Кадафи е мъртъв. Как приемате смъртта му?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как приемате смъртта на Кадафи?

Анкетата свършва на 20 Ное 2011, 10:10

Удовлетворен (тиранин, заслужаваше си го и т.н.)
42
25%
Неудовлетворен (незаконен преврат, без съд и т.н.)
27
16%
Кучетата си лаят, кереванът си върви
47
27%
Изобщо не ме интересува
55
32%

Общо гласове : 171
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Кадафи е мъртъв. Как приемате смъртта му?

Мнение от jordanov » 21 Окт 2011, 11:53

През центъра на гащите ми е на мен ...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 21 Окт 2011, 11:57

pampo написа:
LiTtLeRoCk написа:И на нас Кадафи ни гепи дълга който имаха към България, като използва медиците, затов апито платено.

Абе не баш, щото в крайна сметка ние не сме гепили нищо, а само от нас гепят : )

С падането на кадафи, имаме по голям шанс да си получим част от дълга обратно.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 21 Окт 2011, 12:06

Надявай се - ще си видим дълга...ама друг път :mhihi: . Това на държава повече няма да прилича (както и Афганистан, и Ирак) - само като ги видиш какви са диваци, стрелящи от кеф с калашници и гранатомети по улиците, и е ясно как ще се разберат за властта и каква хубава демократична страна със законно управление ще бъде. На такива "народи" просто им трябва твърда ръка и някой да ги държи на каишка - при тях демокрацията не работи. Лично мнение...Иначе по темата - не ми дреме, честно казано.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Окт 2011, 12:23

няма дълг. дълга беше опростен.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Окт 2011, 12:29

Maverick_VS написа:Надявай се - ще си видим дълга...ама друг път :mhihi: . Това на държава повече няма да прилича (както и Афганистан, и Ирак) - само като ги видиш какви са диваци, стрелящи от кеф с калашници и гранатомети по улиците, и е ясно как ще се разберат за властта и каква хубава демократична страна със законно управление ще бъде. На такива "народи" просто им трябва твърда ръка и някой да ги държи на каишка - при тях демокрацията не работи. Лично мнение...Иначе по темата - не ми дреме, честно казано.

Да не говорим за факта , че бунтовниците са си чиста проба терористи , някой и за Ал Кайда ги спрягат . То тва беше и причината Нато да не направи Кадафи на сапун за 4 дена . Чакаха , чудиха се ... до днес .
Винаги се радвам като умре диктатор , но честно казано ми дреме на фара за Либия . Имам едни познати , които се молят да си вземат парите от банката там . Дано стане , че ще извлеча полза и аз :lol:

Аватар

Мнение от Хаос » 21 Окт 2011, 12:59

http://www.fishki.net/comment.php?id=99011
дали е само петрола или както предсказваше Ванга - войните вече ще се водят за вода?

"Весьма красноречивым фактом была поддержка этого проекта и бывшим президентом Египта Мубараком. А это уже, наверняка, не простое совпадение. "
"Достатъчно красноречив е факта, че президента на Египет - Хосе Мумбарак, е поддръжник на проекта. А това вече навярно не е обикновено съвпадение."
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 21 Окт 2011, 13:26

ще съжаляват тия маймуни там .. много си им беше добре .. цял живот работа не са видяли .. сега ще им се стъжни.
А + тва няма случайно работа там .. първо Афганистан .. после Ирак , след това Египет и Либия всичките пламнаха един след друг .. тва толко да им се лапа нефт на тия шибани американци та да не ти се вярва чак .. те са за трепане!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 21 Окт 2011, 13:33

Maverick_VS написа:Надявай се - ще си видим дълга...ама друг път :mhihi: . Това на държава повече няма да прилича (както и Афганистан, и Ирак) - само като ги видиш какви са диваци, стрелящи от кеф с калашници и гранатомети по улиците, и е ясно как ще се разберат за властта и каква хубава демократична страна със законно управление ще бъде. На такива "народи" просто им трябва твърда ръка и някой да ги държи на каишка - при тях демокрацията не работи. Лично мнение...Иначе по темата - не ми дреме, честно казано.

