колеги помагайте имам проблем!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Re: колеги помагайте имам проблем!

Мнение от ApoOo » 18 Окт 2011, 20:43

Проблема е решен :D оказа се въздух в горивната система ! Днес с един приятел изкарахме колата от гаража ( с 300та зора то еб*ти тежката машина :mhihi: ) Повикахме още 2ма приятели и бутахме около 100тина метра на прав участък 2-3 пъти се опитахме да я запалим на 2ра без резултат! После я спуснахме по едно надолнище и запали от първи път,явно и трябваше хубава засилка за да изкара въздуха и да запали.Направих няколко обиколки и сега вече си пали нормално. Благодаря на всички колеги за мненията! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M62B46

Мнение от Retrofit » 19 Окт 2011, 12:17

Именно за това говорех :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 19 Окт 2011, 23:26

ApoOo написа:Проблема е решен :D оказа се въздух в горивната система ! Днес с един приятел изкарахме колата от гаража ( с 300та зора то еб*ти тежката машина :mhihi: ) Повикахме още 2ма приятели и бутахме около 100тина метра на прав участък 2-3 пъти се опитахме да я запалим на 2ра без резултат! После я спуснахме по едно надолнище и запали от първи път,явно и трябваше хубава засилка за да изкара въздуха и да запали.Направих няколко обиколки и сега вече си пали нормално. Благодаря на всички колеги за мненията! :yes:

Колега това,че колата е запалила със бутане не значи,че си решил проблема!Ако я оставиш пак за повече време без да я палиш ще ти направи същия проблем със въздух в горивната система(обратна нафта)!!!Огледайте всички маркучи за обратната нафта защото от някъде издиша и докато не го откриете ще има да бутате като грешни дяволи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M62B46

Мнение от Retrofit » 20 Окт 2011, 14:23

Най-вероятно ще дърпа въздух от ГНП-то, уплътненията се сдухват от "качествените" горива с примеси на биодизел, а и като им дойде времето.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 22 Окт 2011, 16:36

Retrofit написа:Най-вероятно ще дърпа въздух от ГНП-то, уплътненията се сдухват от "качествените" горива с примеси на биодизел, а и като им дойде времето.

Да възможно и да е от уплътненията на ГНП-то.При мен беше едно от маркучетата беше се спекъл и сплескъл и от там е издишал и само над 3 дена престой се налагаше бутане или дърпане със друга кола! :ranting: След ремонта и 5-7 дена(за проба) е стоял със предницата нагоре на баир и няма проблем! :D

Предишна

Назад към E46