Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
amw
До колкото усещам искаш да купиш фейслифт дизел за под 10 бона
Видял си две и си се убедил колко стават.
Ако има читава бройка за такива пари (което мен доста ме съмнява) търси от ръка някой който е на зор (има да връща пари и мутрите ше го бият, примерно). По автосалоните и цяла България да обиколиш само студ ше береш.
Съвет: или дигни бюджета с 3-4 хил лв или търси преди фейса

До колкото усещам искаш да купиш фейслифт дизел за под 10 бона

Видял си две и си се убедил колко стават.
Ако има читава бройка за такива пари (което мен доста ме съмнява) търси от ръка някой който е на зор (има да връща пари и мутрите ше го бият, примерно). По автосалоните и цяла България да обиколиш само студ ше береш.
Съвет: или дигни бюджета с 3-4 хил лв или търси преди фейса

- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Навярно си прав, но от предлаганото на пазара се оказва, че 80% и повече от колите не стават.
Тоест ако търся комби след фейслифта в София автомобилите са няколко?!
А защо не стават? Карани и необслужвани правилно? С почти заминали турбини...
Ако можеш да си позволя бих си взел върната от лизинг няколко годишна от Камор или може би от ТМ ауто...
Ако можеш да си позволя бих си взел върната от лизинг няколко годишна от Камор или може би от ТМ ауто...
- aqa_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d Sport '04
- Мечтае да кара: 14 етажна панелка
Колеги, как разбирате че турбината е почти или напълно заминала? 

От гъзария се умира!
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Момчета днес гледах ето тази кола : http://www.cars.bg/u303741
Най - смешното от всичко е,че държи табела в колата на която пише 8300лв правил бил голяма отстъпка на 7900лв , а всъщост в сайта е пуска на 7700лв
====================================================================
продавача вика,че направо я дава без пари
тази кошница
даже се чудя ти какво си и харесал, че да ходиш да я гледаш
Най - смешното от всичко е,че държи табела в колата на която пише 8300лв правил бил голяма отстъпка на 7900лв , а всъщост в сайта е пуска на 7700лв

продавача вика,че направо я дава без пари

- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
AmW написа:Навярно си прав, но от предлаганото на пазара се оказва, че 80% и повече от колите не стават.
Колега виш в раздел продава има едно комби за теб 320д
- RoyJones
- Потребител
-
- Кара: 320Д
- Мечтае да кара: 320 е46 М3
BMW_1914 написа:Момчета днес гледах ето тази кола : http://www.cars.bg/u303741
Най - смешното от всичко е,че държи табела в колата на която пише 8300лв правил бил голяма отстъпка на 7900лв , а всъщост в сайта е пуска на 7700лв![]()
продавача вика,че направо я дава без пари![]()
тази кошница
![]()
Просто имах път към Хасково, така и така си търся колица, защо да не се отбия да разгледам за какво иде реч

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
AmW, не бързай, поизчакай докато намериш нещо, което наистина да те грабне... тамън и някой лев ще събереш. Хубави коли се намират, стига да имаш търпение. Но си държат цена...
Drum ти е дал добър съвет - и аз се присъединявам - не се цели в най-евтините коли. Няма просто как да искаш от фейслифт 150к.с. на цена 8-9хил. всичко да й е ОК.
Запознах се с едно момче тия дни - показа ми колата си и каза, че я продава - по цената я намерих. Виж за какви пари говорим пак е фейслифт от същата година. Е такава кола бих отишъл да погледна аз... колата светеше!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Drum ти е дал добър съвет - и аз се присъединявам - не се цели в най-евтините коли. Няма просто как да искаш от фейслифт 150к.с. на цена 8-9хил. всичко да й е ОК.
Запознах се с едно момче тия дни - показа ми колата си и каза, че я продава - по цената я намерих. Виж за какви пари говорим пак е фейслифт от същата година. Е такава кола бих отишъл да погледна аз... колата светеше!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Дали е индивидуал
С ксенон, но без система за миене...без фабрична навигация...без подгрев...с АСЦ...без черен таван...със старото управление на климатроника....собственик на INDIVIDUAL да не снима надписа на прага..., комби...на цената на много, ама много добър седан ?
Не искам да създавам огнище за офтопик, нито да споря...но ... все пак това е моето мнение.