Така е.Дядо ми през комунистическо време в бил няколко години в Триполи.Много разкази съм слушал от него.Като цяло арабите като народ са си мързеливи,може би това е от климата,трябва си им някой диктатор от който да се плашат.Знам,че през 70 те наказанието за кражда на нещо от хранителен магазин е била резане на пръсти и кражби не е имало.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 21 Окт 2011, 14:04

Е време беше и Европейският Съюз да си осигури енергийни ресурси.
Инак в Либия просто едно племе си се смени с друго (с помощ от публиката), както често се случва в Африка.
Честита им "демокрация" :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 21 Окт 2011, 14:07

///vlado написа:ще съжаляват тия маймуни там .. много си им беше добре .. цял живот работа не са видяли .. сега ще им се стъжни.
А + тва няма случайно работа там .. първо Афганистан .. после Ирак , след това Египет и Либия всичките пламнаха един след друг .. тва толко да им се лапа нефт на тия шибани американци та да не ти се вярва чак .. те са за трепане!

:yes:
Който ебал-ебал, както се казва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 21 Окт 2011, 14:22

http://www.theatlantic.com/infocus/2011/10/libya-the-end-of-qaddafi-and-the-fall-of-sirte/100173/
поне е успокоително, че не сме там деа...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 21 Окт 2011, 14:31

Още интересни ''факти'' поне според мнението на цитирания:
• Демокрацията е неприложима в страни като Либия на този етап на развитието им.
• Няма значение какъв е Кадафи за нас, за либийците той е стожер на либийската държавност.
• Кадафи смачка до нечувано ниски нива печалбите на петролните гиганти, „одирайки котката” до кокал.
• Вследствие, личната гвардия на петробароните – западните президенти и премиери спретнаха под фалшив флаг наказателна операция.
• Либийците правят живи вериги в защита на Кадафи, не защото някой с пушка ги заставя, а защото:
- БВП на глава от населението е $11,852 !
- Образованието и здравеопазването са безплатни, има повече висшисти на глава от населението отколкото в България.
- Електроенергията и водата са безплатни…

и още:
източник: http://www.vitrenko.org/start.php?lang=1&part_id=1&article_id=12654
Заплатата на медицинска сестра – 800 американски долара на месец, плюс заплатата на мъжа (електротехник в чуждестранна фирма). т.е. семейният доход е повече 2000 $. А какви са цените?

* 1 литър бензин (А98) – 0,08 $ (8 цента);
* 10 френски кифлички – 0,1 $ (1 кифла – 1 цент);
* Общият разход за двустайна квартира (наем+вода+електроенергия) – 12 $ на месец!!!

По нататък- медицинското обслужване – безплатно, образованието – безплатно.

Социални помощи:

* При раждането на дете – 40 000 $;
* Безработни девойки – 200 $ на месец;
* Безработни жени – 500 $ на месец;
* Социален пакет – 1 чувал ориз и 1 чувал брашно по фиксирани цени, по 4 $ за чувал ежемесечно

Незнам кое е вярно кое не,просто се разрових в гуглето и това излиза като инфо.Ако ще 10% да са верни като инфо--кога ще ги стигнем и тях ние,че да пускаме теми за съдбата на други нации?????

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 21 Окт 2011, 14:34

jordanov написа:През центъра на гащите ми е на мен ...

Малко грубо,но НА МЕН СЪЩО едва ли на някой ще му пука за мен,ако нещо ми се случи не си дай боже. Мир на пръста му. :!:
Последна промяна А.Марчев на 21 Окт 2011, 14:48, променена общо 3 пъти
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 21 Окт 2011, 14:35

///vlado написа:тва толко да им се лапа нефт на тия шибани американци та да не ти се вярва чак ..

E тези V8-аци, десятки, дванайски как ше се хранят иначе :mhihi:

По темата - боли ма фара, реално погледнато, ама добре, че го килнаха, че ми омръзна от колко време вече стана по новините все - кадафи така, мубарак онака, изтока така. Пуууу кой кво прави кво струва все не могат да оправят едни манафи. Да им пуснат една бомба накрая и да ги затриват всичките талибани от до. 100% съм зад САЩ. Дай сега, като се паднали на най-големите находища на нефт и да диктуват модата. Я ей така от гъза в устата, бой на всички под ножа и чиста работа. Ни алкайди ше останат ни талибани ни аборигени.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 21 Окт 2011, 14:46

БМКНЧПМ за кадафито и муджихидините .... Все едно някой от тях го брига какви са наще проблеми тук .
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата