Шофьорски Курсове?!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Шофьорски Курсове?!
Една позната мисли да се пробва за книжка, та исках да попитам, дали някой дали се занимава със обучение на бъдещи автомобилни камикадзета? Или ако имате познат, който си върши работата свястно - дайте координати/телефон за връзка. Определено искам да е някой, дето да я научи, че иначе 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
evans написа:по хубаво и предложи по втория начин да си вземе книжка,само колко нерви ще си спести ,ако се съгласи веднага ще и препоръчам човек,който да и свърши работа
то за това по улиците е пълно с малоумни шофери

ТДС - Турбо Див Селянин
Аз пък мога да ти кажа че вече трета година, откато си купих книжката,нямам нито един акт,а почти всеки ден карам и нито един лев не съм дал на полицайBavarishe написа:evans написа:по хубаво и предложи по втория начин да си вземе книжка,само колко нерви ще си спести ,ако се съгласи веднага ще и препоръчам човек,който да и свърши работа
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Вальо Николов - 02/279433. Енджи ми го препоръча навремето и при него си карах курсовете аз и съм адски доволен. Приятелката ми също там си ги взе навремето...

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Юлиан Ставрев аз карах при него мисля че доста добре се справя читав е с две думи а и има възможност ако те скъсат на листовки да минеш по тънко
02 8662866
0889859419

02 8662866
0889859419
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
evans написа:по хубаво и предложи по втория начин да си вземе книжка,само колко нерви ще си спести ,ако се съгласи веднага ще и препоръчам човек,който да и свърши работа
viper написа:Или ако имате познат, който си върши работата свястно - дайте координати/телефон за връзка. Определено искам да е някой, дето да я научи..
evans, не видях никъде да си писал по тези въпроси в темата. Пък и тук не се иска съвет, а
предложения за обучаващи. Занапред вниквай в темите и задръж коментарите/съветите, които никой
не е искал, само и единствено за себе си

Driver's Racing Team
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
evans написа:Аз пък мога да ти кажа че вече трета година, откато си купих книжката,нямам нито един акт,а почти всеки ден карам и нито един лев не съм дал на полицайBavarishe написа:evans написа:по хубаво и предложи по втория начин да си вземе книжка,само колко нерви ще си спести ,ако се съгласи веднага ще и препоръчам човек,който да и свърши работа
ми как да ги дадеш на куките кат караш на баница и боза

а иначе по темата изчакаите ме още малко и се дипломирам

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
[/quote]Аз пък мога да ти кажа че вече трета година, откато си купих книжката[/quote]
Що за изказване е това
горд ли си с това .... че нещо толко елементарно не си постигнал сам 
Що за изказване е това

12 мнения
• Страница 1 от 1