С ксенон, но без система за миене...без фабрична навигация...без подгрев...с АСЦ...без черен таван...със старото управление на климатроника....собственик на INDIVIDUAL да не снима надписа на прага..., комби...на цената на много, ама много добър седан ?
Не искам да създавам огнище за офтопик, нито да споря...но ... все пак това е моето мнение.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
Гледах я тази.
170кс? Опитвам се да събирам максимално много информация за 320д главно (благодарение на форума) но 320д 170кс не видях.
Найстина изглежда много добре, но всичките тези екстри не допринасят ли за по високата цена на колата?
Не, че не ми харесват но мога да се лиша от някои екстри... като навигация, шибидах, индивиджуал салон.
Цената не е гаранция, че колата е по добра от другите вътрешно нали?
170кс? Опитвам се да събирам максимално много информация за 320д главно (благодарение на форума) но 320д 170кс не видях.
Найстина изглежда много добре, но всичките тези екстри не допринасят ли за по високата цена на колата?
Не, че не ми харесват но мога да се лиша от някои екстри... като навигация, шибидах, индивиджуал салон.
Цената не е гаранция, че колата е по добра от другите вътрешно нали?
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Dimitroff написа:Дали е индивидуал![]()
Системата за миене на живо като я видях не ми направи впечатление да я няма, а и снимките не са ясни... колкото до другото...въпрос на вкус и критерии. Ако колата технически е добре и ако търсех подобна, бих я взел.
AmW написа:Гледах я тази.
чип й е слагал...
Последна промяна sub_eleven на 17 Окт 2011, 21:06, променена общо 1 път
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Предполагам, че колата е с чип - затова я е записал 170к.с. - мотора е 150 коня.
И да - ако колегата горе говори за комбито на Gqbriel - според мен си заслужава да му хвърлиш 1 око!
И да - ако колегата горе говори за комбито на Gqbriel - според мен си заслужава да му хвърлиш 1 око!

- AmW
- кандидат ентусиаст
-
Утре съм се разбрал с него и съм много позитивно настроен.
Бай дъ уей не бил дал 14к за кола с чип, ако ще да има 32'' плазма на тавана.
Бай дъ уей не бил дал 14к за кола с чип, ако ще да има 32'' плазма на тавана.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
Е то какво като я е пуснал на 14? Какво пречи да му се предложи 12 или 13?
А за колите с чип - много зависи какъв. Аз карам дизел с чип/не бмв/ и за 4 години никакви проблеми... Освен това харчи по-малко и върви повече - в моят случай беше елиминирано спъването от еко нормите от въпросния чип.
Но на бмв чип не бих сложил. Просто ако не ме удовлетворява 20d бих минал на 30d.
А за колите с чип - много зависи какъв. Аз карам дизел с чип/не бмв/ и за 4 години никакви проблеми... Освен това харчи по-малко и върви повече - в моят случай беше елиминирано спъването от еко нормите от въпросния чип.
Но на бмв чип не бих сложил. Просто ако не ме удовлетворява 20d бих минал на 30d.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
sub_eleven написа:Е то какво като я е пуснал на 14? Какво пречи да му се предложи 12 или 13?
Незнам качвал ли си се в наистина добре ремапнато 320д,разликата е - друга кола,истинско удоволствие...колата за която говоря съм я карал без и със ремап,просто е удоволствие.
Не съм очаквал подобна разлика,но както казва един добър приятел,един път ремап винаги ремап

Какви са ти упасенията за ремап-а

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
Предната ми кола беше с чип и бях страшно доволен. Но чипа беше сложен префесионално и кадърно.
Ако е слаган в диджитал тунинг е добре, но ако е някой квартален майстор
А пък и аз не съм спортен тип шофьор и мисля, че 150кс ще са ми достатъчни.
Но да не разводняваме повече темата.
Ако е слаган в диджитал тунинг е добре, но ако е някой квартален майстор

А пък и аз не съм спортен тип шофьор и мисля, че 150кс ще са ми достатъчни.
Но да не разводняваме повече темата.