от t060 » 15 Окт 2011, 16:24

_65536_kb_sec_ написа:Май не ти разбирам жаргона, сериозно - нищо не разбрах :confused:

Човека са го налазили острилките, после разхода е 20 лв/час, кое не му разбра?

Преди малко се върнах от оглед на е39-ка заедно с един познат. Колата за него, капарирана вече. Много зарибен млад фен, между другото. А колата беше мамма мия, няма такава простотия. Ако тръгнеш с нея към Металекса, няма да можеш да стигнеш. Обяснява ми моя човек, внесена преди 2 години, в перфектно състояние била, всички екстри за модела, а-у, там каквото го е излъгал продавача. Вади ключ, отключи той и вика, само акумулатора е паднал и няма да запали. Само викам аз? Почнах с видимите дефекти: Какви са кривините по тенекиите? Различните нюанси на боята от какво са? Защо е полегнала на дясно? Левия фар защо гледа толкова надолу, под колата ли ще свети какво? Джантите железни, ръждясали. Левия заден диск си личи как е нацепен, как не е паднал на паарчета долу не знам.Тоя салон да не е взет 45-та употреба от икарус? Радио няма, кабеляците дето стърчат, даже букси нямат. Таблото празно. Грам копче няма и никога не е имало като гледам, де ги тия "всички екстри" в каталога? Излизам аз, казах му да заебава капарото и да бяга, че ще му трябват поне 5 чувала пари да я оправи тая кола и гледам един бивш състудент седи до нас и ме гледа с явното намерение да ме убива. Моя човек вика: Това е собственика, запознайте се. :mhihi: Изображение :oops:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 15 Окт 2011, 16:48

Аз пък един ден ще излизам на ресторантче с гаджето и звъня на един приятел по телефона да вземе и той неговата да сме къмпани. Съгласи се и пристига след 20 мин. с едно Е36 седан. Сядам аз отпред, неговата и мойта отзад и започвам :mhihi: : "-Абе к*пеле, къв е тоя кенеф (той има Е46), откъде го взе, какъв е тоя л*йнян цвят, това грам не върви, смърди на пор тука бе...." + още 15 мин. храна.. По едно време започнах да се чудя защо жената на френда мълчи и се обръщам назад към нея. Лицето й беше станало червено като доматче и се чудеше дали да се разплаче или да ме бушонира :mhihi: :oops: . Чак тогава френда се обади, че колата била нейна и спестявала за нея сума ти месеци... Добре, че не се сковранджоса нещо каката и си прекарахме супер в заведението.. :mhihi: :angel:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 01 E46 318

Мнение от Yed » 15 Окт 2011, 18:11

:mhihi:
Е.Димитров написа:Нали ви казвам че книга мога да напиша...
През далечната 1994 година,понеже нямаше много работа и първото за което се сетиш е да взема жигулатора на баща ми и да сложа табела,тогава беше лесно всичко,та почвам аз да карам такси и то само нощно време,че през деня се учи,та ще пропусна моментите как няколко пъти ,карайки по "Черковна",имаше един ресторат "Олимп" и там някаква картонена фигура на "келнер" стоеше на улицата,ама вечер се виждаше досущ като клиент дето маха-брех,неколко пъти съм му спирал на картона,оглеждам се и газзз...
Та една вечер се движа по "Дондуков" и нек'в маха,спирам аз и ония отваря задната врата и вика -" за Плиска",викам "метай се",онзи пич обаче,изглежда искал да се качи от пред,затваря задната врата и посяга към предната (това после го осъзнавам),аз пък си мисля че се е качил от задната и...потеглям...представям си колко е бил учуден,как и да е,карам си аз колата,говорим му някакви глупости на предполагаемият пътник от зад,ония трае като гъз (щото нали няма пътник) и ей така,на плиска подмятам-"тука на дясно,нали"-а ония "трае",баси викам темерута,обръщам се-ПРАЗНО,малиии,какви ли не ми минаха през главата,после малко помислих и си викам-баси,на тоя какви ли са му минали през главата... :mhihi:
После може и още некоя изстория от таксиджииският ми период :mhihi:
много добро
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 16 Окт 2011, 0:58

Един ден колата ми на ремонт в Люлин ( Е34 черно, по-нататък ще стане ясно защо го споменавам ) и съм взел да карам едно Е36 (червено). Отивам аз съм Люлин да видя дали ми е готова колата, а сутринта като съм тръгвал съм забравил документите на Е36цата, нося само моите и на Е34. Карам си аз смело в Люлин и по едно време пред мене една банда ченгета мотористи до някво даскало ли какво беше незнам... Естествено БМВ виждат пичовете и ме спират... Аз синия си талон не бях го виждал от 3-4 години минимум, и за всеки случай си носех талона на жената... Та спират ме и единия идва до мене в колата... Документите за проверка ми казва.. Подавам му документите на колата и моите , обаче оня умен и вижда талона че не е моя... И аз естествено се правя на две и половина и почва. Еййй тая мойта жена сменила ми документите глей я ква е... Жени нали ги знаеш... И оня нагъл... Нищо размина се тоя път... Ела до мотора ... Отивам и оня ме записва в техните книги там че ме спрял и преписва данните на колата... Пише си пича : " БМВ петстотин и ... , цвят черен",обръща се към колата и гледа,поглежда пак талона и ме гледа мене...Аз още като почна да пише осъзнах кво е станало ама си мълча... Оня се обърна и вика: "Тя тая кола не е тая кола бе пич"...И му викам.... "Еййй брат да знайш тея жени в затвора ше ни вкарат..." Оня става още по нагъл... Тоя път няма се разминеш... Ще пишем или ше черпиш... Викам му оки бе ше черпя... Гледам си в портфейла само по 20 кинта ... А хич не ми се дават 20 за тая работа... И аз нагъл... "Братле отивам тука да плащам едни неща и съм си взел почти точно пари... Обаче са ми по двайсет лева... Дай да ти дам 20 кинта и да ми върнеш 10, че няма да ми стигнат парите"... На оня тъпо му стана ама вика "Аре ти си супер нахален братче ама става".... Обаче незнам кво ми стана докато бърках в портфейла в колата гледам едни 2лв между 20тачките... И тъй като оня каза да му оставя парите в тетрадката да не го гледали другите колеги си викам... Що да не му оставя 2 кинта ... Та така и стана де... Сложих му 2 кинта в тетрадата и оня ми върна 10... Газ до дупка и да ме няма..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 16 Окт 2011, 1:50

SaSo написа:Сложих му 2 кинта в тетрадата и оня ми върна 10... Газ до дупка и да ме няма..
еее ти си за е..не :weed: :ahah:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 16 Окт 2011, 1:51

SaSo написа: Сложих му 2 кинта в тетрадата и оня ми върна 10... Газ до дупка и да ме няма..

Ааа не :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ненормален :bowdown: Ама май на някой друг му е била сконфузна ситуацията като е осъзнал, че е олекнал с 8 лв :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Окт 2011, 2:05

ахахахахахахахахаха, нее, не си нахален изобщо :lol:

едни приятели трябваше адски спешно да заминат в чужбина (по болест) и ме помолиха на "наглеждам" хлапето дето въртеше фирмата им, а те живяха в същата сграда, където е и бизнеса им, всичко ок, освен че сот-а им беше се прецакал, някъв иновативен и казаха , че до 4-5 дена ще го сменят.. лягам вечерта да спя, тъкмо заспах, някви звуци се чуват от терасата, все едно някой натиска дограмата, ставам аз, отивам към тераста, гледам -нъцки! нищо! псувам на ум що чувам и комарите докато спя.. на втората и третата вечер пак същия сценарий, на четвъртата - тая няма да я бъде!! взех един сервиз от чаши и ги окачих на вратите за терасите и прозорците! ай влезте сега, апашии! ама дали няма да получите сърцетуп :mhihi: на другия ден, вече добре наспан, вечерта имаше сериозни клиенти и слезнах долу да се запозная с тях.. един от тях ме помоли да го заведа до кенефа, отиваме ние към тоалетната, вкарвам ключа и скръцц! механизма блокирва :ok: %€§@!!§*()@@$)@!!! и аз ща не ща, го заведох в другата тоалтна, която се намираше... в стаята на порцелановите чаши :oops: :lol: замълча си... ама на мен ми идваше да се трансофмирам в балистична ракета и да се изстрелям до фокушима-поне :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Окт 2011, 16:50

Бърза история с кат (че пека катрофи на новата фурна по нова рецепта),не е сконфузена,даже ми стана ...мх...приятно,как и да е,самата история,спират ме милиционери,преди неколко години става действието на софииска улица,та спират ме и ме карат там всекаква документация да изложа ,започват се некакви граждански,некакви други документации,кръщелното на майка ми,докъментите на баща ми когато е бил в казармата,дядо ми когато е бил на война...бе всичко,излагам аз така закътаната бумащина на предният им капак на патрулката,разглеждат там,въртът документация,на края явно доволни ми казват да си събирам багажа и да се чуствам свободен,събирам аз от капака им багажа си,документи,ключове,дистанционни...и си тръгвам,малко по-късно решавам да вкарам в ред бумащината и установявам че съм станал собственик на някакво бяло дистанционно управление или както по-късно разбрах от познати катаджии,това им било дистанционното дето си щракали по радара..Никой не ми го е търсил а сега ми е сувенир :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 16 Окт 2011, 17:45

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 16 Окт 2011, 22:12

Прибираме се с един приятел една вечер от дискотека към 4-5 и живееме вход до вход. Влизам в нас и по едно време ми звъни телефона - въпросния приятел. Вдигам аз - Кажи ве педерас ! и от там се чува -Ъъъ аз съм майка му ... , и от там е така :oops: , а тя жената не му повярвала, че сме ходили на дискотека незнам защо и да провери. Поне сега се сещаме със смях за тази случка :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 16 Окт 2011, 22:15

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ще кажа само, че онзи ден на един мой съученик му се цепна панталона точно отзад на дупето...и всички почнаха да му се смеят представям си кво му е било :oops: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 17 Окт 2011, 2:59

Лудите тийн години.С един приятел сме се :weed: като говеда,и отивам аз да си купувам цигари.Влизам в магазина,нареждам се на опашката и чакам.Имаше 7-8 човека пред мен,двама продавачи и аз подреден отзад.Вътре тишина,и човека който поръчва изсипва на продавача - ИМАТЕ ЛИ ПАЧА :mhihi: При което аз избухвам в един смях(още го помня, се едно е станало сега), всички се обръщат и ме поглеждат супер възмутени :oops: и аз с наведена глава се изнизах от магазина.Като излезнах вън,разбира се почти легнах на земята от смях :mhihi:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 17 Окт 2011, 11:36

да си доведа вкъщи нещо за ебане , тя да вика като че я коля , наще да са в съседната стая , да дойдат на мен да се скарат , нея да я изгонят
... такива работи , преди години ... :mhihi:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 17 Окт 2011, 16:11

тва е трол 100%
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 17 Окт 2011, 16:30

Една прясна, от тая сутрин...
Отивам аз по работа до една фирма, вътре 5-6 бюра, зад всяко по една "Ганка"(нарицателно за средно-статистическа жена, работеща в офис :mhihi: ). Та имаха няколко клиента вътре и аз културно изкачквам и разглеждам стоките по витрините. По едно време, забелязвам как, ту една - ту друга ме зяпат с някво любопитство...Дойде моят ред, поръчах нещата, които ми трябват, платих си...през цялото време ония ме оглеждат закачливо...Викам си на ума "Тия Ганки или #уй не са виждали от балканската война или аз съм станал много убав :mhihi: . Излизам накрая, качвам се в колата, от къде забелязах, ципа на панталона ми разкопчан, ама така, как си тря, като завесите по време на представление в "Балшой театър" :mhihi: :oops:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата