Въпрос за процедурите при възстановяване на кола
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за процедурите при възстановяване на кола
Възстанових колата.Взех временни номера.Днес минах технотест.
Въпросът ми е сега може ли да се ходи направо в кат за регистрация или трябва още някакви прегледи да се правят.
Въпросът ми е сега може ли да се ходи направо в кат за регистрация или трябва още някакви прегледи да се правят.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Re: Въпрос за процедурите при възстановяване на кола
щом си минал в тиат , отивай в кат не би трябвало да ходиш на друго место
daka1972 написа:щом си минал в тиат , отивай в кат не би трябвало да ходиш на друго место
Сега питах едни хора , и те много не разбират но ми говорят за някакъв друг преглед пак технически трябвало да мина , в КАТ правят ли такива?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На "новият внос" в КАТ му правят ГТП...
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
gogata70 написа:daka1972 написа:щом си минал в тиат , отивай в кат не би трябвало да ходиш на друго место
Сега питах едни хора , и те много не разбират но ми говорят за някакъв друг преглед пак технически трябвало да мина , в КАТ правят ли такива?
има много неща ,които не си обяснил в темата си
пр.
--- възстановяваш бракувана кола с бг. регистрация или правиш нещо /присаждаш/ в кола нов внос.
--- променяш нещо по купе или двигател.
според МЕН най добрия и удачен вариант за теб е да отидеш в КАТ - канала и да им обясниш какво си направил и какво искаш да направиш, всичко останало ще са само писаници и догадки

не се притеснявай няма да те изгонят а и хората са казали --- с питане и Цариград се стига --- успех
Наша кола , бракувана с БГ номер , възстановена след тотал щета , рама всичко е същото , та въпроса ми е дали там ще може да стане тоя преглед , а да не се наложи да го правя на друго място и т.н.
Благодаря отново , утре ще ходя до там , дано не ми правят проблем че се развозвам с временните номера.
Благодаря отново , утре ще ходя до там , дано не ми правят проблем че се развозвам с временните номера.
6 мнения
• Страница 1 от 1